.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моля помогнете!

Здравейте,много бих се радвала ако гласувате за мен на този сайт http://www.talenthouse.com/creativei...a96c98ef41/196 вдясно цъкнете ''vote''!!! Конкурса е за дизайн на тениска за Кайли Миноуг и Долче и габана.Няма да спечеля нищо материално от него,единственото нещо което ще спечеля е това че Кайли ще си направи фотосесия с мой дизайн дреха,а това е сигурен вход за мечтания ми университет!Моля помогнете ми да сбъдна мечтата си!Пиша тук защото конкуренцията е жестока.. Благодаря на всички предварително!
    И съжелявам ако съм била досадна.
    Поздрави Гери!
    Всички сме в канавката,но някои от нас гледат към звездите.

Оооо, колко трогателно!
    А децата в Африка мечтаят да ядат, но не пускат тема тук... Ключ!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Оф много ги мразя тея сайтчета за гласуване и като някой ми прати ''Влез тук моля те'' що за простотии...
    • Обичай,за да те обичат! •

Човек да не помоли за малко помощ ебаси! В другите държави поне хората се подкрепят (една рускиня пусна в един форум дизайна си и повече от 100 човека го подкрепиха)...ама не в България винаги ще се намери някой да си излее помиите...Никой не съм задължила да гласува ако ви харесва гласувайте.И какво общо има с децата в Африка??? тцтц Ако можех щях да им помогна1

Голям фен Аватара на MissBianka
    Хората дори за нещо смислено да помолят пак ще ги подберете.... БГ форум рулзз Не сте оригинални

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Имаш глас от мен.

Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си