Това само на C++ ли, без запомняне в някаква база данни?
При всеки случай се стига до това да разполагаш с масив (array) с тези данни. Асоциативните масиви са по-удобни. Или поне аз не съм станал фен на структурите. Задачата не е трудна и с малко работа ще я направиш, но ако разбираш масивите. И то най-обикновен едномерен масив в твоя случай, за който ключовете са само имената на групите с данни (име на комп, дата, гаранция...), срещу всеки от който ключ е записана стойността - самите данни.
И така масива има брой елементи в себе си колкото са компютрите, всеки елемент се състои от име (ключ, key) и стойност.

[ключ] => "стойност"
-------------------------
[pc_number] => "1"
[hdd] => "Seagate"
[capacity] => "400"
[price] => "100"

Понеже не съм наясно със спецификите на C++, точен код няма да ти напиша, но ти ще си го направиш когато разбереш как се въвежда масив.
След това трябва да сортираш масива по ключ: дата на производство... би трябвало C++ да разполага със array sort функция, която пък трябва да върви и с начина на сортиране - ascend, descend. Или ако трябва да напишеш функция за това за да покажеш активност - това ще навърже след себе си обработка и на други временни масиви.