- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето...
Гаджето ми ме избягва от близо 1 месец и мисля, че харесва един от горния клас, та въпросът ми е какво трябва да направя?
Преместено.
Extremescream
мъжки
Благодаря ти! Много мислих и мисля, че ти си прав/а![]()
мъжки
От един месец те избягва? Ебаси връзката![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не разбирам много, но е хубаво да поразговаряте сериозно и да си изясните нещата, в най-лошия случай да се наложи да му сриташ ******* на тоя от горния клас.![]()
![]()
![]()
I intend to live forever. So far, so good.
А в още по-лошото да стане обратнотоПървоначално написано от PhoenixDust
![]()
![]()
Или той да срита неговия.Първоначално написано от PhoenixDust
![]()
По темата : щом те избягва има нещо. Питай я. Говорете.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ами като те отбягва се замисли дали пък проблема не е у теб. Може да има неща (ако ме разбираш), които не можеш да му дадеш (или не искаш) и ги търси на друго място.
Или просто си му омръзнала и няма чувства към теб. Поговорете, питай го каквото те интересува и ако поне има елементарно възпитание би ти дал някакво обяснение за държанието си.
Точно. Здраво лашкане, все едно я мразиш, с часове наред до откат. Пак ще отиде да духа на ония, но поне ще си си направил кефаПървоначално написано от ThisIsMe
Сериозно, малки сте, явно вече сте си омръзнали, не виждам смисъл да продължавате. Край и следващият да влиза.
никакyв шанс щом те отбягва.. слагай края докато не го направи тя![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Според мен тази връзка вече е приключила.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ти изобщо мислиш ли,че това момиче си заслужава? Едномесечна връзка и вече почнаха проблемите? Просто седнете и й кажи какви са ти предположенията,какво да направиш-да се промениш ли...(ако пък толкова я харесваш),къде според нея грешите...тайната е да говорите двамата,няма някаква рецепта направи тва и тва...
They watchin I know this, Im rockin, Im rollin, Im holding, I know it, you know it .
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти направила или казала ли си нещо за да те отбягва, според мен трябва да поговорите и да се изясните![]()
![]()
Разговор очи в очи, няма какво, така е най-бързо.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
То голяма връзка ще да е, като от месец те отбягва... Не виждам смисъл да продължавате да се "ограничавате" с тази ваша "връзка". Тя ако си харесва друг, няма как да я спреш. Просто според мен не си заслужава да се бориш за тази мадама, дето дори няма куража да те скъса, ами те отбягва.