- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш :)
Monster Curves! Hell yeah, и аз съм за!Първоначално написано от reperw
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Подкрепям, вчера приятелят ми като си съблече ризата и видях, че панталоните му малко смъкнати и стигат почти до тази част в която започва окосмяването и въпросната V-образна линия се вижда идеално направо полудях... Карах го да седи пред мен и да не мърда за да му се наслаждавамПървоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
Иначе си падам по всякакви гладки предмети, които можем да модифицираме като играчки![]()
АфроамериканциА също така и тази V образна линия. А и наболата брада.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
нз,ама обичам гръбчета.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
дълга коса гхх <3
по-дълга брада ама само на брадичката и както споменаха по-горе..V-образната линия..ай ай
![]()
![]()
набола брада,висок ръст.... гррррр ще изям някойосвен това подозирам че имам фетиш към плюшените костюми (а.k.a. furry fetish) много искам да пробвам с някой великденски секси заек
или с pedo bear.... или с откачения заек от donnie darko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Ама ти да си по терлички или той?
Защото и аз обичам момичета по чорапки(но в никакъв случай с токове), обаче такива с жартиери...
Друг фетиш ми е да чукам учителка/шефка или какъвто и да е човек по-високопоставен в йерархията от мен. Та като казвам това, не визирам масовата учителка, а някоя по-млада. Заобиколен съм от достатъчно примери.
Женски крака , красиви и добре подредени пръсти на краката ( с червен , черен или лилав лак ) , разбира се чисти . Обичам да масажирам женски крака , да лижа и смуча пръстите на краката им.![]()
:P
дълги и стройни бронзови крака, розово дантелено бельо, лека интимна прическа..за мъже наболата брада и космати и добре оформени гърди![]()
![]()
Як задник .. Хубави рамена .. Хапане по врата![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
на примависта...татуси
много се кефя на татуси, колкото повече, толкова повече...ръкави, гръб, крака, цици, корем...навсякъде![]()
освен ако не са някви безумно тъпи и комерсиални, макар че съм склонен да си затворя очите
:P
Лесно може да се уреди... :PПървоначално написано от Alexandra93
"Нямам нищо против" солариума... Обичам чак котенцата им да са кафяви...
Първоначално написано от ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:45
Гнусна история
иначе по темата аз казах ,но да прибавя-много ме кефи като се вижда само лека част от бельото над дънките ,ооо да ,или леко да се е оголило коремченценцето![]()
М дам... и аз така.. и ако се съчетава с парфюм по мой вкус.. направо ПОЛУДЯВАМ като мине някое момче покрай мен и има хубав парфюм.. за късмет на гаджето ми.. му избрах единмного хубавичък... (мм)Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
Така де...Първоначално написано от LambOfGod
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
![]()
![]()
Не е това, което изглежда... Всъщност това е, но не го мислех сериозно...![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:45
Бръсната глава+татуси и кубинки![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хахахах, човек, като ти прочетох коментара, се сетих за товаПървоначално написано от badsector
http://www.youtube.com/watch?v=xj6aDAXcbUs- Любимата ми сцена от сериала Чък.
Не знам, обаче винаги като си обуя дънките и походя малко, боксерките ми отиват нагоре над тяхПървоначално написано от britzy
![]()
Иначе за моите фетиши, г/д половината от изброените до тук за жени само.
МОМЧЕ
Първоначално написано от MojoJojo88
Дълга коса и кубнки е по-добре![]()
![]()
+1Първоначално написано от shasinka
Ооооо последното!!!
Да е грубичкоИ пляскане да има може и шамари
да ми даде да му смуча пръста ( това май вече бие към фетишите
) И да ме държат за косата адски обичам...Например на задна ако ме хване и ми дръпне косата..рррррррр
![]()
![]()
![]()
Да, нещо такова, но не нахално поведение, ами инфантилно перверзноПървоначално написано от dunce
Ся ако кажеш, че си над 25 и живееш в СофияПървоначално написано от myrapture
![]()
За теб да...аз не обичам мъже с косиПървоначално написано от dontcare
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Е,всеки с вкуса си (:Първоначално написано от MojoJojo88