.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да напълнея ?

Здравейте искам да помоля някой от вас да ми даде някакъв режим на хранене .. как да напълнея .. слаб съм .. но висок .. на 13 съм август месец правя 14 .. та кажете сега с какво да се храня по колко пъти или какви упражнения да правя за да се разширя малко в тялото и така . Благодаря много..
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами започни да ядеш главно месо. На тази възраст са ми казвали, че да вдигаш големите тежести е вредно, пък и не мисля че ще ти се получи, всичко с времето си.. Пробвай след 2-3 години..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на badsector
    Засега спазвай балансирано хранене и започни някакъв спорт.

ами играя баскетбол .. 1.67 съм но съм слаб това е проблема има приятели от нашия клас са по широки от мен дълъг но слаб ... ям много но не дебелея .. не знам хора просто .. не знам какво да правя искам да напълнея малко ..
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Ходите ли на фитнес от отбора?Ако не, тръгваш на фитнес и взимаш протеин.Правиш по 5 хранения на ден наблягаш на хляба и така

Повече от фен
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Братле,глей ся.Аз започнах да тренирам на ЛОСТОВЕТЕ и започнах да взимам Бирена Мая (може да я намериш в аптеката).Ето и мойте резултати. - 8ми клас 54 кила ( в началото на годината).Почнах да тренирам и да взимам бирената мая и за 3 месеца качих 8 килограма без да сам се тапчил с ядене.Пробвай - Работи : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си