- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля влезте ми в положението ... :D
Еййййййй здравейте![]()
Искам да попитам едно въпросче което я мъчи една съученичка...такамм случките са следните наща с едно момче се "забивала" в facebook ии писали си писали и се оказало, че той учи до нейната стая (колко е проста шматката) та така след това пак си писали той и казвал колко е красива някакви такива и си уговорили среща да се видятт та излезнали и се разходили из даскалото после утишли в една тоалетна уж да пият вода ообаче момчето я натиснало ии така целували се прегрътки а-у всичко е Ок ообаче тук идва проблема момчето като я види поздравява я гаделичка я и т.н но след известно време я премахва в facebook и престава да и пише тя се примири с това ообаче той като я види продължава да я поздравява да я гушка но все не и дава възможност да го пита той за секунди изчезва хаха
![]()
та така тая се чуди ден и нощ той какво иска от нея от страни изглежда, че я харесва но дали е така? Какав съвет ще дадете, че аз се изчерпах
Благодаря предварително
:P
П.С .... лелееееее исказах се като второкласник зааеби....![]()
![]()
![]()
оле защо живота ви се върти около фейсбук??нали като се видят НА ЖИВО всичко е наред..фейсбук ми беше махнал половината приятели заради някъв бъг;може да е било без да иска...абе тва е абсурднО!!!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ако е красива и има тяло, може би просто иска гушкания и целувки от нея, но не става въпрос за чувства, а просто за едното обарване..
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Следващия път нека тя го натисне в тоалетната, но вместо да го обсипва с целувки, да го пита всичко което я интересува.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ахааааа![]()
еммм не знам хубавка е ама не е модел имам предвид закръглена е не е дебела просто закръглена ддз според мен не е едното ебане а и той не я обарва той се закача а преди да я махне от тоя фейсбоок си говореха имам предвид не само си пишеха а си и говореха лични неща даже я беше питал преди (щото тя си имаше гадже и му бяха бутнали колата ) и той я пита как е гаджето и и тя каза ми добре и той еххх жалкоддз вече даже и аз се обърках за тва Ви питам
![]()
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ КОЛКО Е АБСУРДНО ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ФЕЙСБУК!!!нали сега се закачат и си говорят и така...къде е проблема?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
за мен това е келешка работа![]()
да не може тя да го пита що я е махнал от facebook приятелите си.... ооо боооже![]()
![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Е, без такова мнение няма как да минем..Първоначално написано от MissNothing
Та, не знам какво се разтройва за тоя фб, като момчето явно е заинтересовано. Нали на живо всичко е 0к. Ако пък толкова я интересува, отива и го пита, макар че не виждам къде реално е проблема.
И аз така си мисля.Първоначално написано от MissNothing
А тази история е толкова детинска, че ...![]()
+1А тази история е толкова детинска, че ...![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Ох, и пак ще кажа, че мое време тези теми бяха за импулс. Тъжно. Наистина. ;/ Whatever.
Съвет: Пиши в първо лице, единствено число. Сериозно - на всички ни е ясно. Както и да е ще се придържам към твоята теза. Това, че го няма в приятели във фейсбука, НЕ означава автоматично, че няма как да говори с него /заговори, освен ако нещо, набутано в устата й не й пречи.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това си ти май , а ?
Може би си е хванал гадже от друго даскало и не иска тя да вижда зарибяваките с твоята... приятелка.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз не бих се занимавала с такъв човек, изглежда доста несериозен и май му е само за физическите неща...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз малко не разбирам как така хем я прегръща, хем изчезва толкова бързо, че няма време да го пита защо я премахнал. Приятелката ти трябва да спре да си намира оправдания. Освен това, както казаха, важното е на живо всичко да е наред. Оставете го тоя фейсбук най-после! Следващия път като дойде да я прегръща, да земе да му каже "Айде да се видиме някъде уикенда" или нещо подобно, вместо да се чуди за простотии