Здравейте, искам да ви помоля за съвет, момиче на 14 съм.Един ден излязох с най-добрата ми приятелка на вън и както винаги когато излизаме, тя постоянно ми разкаваше за момчето което харесва и се жалваше , че той е с 2 години по-голям от нея (той е на 14 , а тя на 12).Бях слушала толкова много за него, бяхме си пислаи по скайп и сме съседни класове, аз "а" а той "б", случи се така, че започнах да си падам по него, казах на приятелката си и тя го прие добре, разбрахме се, че няма да се караме за него, е не можехме да изпълним това напълно, но никога не се отказахме една от друга.Той е много харесвано момче, когато му казх , че го харесвам, само ми се усмихна и ми каза "Затрудняваш ме" .Продължавахме да си чатим и го попитах имам ли шанс, той отговори да..даде ми надежда, говорихме си в училище, посточнно ми се усмихваше, беше разказал на всички, но това не ми пречеше.Разбрах, че харесва някакво момиче, доведе я в училище, тогава приятелката ми падна духом (всъщност ние сме и братовчедки), аз реших, че няма смисъл да вярвам, че нещо ще се получи между нас.Отнова момиче беше дошло да се разправя с нас, разбира се защитих братовчедка ми и приехме всичко, след няколко дни разбрахме, че някой я е лъгла, че я обиждаме и че за това е дошла, а всъщност между тях няма нищо..все пак се бях отказала, напоследък започнахме да излзиаме цялата му компания, аз и братовчедка ми, говорим си, усмихва ми се и пак започвам да го харесвам, моля ви дайте ми съвет..