.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Тегло

Голям фен

Тегло

Скъпи съфорумници имам един проблем ...
    В поледно време 2 месеца започнах адски да ям ама много и то със вълчи глад .. Пример дадоха ми 10 лв. за училище и аз изядох 4 огримни сандвича + 1 фанта .. Не знам какво стана преди почти нищо не ядях ..ей така изведнъж стана ..
    И естествено качих килца .. Увисна ми корема и тн .. Въпроса ми е как да си върна формата с глад че няма да стане няма да стане трябват ми упражнения .. Кажете ми някакви моля ви по възможност да могат да се изпълняват вкъщи защото наоколо всичко е строежи и т.н ..
    Или ако е диета да не е драстична
    Много ще съм ви благодарна

Отиди на диетолог. Ние можем да ти кажем диета, която да се отрази зле на здравето ти. А той ще определи най-добре какво е подходящо за организма ти...
    Света не е пред компютъра..
    You me at six

Голям фен
    Нямам възможноста да ида на диетолог .. .. Помагайтее
    : Диети , упражнения .. Принципно всички лекари ми казват че имам здрав организъм и тн и че не се вреди лесно и т.н

Град
    Република България,гр. София !
    Еми щом не искаш драстична диета ок.
    1.Пържено - НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕШ!
    2.Олио - ПО-ДОБРЕ ЗЕХТИН !
    3.Всякакви супи,манджи и тем подобни - НЕ Е ПРЕПОРАЧИТЕЛНО !
    4.НИКАКВО ГАЗИРАНО !
    5.Ако си свикнала да ядеш ястията с повече сол,трябва да отвикнеш.

Накратко всякакви мазни неща,макаронени изделия,газирани напитки,бира,прекаленото много сладко на ден също не е хубаво,хляб не трябва да ядеш.Последното ти ядене ТРЯБА ДА Е ДО 19.30ч. , след това ако си много гладна,някакъв плод или зеленчук(по избор с изключение на банан)
    Ако ядеш месо особено свинско,хубаво е да го спреш.
    Хубаво е да ядеш пилешко,пуешко,телешко,риб шко ФИЛЕ,но да е печено.

Общо взето хубаво е да се ограничаваш от горе изброените неща.А тия сандвичи дето ги ядеш .... И пълен глад просто недей да правиш,защото това толкова вредно,че. ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Само не знам кое на супата е вредно ,пфф ай не говорете неподготвени

пт-спри тея сандвичи и глупости,сладоледи ,газирано ...хапвай мюсли за закуска + натурален сок.
    Така може и пилатес да почнеш за стягане
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^ Може би заради фидето е написал без супа.

Аз предлагам 90 дневната диета ако си постоянна ще издържиш и ще свалиш лесно, а и не се отказваш от нищо. Упражнения всякакви.. зависи дали искаш вкъщи, във фитнеса или на вън. Може да бягаш някъде или да скачаш на въже. У вас може да правиш Tae Bo, Pilates, Pump it up и т.н.т във фитнеса не знам как е не съм ходила. Спри газираното и пий повече вода. И ако не искаш да започваш посочената диета правиш си сандвич от вас и го ядеш в училище ако след това още си гладна си взимай плодове. У вас си прави салати, риба, пилешко месо, мляко с мюсли и т.н.т. Ако имаш желание и си със силна воля всичко ще успееш да свалиш.

Град
    може би съм споменал супи,защото съд. ОЛИО
    I Love House Music <3 !

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Е то пък не може напълно да се откажеш от олиото и солта - това означава, че трябва да яде само сурови неща което е невъзможно, а и организма се нуждае от мазнина. Яж си супите и спокоино много по полезни са от например пържените картофки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спираш газирано, рафинирани захари и джънк. Намаляваш хляба, но не го спираш. Мкаронените изделия също не ги изключвай- това са въглехидрати, които ти трябват за изгарянето на мазнините. За закуска ти вършат идеална работа.
    Като цяло намали дневния прием с 250, максимум с 500 kcal. Движи се повечко и резултатите няма да закъснеят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Каквоо ... Въглехидратите трябва да се намалят постепенно.Защо без олио ? - Защото олиото е наситена мазнина и това повишава холестерола.Затова се ползва зехтин,това е мононаситна кислениа,която понижава холестерола.Защо да изключва солта - като ядеш солено приемаш повече течности,голяма част от тези течности се задържат.Наистина нуждаеш се от мазнини,но не от наситни,а от поли и мононаситни.Същото важи и за въглехидратите,само че там трябва да намаляш бавните въглехидрати.Хляб може да се яде,но да е препечен.
    I Love House Music <3 !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е ли по-логично да намали бързоусвояемите въглехидрати? Точно те стимулират липогенезата и отлагането на ТАГ в депата. Като намали бавните въглехидрати, респ. намали пируватът от анаеробната гликолиза, как ще се утилизира ацетил-КоА?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Как си допуснала това да стане? То това, което го описваш не е от глад, то е тъпкане. Е така правите и после как да отслабна...а е толкова лесно изобщо да не качваш тия кила. Спри сандвичите и вафли, газирано и всички подобни неща, които си купуваш от магазина. Лято е, има много плодове - яж тях. И салати също, супи, задушени зеленчуци, пиле, ориз, риба, такива неща. Но не като седнеш да изядеш по няколко чинии от нещото. Яж в нормални количества по три пъти на ден и излез се размърдай - ходи да тичаш или направо тръгни на фитнес ако е много зле положението.

Всеки има периоди, в които му се хапва повече. Колкото повече мислиш ,че си напълняла, толкова по-зле се чувстваш. На мен чак ми става гузно като попрекаля с хапването. В такива моменти започвам да тренирам повечко (по принцип си тичам да поддържам форма) и гледам да се занимавам с нещо което ми отвлича вниманието и не мисля за храна. Постепенно спира да ми се яде по толкова и си връщам килограмите.

В никакъв случай не си мисли,че си много дебела защото така се подтискаш и комплексираш и ..не гладувай.Яж по малко.Задължително трябва да спортуваш.Каквото ти харесва може да тичаш и да скачаш на въже..недей да правиш коремни преси те са за стягане не за стопяване на мазнините Яж когато ти се преяде,но по малко.Трябва да изключиш напълно от менюто си газираното,САНДВИЧИТЕ (тестените храни) сладкото (ако не можеш без сладко можеш да хапваш САМО по 1 блокче шоколад ) и да знаеш,че от пърженото много се напълнява!Ако искаш започни 90 дневната диета според мен е много хубава А и можеш да си съставиш свой режим със плодове,зеленчуци,месо(пил шко,пуешко) салатки и т.н.Пожелавам ти успех,дано да отслабнеш

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не е ли по-логично да намали бързоусвояемите въглехидрати? Точно те стимулират липогенезата и отлагането на ТАГ в депата. Като намали бавните въглехидрати, респ. намали пируватът от анаеробната гликолиза, как ще се утилизира ацетил-КоА?
    ....безсънието се отразява.Все още не мога да мисля трезво.
    I Love House Music <3 !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Как си допуснала това да стане? То това, което го описваш не е от глад, то е тъпкане. Е така правите и после как да отслабна...а е толкова лесно изобщо да не качваш тия кила. Спри сандвичите и вафли, газирано и всички подобни неща, които си купуваш от магазина. Лято е, има много плодове - яж тях. И салати също, супи, задушени зеленчуци, пиле, ориз, риба, такива неща. Но не като седнеш да изядеш по няколко чинии от нещото. Яж в нормални количества по три пъти на ден и излез се размърдай - ходи да тичаш или направо тръгни на фитнес ако е много зле положението.
    +++
    И леко с натуралните сокове, че една чаша съдържа калории колкото 1 среден шоколад.. Пък и ти си си виновна, все пак. Това не е станало от 1 или 2 пъти, трябвало ти е поне 3 месеца здраво плюскане, за да се отпуснеш така. Къде беше през това време, спа ли, какво прави? Ако искаш да отслабнеш, както казват в 'I used to be fat' - Give me your summer and I'll give your life back .. в твоя случай - жертваш лятото за тренировки и лишавания и ще имаш желаното от теб тяло..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си