.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля влезте ми в положението ... :D

Еййййййй здравейте
    Искам да попитам едно въпросче което я мъчи една съученичка...такамм случките са следните наща с едно момче се "забивала" в facebook ии писали си писали и се оказало, че той учи до нейната стая (колко е проста шматката ) та така след това пак си писали той и казвал колко е красива някакви такива и си уговорили среща да се видятт та излезнали и се разходили из даскалото после утишли в една тоалетна уж да пият вода ообаче момчето я натиснало ии така целували се прегрътки а-у всичко е Ок ообаче тук идва проблема момчето като я види поздравява я гаделичка я и т.н но след известно време я премахва в facebook и престава да и пише тя се примири с това ообаче той като я види продължава да я поздравява да я гушка но все не и дава възможност да го пита той за секунди изчезва хаха та така тая се чуди ден и нощ той какво иска от нея от страни изглежда, че я харесва но дали е така? Какав съвет ще дадете, че аз се изчерпах Благодаря предварително :P

П.С .... лелееееее исказах се като второкласник зааеби....

Град
    Пловдив
    оле защо живота ви се върти около фейсбук??нали като се видят НА ЖИВО всичко е наред..фейсбук ми беше махнал половината приятели заради някъв бъг;може да е било без да иска...абе тва е абсурднО!!!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ако е красива и има тяло, може би просто иска гушкания и целувки от нея, но не става въпрос за чувства, а просто за едното обарване..
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Следващия път нека тя го натисне в тоалетната, но вместо да го обсипва с целувки, да го пита всичко което я интересува.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на badsector
    Директно иска да си я нае*е.

ахааааа
    еммм не знам хубавка е ама не е модел имам предвид закръглена е не е дебела просто закръглена ддз според мен не е едното ебане а и той не я обарва той се закача а преди да я махне от тоя фейсбоок си говореха имам предвид не само си пишеха а си и говореха лични неща даже я беше питал преди (щото тя си имаше гадже и му бяха бутнали колата ) и той я пита как е гаджето и и тя каза ми добре и той еххх жалко ддз вече даже и аз се обърках за тва Ви питам

Град
    Пловдив
    ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ КОЛКО Е АБСУРДНО ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФЕЙСБУК!!!нали сега се закачат и си говорят и така...къде е проблема?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

за мен това е келешка работа
    да не може тя да го пита що я е махнал от facebook приятелите си.... ооо боооже
    Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!

що си мисля, че става дума за теб

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Е, без такова мнение няма как да минем..

Та, не знам какво се разтройва за тоя фб, като момчето явно е заинтересовано. Нали на живо всичко е 0к. Ако пък толкова я интересува, отива и го пита, макар че не виждам къде реално е проблема.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    И аз така си мисля.

А тази история е толкова детинска, че ...

А тази история е толкова детинска, че ...
    +1
    Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ох, и пак ще кажа, че мое време тези теми бяха за импулс. Тъжно. Наистина. ;/ Whatever.

Съвет: Пиши в първо лице, единствено число. Сериозно - на всички ни е ясно. Както и да е ще се придържам към твоята теза. Това, че го няма в приятели във фейсбука, НЕ означава автоматично, че няма как да говори с него /заговори, освен ако нещо, набутано в устата й не й пречи.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Това си ти май , а ?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може би си е хванал гадже от друго даскало и не иска тя да вижда зарибяваките с твоята... приятелка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Аз не бих се занимавала с такъв човек, изглежда доста несериозен и май му е само за физическите неща...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз малко не разбирам как така хем я прегръща, хем изчезва толкова бързо, че няма време да го пита защо я премахнал. Приятелката ти трябва да спре да си намира оправдания. Освен това, както казаха, важното е на живо всичко да е наред. Оставете го тоя фейсбук най-после! Следващия път като дойде да я прегръща, да земе да му каже "Айде да се видиме някъде уикенда" или нещо подобно, вместо да се чуди за простотии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си