.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Странно??

Странно??

Здравейтее!Намирам се в една малко странна ситуацийка-ходих сама с едно момче на дискотека , танцувахме цяла вечер , и по време на танците той се доближаваше толкова близко , че направо имах чувството , че ще ме целуне . Проблема , обаче е , че го имам в приятели във фейсбук , обаче той не ми пише.Аз му писах , той естествено ми отговори , направи ми комплимент , но до там - след т'ва не ми е писал.Та сега се чудя (както винаги), дали ме харесва??Е , надявам се да ми помогнете мъничко с решаването на загадката.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Може просто да е бил повлиян от атмосферата и да те харесва на външен вид. Не е задължително да иска да сте гаджета.

Re: Странно??

Може би просто е искал да те чука , но не е набрал смелост да е директен, да те целуне и т.н. - т.е. страхливец.

Разбира се, това е просто едно цинично предположение. Излизай с него, гледай как се държи, а ти прилагай метода push n pull и всичко ще се оправи. Не се натягай прекалено, дръж се небрежно, току-виж не ти е най-спешния и следи неговите реакции. И не си вади изводи от това, че един път не ти е писал. Нали съвсем скоро се е случило това? Ако съвсем те избягва и пренебрегва, тогава е ясно, но не избързвай от сега с изводите. Рано е.

И м/у другото не ти ли стига, че ти е направил комплимент? Споко малко!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на pressiana
    Може да е имал работа и да не е могъл да пише.
    ПРЕДСТАВИ СИ, имало хора, дето не висели 24/7 във фейсбук
    Или пък иска да се направи на интересен, знам ли.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А може би ако наистина искаше, щеше да намери време. Според мен е било грешка, че си му писала.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на badsector
    От написаното оставам с впечатление, че досега не й пише по принцип, а не след конкретния случай. Когато тя го е потърсила, той е отговорил. Но според мен, в отговорът на @SisiStrange и предположението на @jghgh има голяма доза истина, а ти се сваляш прекалено лесно.

Супер фен
    На външен вид със сигурност те харесва.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Защо фейсбук трябва да определя чувствата на някого? Харесваш ли го и искаш ли да си с него? Ходили сте на дискотека...ми ок, това може да означава нещо и за 2-ма ви, но не и приятелството във фейсбук

Супер фен Аватара на ccdesigns
    От темите в този раздел оставам с вЧеПатлението, че ако някой не ти е писал в Скайп/Фейсбук не те харесва, мрази те, не иска да сте гаджета и, че 98% от връзките зависят от тези 2... портала.... Така да ги наречем.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Може просто да е искал ти да го целунеш и след тази вечер да се е отказал.А какво правят хората, които нямат ФБ като мене ? Обречени ли сме
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Hilary_
    Значи на живо каквото и да направи някой, ако не ти пише във фейсбук не става ..

Покани го да излезнете ..

Бих го поканила , обаче е по-голям от мене и не знам дали ше му се занимава с 6 години по-малка от него.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Може просто да е искал ти да го целунеш и след тази вечер да се е отказал.А какво правят хората, които нямат ФБ като мене ? Обречени ли сме
    И аз тва се питам ..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Значи на живо каквото и да направи някой, ако не ти пише във фейсбук не става ..

Е мноу ясно, че не става
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Бих го поканила , обаче е по-голям от мене и не знам дали ше му се занимава с 6 години по-малка от него.
    Предполагам е на тоя акъл, при който не би имал нищо против да тресне някоя разгонена малка пикла.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    К-к-колко години казаа?? Nvm .. Та "Бих го поканила , обаче е по-голям от мене и не знам дали ше му се занимава с 6 години по-малка от него." - това ти е най-малкия проблем. Били сте на дискотека, танцували сте, бил е близо до теб, дали не му се занимава?.. НО не е сигурно дали той си заслужава и с какви цели и за къде е тръгнал.

Супер фен Аватара на katericArofl
    оффф, ако стане нещо дори и малко да е.. хайде вече са влюбени в нас не могат да живеят без нас, па ако и не пишат У фейса мамоле...
    според мен човекът си се е кефил на обстановката, опитал се е да повдигне настроението а-у сеш` се.. остави го според мен... първо заради разликата, второ, ако почнеш да му пишеш и да го каниш просто нещата няма да се получат

защо няма да се получат??

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka
    ...не е сигурно дали той си заслужава и с какви цели и за къде е тръгнал.
    Напротив, много си е ясно - иска да я изклати. Явно му изглежда податлива и пробва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си