- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш :)
Я кажете сега имате ли Фетиш и ако да КАКЪВ ??
нз дали се брои за фетиш обаче обикновенно видя ли пожарникар са побърквам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
моя е фетиш е към хубави момчета с обица или с татус![]()
~Дали да се усмихна, защото сме приятели? Или да заплача, защото никога няма да сме нещо повече..?~
моят фетиш е към жени които носят найлонови чорапи просто това ме възбужда![]()
Моя е към момчета със сини и зелени очиСлабост са ми. Също и такива с леко набола брадичка. Иии много възбуждащо ми действат дрезгави гласове
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Белезници,връзване,обожава м ве образната линия на мъжете,която се образува от талията към слабините![]()
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
момче със спортен екип ,ако се брои. Това за наболата брада също![]()
Нек'ви ултра крайни не мисля, че имам. Но момиче в ученическа униформа.. ох да ! ;д Говоря за късата карирана поличка, чорапите с жартиери, бялата ризка с вратовръзка, косата вързана на опашкиТова май ми е най
![]()
Ето и нагледен пример ->![]()
Само й я няма вратовръзката но карай![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мене ме кефят емо момчета със смъкнати гащи или пък такива дето си вдигат косата нагоре с гел:P
![]()
Амиии обичам да играя роли. Неща в стил палавата ученичка, наркотрафикантка и чичко полицай, изнасилвача и жертвата и въобще.
Обичам да ми спират въздуха по време на секс... Малко лееекичък БДСМ (връзване, грубичко - такива работи).
ох...побърквам се направоПървоначално написано от shasinka
и леко наболата брада също ми действа мноооого възбуждащо
ZaicheNaXeroin
Къси ефирни полички без бельо отдолу, гъста коса, вързана на две опашки, перверзно поведение...
ох това е 9743 тема за фетишите ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Във филма Spread, Ащън Къчър обръсна котенцето на една мацка, ей това ми е мерак да го направя![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Вие фетиш знаете ли какво е![]()
ПТ-обичам грубите работи ,също така мокренето на дрехите ,всичко свързано с вода,намазването с шоколад и други .Имам и към пушене ,но сегашният ми не пуши и му е простено![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Eclipsercho
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Добре разсъждавашПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
хЪх...
Хубави стегнати мъжки дупета, V-Образната линия от корема към слабините....връзване, леко драскане с нокти...
Чорапи до бедратачерни....просто ме побъркват
![]()
>>DjBelev<<
И мен като повечето мъже ме радват жартиерите, дълги чорапки, карирани полички, ученически униформи и тн.
Обаче искам да пробвам поне веднъж да обръсна някое пичетака с леко наболи косъмчета на няколко дни,да не е няква гора обаче
Искам и някоя мацка да ми олиже задника :P чувал съм от приятели, че е адски кеф. Едвали ще ме изкефи на макс ама искам да пробвам поне веднъж
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай