.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Някой ще ми обясни ми защо .. ?!

'Драстииии.
    Значи ето какво : осми клас съм, но съм мн ниска .. Проблемът е, че всички в даскало, които не ме познават чак толкова добре, колкото истинските ми приятели, за които няма значение външният ми вид, та съучениците ми едва ли не са си изградили представа, че съм някво бебе само, защото съм значително по-ниска от тях, смис те ме приемат, все едно съм по-малка ии как да кажа, по-незряла от повечето от тях ;хххх
    Ще бъде ли някой така добър, ако вижда някаква логика в това, плс да ми обясни, за да знам що се получава така, щото аз наистина не моа да схвана !! ;@

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А колко си висока ?
    Защо се държат така ли ? Защото са все още недораснали,за да разберат,че това не зависи от тебе..
    Пък и да не ти пука.. Не го превръщай само в комплекс..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям праз
    Пиках на химна!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Бе да не ти пука! Еби им майката на всичките! Някой мъже харесват доста повече ниските момичета, отколкото високите.

С времето нещата ще се променят, просто не се дръж с тях така, че да си мислят, че си мълчалива и така нататъка.

А и още нещо - достатъчно е само един от "готините" да реши, че си свястно момиче и си "яка". Никой няма да се осъмни.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    абее яяя да си вдигнеш самочувствието !!!
    казваш им, че ръста ти е малък ама мозъка ти е голям и да бият кратуните, та да разберат кво искаш да им кажеш
    и аз съм много ниска и всички се *бават с мен, ама ми е през оная работа
    тряа се подкрепяме
    няма да им се оставяшшшш
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    щото хората са кретени.. оценяват по това какво виждат.. материалисти.. боклуци!

Само на ниските казват "джобни гаджета", нали?
    Така че горе главата и да не ти пука!
    Това, че си по-ниската в случая, само ти позволява да погледнеш "по отвисоко" отколкото явно могат твоите съученици...
    Възползвай се от това си предимство!

Голям фен Аватара на Mirage3
    Пише се loVe

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Пише се loVe
    Ти пък кво се обаждаш , избивай си комплексите за ниска грамотност по АЕ другаде.
    Явно на мацката й харесва повече с "w" , спокойно, няма тук толкова изключително малоумни хора, които да третираш с поведение - аз съм над теб.
    В смисъл , несъзнателен трол си .
    И мен в 8ми клас ме гледаха мило , защото съм 156 , синеоко.
    Но покрай майка ми се обличам по-делово и някакво хипи-шарено , и от прическата , и от поведението ми - от доста време не лъха историята с детинското във вида ми .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Chacho
    Имах съученичка, която и досега си е толкова висока. Но не й пука за височината. Бъзикали сме й се, тя със себе си също - всичко е в кръга на шегата. Никой не й е свързвал ръстта с умствените възможности или зрелостта й.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Дружба
    Chacho, нали знаеш, че твоето и на авторката поколенията са различни доколкото си спомням ти си 91, а преди 5-6 години не е бил свят на материалисти...

Град
    World of MINIMAL
    Защото подрастващото поколение е толкова комплексирано, че просто се чуди кого да "нахрани", как да се направи на гад пред приятелите си и всякакви подобни простотии, така че въобще да не ти пука кой какво ти казва.

Според мен, не е въпрос на поколение, а на възраст. В началото на пубертета, че и преди него е нормално да си егоцентричен и комплексиран.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Според мен, не е въпрос на поколение, а на възраст. В началото на пубертета, че и преди него е нормално да си егоцентричен и комплексиран.
    правилно, само дето за съжаление някои си остават такива и след това
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Пише се loVe
    Ти пък кво се обаждаш , избивай си комплексите за ниска грамотност по АЕ другаде.
    Явно на мацката й харесва повече с "w" , спокойно, няма тук толкова изключително малоумни хора, които да третираш с поведение - аз съм над теб.
    В смисъл , несъзнателен трол си .
    ОМГ, к`во става със света? o.O Аз да не съм `и казала "Ей, лапе такова, мн си неграмотно бе" Като не мога да `и помогна с проблема поне ще я науча как се пишат някои неща. Ей, значи к`ви сте хора бе.
    По темата - наистина си е до поколение. Ако не бяхме толкова сантиментални, светът щеше да е друг.

Въпросът е, че тя вече си знаеше как се пише. Пък всеки се заяжда за правопис.

Ако си ограбим сантименталността (колкото е останала там), не ми се мисли какъв щеше да е.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    баш си е въпрос на поколение.. ти сам каза, че си имал съученичка, която е разбирала когато сте се шегували с нея.. схващала е шегите, дори тя се е шегувала с ръста си... сега не е шега, сега е гавра.. в днешно време, независимо от възрастта, нормално е да си комплексиран и егоцентричен.. "Старите кучета" не познават такива норми!

Град
    Русе
    Спокойно в същото положение съм, но вече не ми пука. Примирих се, че всички ще ме гледат от високо Ръстът ти няма нищо общо с характера като те опознаят малко нещата ще се променят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си