- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петно по дънки
мисля че няма да се махне
имах едни дънки които ги оцапах така,още си стои петното
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
а аз да питам, изцапах си дънките на веригата на колелото ония ден.
с какво да ги изпера да се махне петното?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Щом вече си ги изпрал, няма начин да ги изчистиш![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
По принцип препарати, които биха отстранили петното, действат по-добре без да е обработвано петното .. т.е - без да си изпереш дънките, а направо с препарата. Но все пак, пробвай с нещо тип "Vanish" - за него не гарантирам, но пробвай..![]()
днес ми препоръчаха ето този препарат http://www.napazar.eu/l-o-c-universa...rat-14596.html на една приятелка братчето и си надраскало панталоните с химикал и като пръснала 1-2 пъти мастилото изчезнало напълнои аз мисля да си го взимам
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Дай ги на химическо
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
вениш![]()
аз си клепах панталони/дънки с мазнина , химикалки , вишни , капини и прочие..![]()
![]()
и си зимам вениш , правя си процедурата т.е. сипвам на петното търкам оставям 20тина мин или 10 зависи от какво е и измивам после всичко ми е като ново
![]()
ла-ла-ла
Spot.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има и едно Клири. Добро е![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз си мислех, че такива петна нямат маханеще пробвам и аз, вчера и аз нацапотих едни дънки с мастило
![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Съжалявам, че използвам темата да питам, но не мисля че има нужда от нова. Старо петно от мазнина би ли могло да се махне, и с какво?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."