- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скриване на водка
Ще заминавама на екскурзия и ще си купуваме водка, ще я прелеем в един термос, но къде да я скрием, така че учителите въобще да не се осъмнят, със сакове ще сме и т.н., но все пак... я дайте предложения.
Не мисля, че учителите ще тръгнат да ви ровят в багажа..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Заври си я в путката
Купувате една бутилка минерална вода и изсипвате водата и пълните с водка. 100% никой няма да заподозре. Друг вариант е в картонена кутия от някакъв сок, примерно Капи... Но с водата си остава класика в жанра.
Изпий я и умри \/
Нищо лично, просто мразя някой (особено около моята възраст) да се фука, че е изпил 5 бири/напил се е/изпушил е 10 джойнта и т.н., а това е почти същото.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Боже...водка не могат да скатаят, тръгнали да пият![]()
то бива да си тъп, ама прекалявате :[
даже и преливането е излишно, макар че може най-нагло да стои на показ, а не да е в сак/раница![]()
Най-доброто място да скриеш водка е в корема![]()
като я изпиеш
![]()
![]()
![]()
![]()
ха-ха това беше забааавно =]Първоначално написано от chemist9009
В шише от минерална водаИли има някой сакове с двойно дъно
![]()
хаха ;д в час по испански си пихме водка..бяха я изсипали в шишета с кола ;дд и обикаляха през всички чинове..ии тая по испански дори не ни забеляза;д
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Ти сериозно ли? Да няма да минавате през митница, че да ви ровят в багажа...
Това с водата е 1 вариант.2рия е в бутилка от спрайт.
Обаче едно не разбрах...за какво ще се криете?! Ако сте толкова големи да държите на алкохол не виждам проблем и да ви видят...
И...кое не ти е ясно?Първоначално написано от Rolezzz
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
кое е същото бе о.О 5 бири и 10 джойнта? holy shi-!Първоначално написано от ccdesigns
Водката е тъп алкохол.. пукай бира!
Не вярвам,че ще тръгнат да ви ровят в саковете. Най-добре е в бутилка от минерална вода.
О да и изобщо като преливат няма да се разлее и да се разсмърди на спирт навсякъде...Иначе просто си я скрийте в багажа,никой няма да ви ровиПървоначално написано от NightGuardian
По наще екскурзии си носвят трева и сичко,вие от неква водка се притеснявате
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
някой не е пил водкааа.. водката не мирише бе брат.. за разливане не знам де, не съм пилял алкохол, ама.. има фунии, глупости..
Водката не мирише ?Първоначално написано от Tempest
Или аз имам някво свръхестествено обоняние,или си мирише баш на спирт...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
флирта смърди на спирт, щото е спиртимам някъв спомен, че само на вкус е лайняна водката, ама не мирише.. не помня, отдавна беше последния път..