.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Въпрос към момчетата

Въпрос към мъжката част от форума:
    Принципно като съм с моя и сядам така, че ако сме на пейка и той е в нормално положение, коляното ми да е отстрани на него, а другото да дойде между краката му . Това би ли трябвало да притесни момчето, че коляното ми е буквално на неговите ... или пък се харесва (при вас как е и също така .. възбужда ли )?
    Ии също така кое е по-добре: когато прави опити да докосва гърдите ми, да давам или пък да се дърпам ( да играем на котка и мишка , влудявашо ли е?)
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Като цяло подходът ти е добър ... няма от какво да се притесняваш, предполагам му харесва. А относно дърпането ... колкото и да ми е неудобно да си призная , колкото повече се дърпаш толкова повече той ще те иска... а и по този начин показваш, че не си лесна. (Момче на 21 съм)
    ekstravaganja

Супер фен
    Не разбрах много ситуацията със сядането, ама по принцип нямам нищо против коляното на приятелката ми да е м/у краката ми ... знам че няма да ме ритне (поне не нарочно, а без да иска до сега не се е случвало) по другия въпрос ... за да стане заигравка когато се дърпаш той все пак трябва да е наясно че ти нямаш нищо против да ти пипа гърдите, иначе може да го приеме като знак че наистина не искаш и да спре да посяга натам :P

^ Благодаря . Аз принципно доста се дърпам, лесна или не, не знам, но така няма ли да му омръзне след време или пък ще става все по-интересно?
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

^ Благодаря . Аз принципно доста се дърпам, лесна или не, не знам, но така няма ли да му омръзне след време или пък ще става все по-интересно?

Град
    Пловдив
    Аз пък съм на 23 и ако тръгна да пипам някое момиче по задника или циците явно вече сме стигнали този етап от наште отношения.

Ако тя ми се дърпа - губя интерес, защото нямам желанието да си играя на котка и мишка като малко дете.

Но виж, ако сте на 15-16 може би би му провокирало интереса. Но това, което момчетата харесват повече от тва да им се дърпат за такива неща е контраста.
    Нещо, което задържа едно момче доста дълго е кратки моменти на перверзно отношение, подчертавам - КРАТКИ!

Това, което би го влудило в твоя случай - ако искаш да му задържиш вниманието за по-дълго време е следното:
    дърпай му се известно време - примерно 1 път като се разхождате или дори не е нужно да е цялото виждане, после го целуни супер страстно - хвани му ръката и сама му я сложи върху гърдите си, даже ако си малко по-напориста и имаш цици може да ги стиснеш използвайки неговата ръка, после полека-лека спри да му се дърпаш - иначе си е вече детска работа.

И от тук нещата или стават по-сериозни и вече не се дърпаш като малко дете, или просто спирате да се виждате. Но така ще му привлечеш интереса по-дългосрочно.

Успех

Супер фен
    Ами на мен не би ми станало интересно, ако това се случва всеки път щом посегна натам ... 1-2 пъти в месеца се приема хаха ... но много зависи и от човека ... ето колегата е на друго мнение

ако приятелката ми се дърпа аз по скоро бих спрял да посягам ... но пак зависи и от начина по който го направи де ... дали ще е със свиреп поглед "къде посягаш ти бе" или с закачлив "хвани ме ако можеш"

На мен не би ми омръзнало. Като цяло заиграването е доста приятно на една скамейка. В къщи не виждам смисъл да му се дърпаш.
    ekstravaganja

Благодаря ви, а само не ми стана ясно дали това, че принципно си слагам коляното между краката му (и обикновено след това той го притиска с бедрата си :d ) се харесва или пък му става по-напечено? При вас как е?

Супер фен
    ако не му е приятно предполагам че ще ти каже ... кой мъж/момче не си пази "чарковете"

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    Благодаря ви, а само не ми стана ясно дали това, че принципно си слагам коляното между краката му (и обикновено след това той го притиска с бедрата си :d ) се харесва или пък му става по-напечено? При вас как е?
    Е, след като ти притиска коляното, дали му е гадно??? Толкова ли не разпознаваш знаците, които той ти дава???

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Е, след като ти притиска коляното, дали му е гадно??? Толкова ли не разпознаваш знаците, които той ти дава???
    Ами точно там е, че всеки път знаците му са различни ..
    В този случай може да е, защото му е харесало или пък защото това е била моментната му реакция от това, че съм стигнала дотам ( като пипнем горещ чай с пръст веднага си го махаме, нали? еми същото )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    тази реакция не е задължително да е само защото му е хубаво ... по принцип може и да го е страх да не го ритне и пак да й стиска крака за да се предпази

Супер фен Аватара на badsector
    ...При вас как е?
    Не обичам да сядат в мен и да ми спират кръвообращението.

Град
    Пловдив
    Хаха, дам следващия път си сложи главата там, а не коляното да видиш тогава каква ще му е реакцията и да разбереш дали му е гадно или е гей ;Д

Сериозно по темата - издребняваш. Тва за коляното и т.н. си е до човек, на някои хора им харесват определено заигравки и закачки, а на други хора - не. Ти сама трябва да го усетиш това.

А за другото ти казах - дърпай се, но с мярка. Ако искаш да му привлечеш вниманието направи нещо перверзно. Както споменах контраста е готино нещо. И да обясня ако не си разбрала, контраста от това да му се дърпаш до момента, в който сама му слагаш ръка на някое от местата, които му се искат :>

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Как няма да ми дава да я пипам we? При мен не се дърпа много, а за краката, обикновено не ми пречи, но понякога ми става досадно.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от JackCarter
    Аз пък съм на 23 и ако тръгна да пипам някое момиче по задника или циците явно вече сме стигнали този етап от наште отношения.

Ако тя ми се дърпа - губя интерес, защото нямам желанието да си играя на котка и мишка като малко дете.

Но виж, ако сте на 15-16 може би би му провокирало интереса. Но това, което момчетата харесват повече от тва да им се дърпат за такива неща е контраста.
    Нещо, което задържа едно момче доста дълго е кратки моменти на перверзно отношение, подчертавам - КРАТКИ!

Това, което би го влудило в твоя случай - ако искаш да му задържиш вниманието за по-дълго време е следното:
    дърпай му се известно време - примерно 1 път като се разхождате или дори не е нужно да е цялото виждане, после го целуни супер страстно - хвани му ръката и сама му я сложи върху гърдите си, даже ако си малко по-напориста и имаш цици може да ги стиснеш използвайки неговата ръка, после полека-лека спри да му се дърпаш - иначе си е вече детска работа.

И от тук нещата или стават по-сериозни и вече не се дърпаш като малко дете, или просто спирате да се виждате. Но така ще му привлечеш интереса по-дългосрочно.

Успех
    +1
    I Love YOU baby

Аз лично когато гаджето ми си сложи кракът м/у мойте ми е приатно и не мисля , че няма да му харесва....А сега по другия въпрос-когато едно момиче се дърпа(дали за това с гърдите или нещо друго)тя буди неговият интерес към даденото нещо.Но не се дърпай много,пускай му от време на време малко фандък (но малко)и няма да загуби никакъв интерес от теб.

Супер фен Аватара на badsector
    ...контраста от това да му се дърпаш до момента, в който сама му слагаш ръка на някое от местата, които му се искат :>
    Може ли първо тя да си сложи ръката там и да се заиграе, а после и неговите ръце и органи да се включат?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...контраста от това да му се дърпаш до момента, в който сама му слагаш ръка на някое от местата, които му се искат :>
    Може ли първо тя да си сложи ръката там и да се заиграе, а после и неговите ръце и органи да се включат?
    Категорично забранено
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    интересно е до едно време...после става досадно и дразнещо и убива интереса

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Той ти е гадже, какво ще му се дърпаш. И това са неща, които можеш сама да установиш. Някои се кефят, други се дразнят не само на това, ами и за заигравки с други и всякаквито такива игрички.

Аз лично се изнервям и го смятам за детинско в случая, в който просто си играеш, а не защото имаш някакви задръжки или нещо такова.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Той ти е гадже, какво ще му се дърпаш. И това са неща, които можеш сама да установиш. Някои се кефят, други се дразнят не само на това, ами и за заигравки с други и всякаквито такива игрички.

Аз лично се изнервям и го смятам за детинско в случая, в който просто си играеш, а не защото имаш някакви задръжки или нещо такова.
    пример аз ще се кефя да се дърпа малко въпреки че не съм теен
    при всеки е различно

Остави го да ти мачка циците. А за това къде си държиш крака за мен е все едно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си