- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Автобронзнт
Здравейте,преди два дни си купих автобронзант и наистина след като се намазах след 1 час имах тен,проблема е,че не е равномерен на места изобщо не личи,а на други много е натрупано,а на трети пак стои идеално.Нанасям го както лосиона и съм сигура че навсякъде слагам по равно.Ако някой е ползвал бронзант нека да каже как трябва да се нанесе,че навсякъде да е равномерно.![]()
Аз знам, че на лактите и коленете се слага по-малко и преди това трябва да са намазани с хидратиращ крем.
А на гърба как си сложи?![]()
С ръцете как да си сложа иначе ..трудно ама успях ..впрочем там най-много ми хареса как се е получил тена.
Задължително трябва да си сложила някакъв лосион преди това!
Една приятелка се мажеше с бебешко олио![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Чувствам се като пълен идиотнищо не разбирам...колко време държи това нещо ? как тена да е равномерен и как се избира подходящ автобронзант ?кожата ми е много суха,много бяла.трябва ли да има друг автобронзант и за лице? няма ли начин да не се изцапат дрехите ?доколкото съм чувала ако го сложих върху косми тогава се получават петната ? преди това се слага хидратиращ лосион ,нали?
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Петната се получиха просто така,явно е защото не съм сложила лосион.Моя автобронзант е на Лореал и струва към 15/16 лв.,не се цапат дрехите,защото попива бързо..и не явно не само тогава се получават петна.Знаете ли до колко време ще изсветлее?Мисля като се махни да пробвам отначало,но този път ще сложа хидратиращ лосион.![]()
някойй ще ми каже ли хубав автобронзант за да не правя нова тема ;д
На Лореал е добър автобронзанта! Кожата не оранжевенее, не цапа дрехите,
мирише добре и съхне бързо. Комбиниран е, т.е става както за тяло, така и за лице.
Аз имам от този в тубичката, който е оцветен, за да се вижда къде вече е нанесен.
Преди да се нанесе автобронзант трябва добре да се ексфолира кожата, особено ако не е гладка.
Ако кожата е суха е препоръчително да се намаже с лосион или олио,
задължително в областта на лактите, пръстите, колената.
Аз лично нанасям бронзанта вечер и чак на сутринта се мажа с лосион,
защото ако го нанеса преди бронзанта не ми хваща добре.
Но нанесе ли се правилно, тенът става хубав още от първият път и после просто е въпрос на поддръжка.
Досега съм ползвала автобронзант 3-4 пъти, кожата ми е бяла и суха и не ставам на петна. Държи няколко дена.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ще сложиш ли снимка на бронзанта? И моя е на Лореал,но не е оцветен.
И аз преди ставах на петна защото бях много бяла, ходих два пъти на море и наскоро се мазах с моя автобронзанд който е на Avon http://www.bgdomakinq.com/showproduc...product=129195
И не станах на петна изобщо .
Ти ми сбъдна
всичките мечти
![]()
Shiv3r, това е автобронзанта, който имам аз.
Предполагам твоят е с помпичка, доколкото знам, той не е оцветен.
![]()
Да с помпичка е,но ще си го ползвам,а като свърши ще си купя оцветения.
Най-важното като цяло, за да не се появяват петна е, да
се втрие хубаво в кожата.
Т'ва чудо колко дълго държи? И измива ли се? Абе малко съм индианец с Iphone ама кво да се прави ;д .. Седи все едно имаш тен?![]()
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?