Цитирай Първоначално написано от britzy
Aйде айде-все ви е лесно като не ви е на главата
И аз я направих матурата по български без някои литературни въпроси,защото са от по-горен клас и изкарах четворка,а съм 10 клас.
Да,вярно е че изглежда лесно,когато не е до твойта глава,но си признай,че примерно матурата на миналият випуск или по-миналият не беше такава както сегашната.Аз поне не помня до сега да са казвали по новините и тн ,че резултатите са толкова високи или че матурата е толкова успешна.
Не казвам,че ти или някой друг не си е изкарал оценката или че не я е заслужил(въпреки преписвачите) ,но просто съм сигурна,че е можело да се падне и много по-трудна матура.Радвам се за вашия випуск,защото е много хубаво да чуеш положителни резултати и радост от изпит.
За това се надявам,че когато дойде и моето време да правя матури ще имам късмета да се падне нещо по-лесно и по-приятно ,за да мога и аз да се радвам както повечето бъдещи студенти сега(оставяме поговорката,че който учи ще сполучи,защото е ясно,че като учиш цяла година няма как да не изкараш хубави оценки...говоря за късмета).