.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Бръснене!!!!

Някой ще обясни ли как се бръснат космите подмищниците, че вече е време! Благодаря предварително.

Град
    Пловдив :)))))
    oтиди на кола маска
    много по-добре е

Ми не мисля да ходя на кола маска, тъй като съм само на 14.Някой ако може да каже ще съм му благодарен.

Град
    Пловдив :)))))
    eми и аз съм на 14
    това кво общо има?
    айде бръсни се.
    все едно че имаш брада
    никога не бих пробвала

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    емиии и аз съм на 14. . . оот 13 годишна някъде го правя това, макар че мама ме караше да хода на кола-маска ;д първо гии избръснах и после почнах с епилатор..доста повече боли, но поне почват да растат след 2-3 седмици, а не на 2-рия ден вече да саа.. : ) а относно твоя въпрос..как може да се бръснат ??! ;д и аз това се питам ..ми мажа със сапун ии бръсна, мама така ми е показвала : )
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Хейй Трябва да знаеш, че за мен по - добро нещо от кола маската няма. Боли малко по - малко от епилатора, дори. Лично аз под мишниците съм със самобръсначка, защото не се престрашавам да пробвам с лентичките там. Но ти нищо не губиш ако опиташ, ако започнеш да използваш кола маската от самото начало още по - добре . Нооо .. ако все пак избереш самобръсначка.. (питаше как да се бръснеш) намокряш областта върху която ще действаш, после мажеш с нещо, за да се плъзга лесно самобръсначката (пробвала съм с пяна за бръснене (мъжка), гел за бръснене (за жени) ии сапун (най - често използвам него, защото ми е най- бързо ). Аз лично не виждам разликата м/у трите.. ), намокряш самобръсначката и бръснеш в посока срещу растежа на космите. От време на време изплаквай самобръсначката, за да може да работи по - лесно. Като си готова измий със сапун и подсуши. Лично аз веднага след това използвам рол-он против изпотяване, въпреки, че съм чела, че точно веднага не е добре, защото дразнело кожата (разбираемо). Ииии.. си готова. Надявам се да съм ти помогнала. Успех !

ПС: По - подробно не мога да го обясня, даже се учудвам на себе си
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Под мишниците винаги ползвам епилатор. Вярно, първия път много боли, но с всеки следваш - все по-малко.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И какво като си на 14 ?! В козметичния салон съм виждала и по-малки...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Обясниха ти как се бръсне, НО е много грозно! Кожата става супер гадна, раздразнена и като на пъпчици, когато започнат да израстват космите пък е някакъв ужас .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

хайде сега драматизации... никой няма да те гледа как си се обезкосмявал под мишниците важно е на теб да ти е удобно :P
    pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Обясниха ти как се бръсне, НО е много грозно! Кожата става супер гадна, раздразнена и като на пъпчици, когато започнат да израстват космите пък е някакъв ужас .
    за тази работа има пудри , след епилация или кола-маска, аз си напудрям мишниците с "Норсулфазол" и ставам много меки и гладки : )

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    MonicaR, как така няма да те гледа?! Нали ще ти се случи да си вдигнеш ръцете .

nessparty, аз след епилация слагам крем здраве и нищо ми няма, но 2-3 пъти съм опитвала със самобръсначка и честно казано е някакъв ужас - кожата ми се зачервява и ми пари, пък да не говоря какво става, ако сложа дезодорант/рол он/стик. Не казвам, че има лошо, в това да се използва самобръсначка, просто за мен не е подходящия начин за премахване на косми.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    MonicaR, как така няма да те гледа?! Нали ще ти се случи да си вдигнеш ръцете .

nessparty, аз след епилация слагам крем здраве и нищо ми няма, но 2-3 пъти съм опитвала със самобръсначка и честно казано е някакъв ужас - кожата ми се зачервява и ми пари, пък да не говоря какво става, ако сложа дезодорант/рол он/стик. Не казвам, че има лошо, в това да се използва самобръсначка, просто за мен не е подходящия начин за премахване на косми.
    да, за мен също ..само добри отзиви съм чувала за крем здраве, ще взема и аз да си го купа : )

След като ги избръсна трябва ли да слагам някакви кремове?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    аа,стига..не.;д
    ужасно грозно е..
    остават черни точици и си личи мнг.
    гнусничко е.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Да но аз съм момче и не съм чувал момичета да ходят на кола маска за подмишниците!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    НЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА ГИ БРЪСНЕШ

На 14 си, момче си.. като ви знам как се развивате (поне следя по съучениците ми) .. силно ме съмнява да имаш кой знае колко много косми там .. Или ходи с тях, нормално е, ако не са цяла гора... Или иди на кола маска, но в никакъв случай не ги бръсни..

Мойте направих грешката да започна да ги бръсна, сега трябва да ида на кола маска, защото с бръсненето става отвратително .. хем си личат, седи едно такова сиво... хем можеш да се порежеш, боцка ти, сърби те .. и прочие ..

еми не е много трудно аз от около 2 год се бръсна със Жилет и съм доволен първо леко си навлажни мишниците намажи се с някаква пияна или гел за бръснене каквото имаш и с саморбъсначката мини само 1 път след това я измий и мини още веднъш след всяко минаване я изплаквай защото се напластяват космите и само си престаргваш кожата а не се бръсне нищо аз за 2 минути го правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си