.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Изневяра

Изневяра

Здравейте на всички. Искав да ви попитам как бихте реагирали ако половинката ви изневери, после ви каже какво е станало и се разкае за постъпката. И иска отново да сте заедно. Любопитно ми е как вие бихте реагирали. Как бихте реагирали бихте ли дали 2ри шанс.

Супер фен Аватара на badsector
    Не бих рискувал. Директно аут и прекратяване на всякакви контакти, пълно изтриване от живота си.

Ще ти кажа нещо а ти го приеми както искаш.. моята половинка изневери и ми каза .. аз му казах да говори с момичето и да приключи всичко.. след няколко дни имаше смучка и не беше от мен .. След няколко дни го скъсах.
    Така че .. някои хора въпреки дадения им втори шанс повтарят и повтарят .
    Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин". )

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Зависи. По принцип не бих простила, но ако ми каже и се разкайва може и да му дам шанс, да поправи грешката си. Но при една изневяра отношенията се променят много. Доверие се печели трудно и много лесно се губи. Трябва да се постарае много, за да си върне доверието и тогава пак няма гаранция, че всичко ще е постарому.
    gerito231 и това го има, веднъж изневерил може да повтори, потрети и т.н. Втора такава грешка не прощавам. Да мисли преди да действа.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако предварително сме се разбрали да не се чукаме с други - ще поговорим , на мен този тип изневяра не ми пречи . Най-много и аз да кръшна, защото , примерно в момента приятеля ми не се кефи на изневери и т.н, и ако ми е изневерил , а толкова е спамел - аз съм против - може и да го оставя.

Ама за мен това не е изневяра. Изневяра ще е да има по-добър и доверен приятел от мен . Тогава вече ще се садфейсна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не бих простила изневяра, дори да го обичам до болка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Sofia
    Не мога да кажа дали бих могла да простя или не със сигурност,защото едно е като гледаш отстрани на друг като му се случва,друго е на теб да ти се случи.Дори и да простя..отношенията ни много ще се променят,доверието се губи,може и никога да не се върне,а няма ли доверие всичко е загубено.Всичко си зависи от човека и дадената ситуация.

Град
    Пловдив
    началото на май месец бях на Банско без приятеля ми(бившия вече) за няколко дни с компания.целувах се с едно момче и като се прибрах в Пловдив си признах всичко.заплаши ме,че ще си вземе пистолета и ще го намери тоя,абе филми...иначе даде ми шанс,всичко отмина.разделихме се скоро,защото се карахме много(не заради този случай) и той ми каза,че докато е бил на Слънчев Бряг(и той барарар с абитуриентите да пие...) се целувал с някакво момиче.не се засегнах даже,защото и аз бях го направила и вече бяхме квит

иначе прощавам секс и целувки,естествено ако е само за момента и няма чувства
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ми честно казано зависи от много неща...
    1во: с кое момиче е спал...
    2ро: дали найстина се е разкаял и съжелява или просто иска да продължава да спи и с двете (това се разбира много лесно)
    3то: може би първоначално ще ми трябва малко време за да усмисля нещата (ако е имало фактори който да го провокират нап: мацката му се е натискала цяла вечер напил се е и я е .... тогава мооже би съм склонна да простя )

и все пак въпреки всичко и да му простя си оставам на принципа "Доверието може да се загуби за един миг а да се гради цял живот" (не си спомням точно поговорката ама беше нещо такова )

Мега фен
    Град
    <3
    Бих реагирала спокойно.
    Бих простила.
    Бих останала с него. Изневярата не е причина двама души да се разделят.
    Но:
    Вече няма да ми е интересно с него...и
    всъщност:
    ще ми даде свободата да направя същото. Т.е. аз си я имам, просто човек избира дали да я използва или не.

Пхаха...като чета коментарите...какво ме интересува с коя е спал и дали наистина се разкайва. Искал го е, направил го е. Аз на негово място не бих съжалявала за нещо, което съм искала.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Може би в началото ще го разкарам, обичам да ми се молят. В крайна сметка мисля, че бих простила, но ще го наблюдавам внимателно кво прави. Втори път ако стане - край.

Супер фен
    Ще се разделим. Можел е просто да ми каже, че вече не изпитва същото и да скъсаме. Ест пак ще ми е гадно, но ако има намесена изневяра става мазало...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Ще се разделим. Можел е просто да ми каже, че вече не изпитва същото и да скъсаме. Ест пак ще ми е гадно, но ако има намесена изневяра става мазало...
    Пътя, чантата и за хляб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не бих простила,щом веднъж се е стигнало до там,пак би се случило.А да живея в съмнения и недоверие не е за мен.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като знам неговите принципи за изневярата, няма да има смисъл от прошка. Ще е все едно да ми е казал: Не те искам вече.

Повече от фен Аватара на ellsss
    Може би ще простя,но ще е само за пред него,иначе не бих го забравила в никакъв случай,дори да е еднократна случката.Стане ли втори път...не би трябвало да има за какво да се чудя дали да не останем по един.
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не знам,
    има компромиси, но и да го направиш вече нищо няма да е както преди... НИЩО
    <N>

Повече от фен Аватара на ellsss
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    не знам,
    има компромиси, но и да го направиш вече нищо няма да е както преди... НИЩО
    +1
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

За мен изневярата значи, че човекът с който съм не държи достатъчно на мен, за да ми каже,че не съм му достатъчна. По-бих била склонна да направим тройка, от колкото да простя изневяра.. колкото и да го обичам, предателство е.
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Как може някои от вас да смятат изневярата за нормално нещо и както по нагоре е писано че не е причина за раздяла,да реагирате спокойно,да простите.. Лъжите и изневярата в една връзка са най-големите фактори за раздяла.. Щом е избрал/а да е с теб,къде е тръгнал/а да ходи по други ?! Лично аз съм 7 месеца с моето момче и веднъж съм се целувала с друг.. ноо може да се каже че не е изневяра,защото се бяхме разделили за малко.. а що се отнася до него той не ми е изневерявал до сега и не мисля и че ще го направи.. познава ме много добре,обича ме много и знае че ако има нещо ще го усетя и ще прекратя всичко.. може много неща да прощавам,но изневяра НИКОГА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си