Аз пък съм на 23 и ако тръгна да пипам някое момиче по задника или циците явно вече сме стигнали този етап от наште отношения.

Ако тя ми се дърпа - губя интерес, защото нямам желанието да си играя на котка и мишка като малко дете.

Но виж, ако сте на 15-16 може би би му провокирало интереса. Но това, което момчетата харесват повече от тва да им се дърпат за такива неща е контраста.
Нещо, което задържа едно момче доста дълго е кратки моменти на перверзно отношение, подчертавам - КРАТКИ!

Това, което би го влудило в твоя случай - ако искаш да му задържиш вниманието за по-дълго време е следното:
дърпай му се известно време - примерно 1 път като се разхождате или дори не е нужно да е цялото виждане, после го целуни супер страстно - хвани му ръката и сама му я сложи върху гърдите си, даже ако си малко по-напориста и имаш цици може да ги стиснеш използвайки неговата ръка, после полека-лека спри да му се дърпаш - иначе си е вече детска работа.

И от тук нещата или стават по-сериозни и вече не се дърпаш като малко дете, или просто спирате да се виждате. Но така ще му привлечеш интереса по-дългосрочно.

Успех