.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: след бала

след бала

Да, на 18 съм и да, ще задам тоя тъп въпрос..значи досега бяхме в един клас и не сме били нищо повече от приятели..и изведнъж съм му дама на бала..но не за тва става въпрос..бяхме с приятели в един бар и заради бас, с него тряаше да се целунем.. и той след тва не спря да ми пише, да ме нарича с някви (не си падам по лигави неща, ама..) сладки имена и иска да излизаме и ей такива неща...и са се пригответе за тъпия въпрос.. чувства се длъжен да ги прави тия неща или наистина има нещо към мен? са ше изям яко псувни ама нищо

Според мен е осъзнал, че има чувства към теб, или просто сега е добил смелост да ги покаже. Един приятел се залюби с неговата мацка точно в 12-ти клас покрай баловете. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Според мен няма нищо ,което да го задължава да прави тези неща,а ги прави по собствена инициатива ,защото явно му е допаднала целувката с теб и има симпатии към теб.Освен ако някой от приятелите ви не го е накарал да продължи баса ,но едва ли,това е детско за момче на тази възраст.

Супер фен Аватара на badsector
    Напълно възможно е да те харесва.

Град
    Провинцията
    Мм не мисля че е принудено. Баса си е изпълнен, просто не е предполагал, че след целувката ще се породят чувства.

Ти имаш някакъв комплекс за малоценност щом се питаш "чувства се длъжен да ги прави тия неща или наистина има нещо към мен?" Това е един афц, който те желае, нищо повече!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Видял те е от друг ъгъл и те възприема по друг начин. Не разбирам кое е толкова учудващо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Той ако не искаше - нямаше да те търси. Момчетата не се чувстват ДЛЪЖНИ да звънят/пишат/държат добре с момиче, което са целунали.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си