.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя?

Здравейте. Момиче съм.Проблемът е следният - харесвам едно момче - колеги сме (учим заедно). Супер сладък е и имаме много общи интереси. Когато се запознахме се държеше много мило, ако се засечем в университета - той винаги оставяше приятелите си и започваше да говори с мен,даже веднъж ходих у тях.Преди време щяхме да излизаме ,но той отмени срещата , защото беше зает. И някак си после всичко се промени. Държанието му се промени - вече не се спираше да говорим ,а казваше само - "здрасти" и това е. Наскоро пак започнахме да си пишем по скайп доста дълго и започнах да му правя намеци,че го харесвам и искам да излезем.Той се съгласява , но имам чуството , че не иска.Не съм сигурна в кое е проблемът. Понякога даже му намеквам и неща за секс - но той някак си не ме разбира.Имам чуството , че е девствен Просто не знам какво да правя. Знам , че си няма приятелка,но не знам какво да правя???

Преместено.
    Extremescream

просто му кажи какво чувстваш... няма да ти се размине без малък "разговор" ... ако наистина те харесва ще го разбереш...ако не - какво правиш с него? и защо си губиш времето?
    pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..

Действай направо, покани го, сваляй го ако щеш, такива неща!

Разбира се ако си заслужава.

И малко си объркала раздела!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Banned Фен
    зависи от годините аз като бях на 14 и ми предстоеше сефтето казах че отивам до магазина и не се върнах така че може и да е девствен
    другото е аз като разбера че някой момиче ме харесва ,някак си се отдръпвам от нея не знам защо но страхът е по вероятен той на колко е ?

Цитирай Първоначално написано от loko1
    зависи от годините аз като бях на 14 и ми предстоеше сефтето казах че отивам до магазина и не се върнах така че може и да е девствен
    За цигари ли отиде?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    За цигари ли отиде?
    да

другото е аз като разбера че някой момиче ме харесва ,някак си се отдръпвам от нея не знам защо но страхът е по вероятен той на колко е ?
    Както споменах сме колеги (в университет). Така , че на 19.

Момчетата са страшно тъпи , ако не му го кажеш право в очите няма да разбере от никакви намеци ! Действай нищо не губиш
    hiiiii
    kak ste?
    pishete mi pls...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Покани го ти ..

кажи му какво чустваш, покани го да излезете

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Казано е, че като цяло мъжете от намеци не разбират. Действай направо без увъртане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си