- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Здрави и твърди нокти. Как?
Здравейте. Имам проблем с ноктите. Те са много меки и се лющят изключително много. Пробвала съм заздравителя на "перфект", но не останах доволна от него. Може ли да ме насочите към нещо по - ефикасно. Благодаря предварително.)
Оправи си заглавието
Маслото на Икаров,бани с морска сол и маски с червен пипер.Също някакви други заздравители трябва да пробваш.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ноктопластика?или върви на маникюристка да ти ги оправи
калциев гел на Импала
масло за нокти на Икаров
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
много хора казват, че са доволниПървоначално написано от Sevdito
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Една моя приятелка имаше като твоя проблем и почна да си слага всяка вечер зехтин на ноктите и каза че е много доволна ...
Да и аз съм много доволна и го препоръчвам на всички, които имат такива проблеми с ноктитеПървоначално написано от Pamaa
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Масло за нокти на Икаров
и
Калциев гел на Перфект
Hostis Honori Invidia
Масло за нокти на Икаров
Балсам за нокти Макси
Калциев гел на Перфект
Но ако ползваш балсама на Макси,лака не го ползвай,защото балсама се ползва 1 месец всеки ден,и не трябва да има никакъв лак.
И аз съм за маслото за нокти на Икаров
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ноктите ми също се лющеха и се чупеха,но майка ми,ми каза да си слагам постоянно лак,така и правя вече от 6 месеца,и ми пораснаха много..нито са се лющили,нито са се чупели.В момента съм без лак и виждам,че не са ми излющени,но ако постоя една седмица без лак ще започнат да се лющят..Затова постоянно се лакирвай,даже да е с безцветен лак.. Поне при мен има ефект
Лака не им позволява да се лющят и чупят..
![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Кой от всички заздравители на Перфект си ползвала?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
как ще и препоръчаш ноктопластика..ноктите и от сега са зле ,ами като я махне какво правим тогава..ще са в същото състояние ,че и по -злеПървоначално написано от britzy
Hostis Honori Invidia
На Mavala заздравител и нииикакъв лак!
На мен пък от йода ми се оправиха. Мажех си ги всяка вечер с йод и вече нямам никакви проблеми с ноктите![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
моите нокти също бяха много меки и се чупеха лесно, от няколко седмици ползвам масло за нокти на Икаров, купи си го, няма да съжаляваш.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
А каква е цената на маслото на Икаров?
Ти ми сбъдна
всичките мечти
![]()
^ не е повече от 2 лева, аз го взех за 1.90, има го в аптеките.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
на мен пък са здрави и се лакирам постоянно :P
...
Аз преди имах доста дебела и здрава плочка и можех да си ги пускам дълги.По едно време почнаха да се чупят и лющят и да..Мисия невъзможна стана да са добре ноктите ми.
Отидох и си сложих една ноктопластика и повече не се занимавам.Ходя само на подръжка и знам,че винаги са ми добре ноктите.
^Тироидни хормони?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ноктите пожълтяват, ако се лакираш с ярки тонове или черно без основа. Преди какъвто и да е лак трябва да има основа, която предпазва от формалдехида в цветните лакове и именно такива основи са така наречените "заздравители". Те са на водна основа и ако не сте забелязали, ако сте само със заздравител, лакът пада бързо, дори ако влизате просто да се къпете. Затова върху заздравителя трябва да има поне безцветен лак.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..