- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета излизат с по-големи момчета
Защото момчетата са си момченца няколко години по-дълго, отколкото момичетата. Докато девойките вече се оглеждат за партньори, момчетата си играят на топка. Доказано от практиката !
От друга страна момичетата винаги търсят по-висок стандарт. Някои мислят, че ако момчето е по-голямо, има повече възможности, така че не се занимават с по-малки.
Аз лично винаги съм се кефела на момчетата около моята възраст или 1г по-малки. За мен по-високият стандарт е в главата му , а не в портмонето му.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
В случая ти излизаш с твой връстник, една година не е нищо, не се обиждай, но примера ти е уместен. ;] И аз съм на 20, смятам се за достатъчно отговорен и планиращ човек, но в същото време играя Counter Strike и Diablo II... к'во от това? Но я си се представи с един 30 годишен чичко, или поне 25+ какво общо може да имате?Първоначално написано от britzy
Аре стига с тия глупости вече.. сериозно оОПървоначално написано от Josefinne
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Съжалявам, че все още вярваш, че това са глупости.![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Аз съжалявам, че има хора с толкова посредствено мислене, дано не се засягаш..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Колкото ти, толкова и аз![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
От година до година има разлика нали знаеш.Виж и аз не знам какво общо ще имам с някого ,който прехвърля 30-те ,бях веднъж в една такава компания ,даа и определено си предпочитам 20-годишните
![]()
ДАааам свидетелка съм на момичета (14-15 год.) които се занимават с 17-18-19 че и 20 годишни момчета..![]()
..е то да беше поне по "любов"... това е масова практика, чрез която
малки пикли се опитват да бъдат какички![]()
![]()
Сериозно?Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
По принцип голяма разлика в годините не е проблем, стига да не става дума за деца.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Violenza
Ами за едно момиче на 17-19 години си е чичко, не мислиш ли ?
С долното съм съгласен ;]
Аз лично спирам да пиша в тая тема, изказах си мнението по-този въпрос на длъж и шир. Но тъжното е (поне за мен), че много хора оспорват думите ми. Сега наясно съм, че не може всички да са съгласни с мен, но в това отношение, мисля че гледната ми точка е напълно реална (и не искам да звучи прекалено високомерно), но в случая вярна и правилна. Просто материализма се е издигнал на култ днешно време, което е ужасно, ама ужасно жалко ! Не ме разбирайте погрешно не отправям нападки към никого. Пак казвам просто изказвам личното си мнение, не ангажирам абсолютно никого с него. Всеки има право на личен изборЛека вечер.
^а родителите им от тази гледна точка какви са - баби и дядовци?
ти, от позицията си на 20-годишен, какво (мислиш, че) можеш да предложиш на която и да е (развиваща се) своя връстничка?
//не се заяждам, интересно ми е;
ПП: ясно ми е, че няма смисъл да пиша по такива теми тук, преобладаващите коментари са показателни.
Само първо да отбележа, че наистина нямах намерени да пиша повече по темата, но нека не бъда неучтив и да отговоря на въпроса ти![]()
Баби и дядовци.. силно казано. Има едно хората му викат 2ра младост. Толкова по този аспект.
Какво мисля, че мога да дам на една моя връстничка ? - Значи само първо да отбележа, че говоря за себе си и моя частен случай. При други момчета на моята възраст гаранция никаква, че разсъждават по същия начин, но предполагам, че това ти е пределно ясно. Та... Ще разгледам нещата които уж тези "зрели момичета" търсят.
Ще започна с материалните :
1. Кола - имам. Вярно не е нова и лъскава, но все пак е кола. Ако не й харесва... да си ходи пеш !
2. Кафета, дискотеки, сметки.. etc - Като цяло не съм от заможно семейство, нито работя за космическа заплата. Но в крайна сметка все се намират пари за едно кафе или през няколко вечери за дискотека. Дори съм на мнение, че ако връзката е що-годе сериозна дори може да има поделяне на сметки. Отварям една скоба тука - изобщо не ми пука кой какво ще си помисли за това. В крайна сметка аз не съм банка Буров и да плащам сметки наляво, надясно. Един път, Втори път - добре. Системно .. категорично не ! Това си е разлигавяне !
3. Подаръци от сорта на бижута, дрешки... etc - Подаръци правя когато АЗ реша, не когато тя ми каже "купи ми еди к'во си". Като иска нещо да си го купи![]()
И като цяло, мисля че относно материалното това са главните неща.
Сега идва ред на хмм как да го кажа ? НЕматериалното. Неща от сорта на внимание, любов, разбиране... тези неща.
1. Внимание - ами лично за себе си мога да кажа, че мога да дам много внимание на едно момиче. И то не само защото искам да спя с нея, както често се оказва. Няма нужда да ви припомням колко случаи има в които момичета пищят "ама той ме наеба и ме заряза"...
2. Разбиране - Представи си го сега тоя "мъж" на 24-25 ще приеме ли присърце проблемите на една 16-19 годишна. Ами не разбира се ! Просто защото се предполага, че той е излязъл от сферата на това мислене и проблеми от такъв характер (обобщавам с "такъв" защото има много неща, които едно момиче в тази възраст ще сметне за "проблеми") просто му се струват смешни, глупави и той не може да ги приеме за сериозни. Докато когато момчето до нея е що-годе с нейния, акъл, на нейните години, с нейното мислене.. ами тези проблеми и на него му се струват проблеми и дори да не го разбира напълно се старае.. Поне аз съм така.
3. Любовта - Тука няма да давам примери, просто ще кажа, че смятам, че бих направил и бих дал доста повече за да задържа едно момиче при себе си, ако наистина я обичам и ме е грижа за нея, от един такъв "мъж"... Обосновавам се - Не търся само секс в едно момиче, а аз съм на мнение че масата от тези "мъже" търсят точно това. И когато въпросното момиче не им даде това което те искат, просто идва момента в който му писва и й бие дузпата![]()
Като цяло да обобщя - не мога да дам много материални неща, но пък за сметка на това мога да компенсирам (мое мнение) с всичко останало.. разбиране, любов, внимание, грижа, интерес (не просто плътски). А пак да кажа, не мисля че тайната за щастие се крие в материалното, да то е важно.. но не е всичко, има много по-ценни и важни неща !
П.П. наистина не ме търсете повече в тази тема ;д
Хаха ако беше общо прието нямаше да има закони за момичета под 15 години да излизат или да правят секс с пълнолетен опази боже
Моля ви всички които смятат че годините нямат значение моля ви кажете едно 15-16 годишно момиче какво би дало на 25 годишен мъж който е завършил университет и има работа? МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ.Представете си 2-та свята и се пробвайте да ги смесите. УСПЕХ!
Според мен не е нормално момичето да е на 13-14 години,а момчето на 20-22 години ,защото момичето започва да води живот, който не му отива.Живот на 17-18 - годишно момиче.Разбирам 2-3 години , но 8Има такива, които го правят с някаква цел:
- да се чустват като принцески с тях
- да има кой да ги защитава от неприятности
- и в редки случаи да се възползват от финансовата им възможност
![]()
Това е моята преценка,всеки мисли различно.![]()
theo <333
И аз да се изкажа, причината е че момичетата са много по зрели от момчетата на 15-16, ние докато си играеме на Star Wars и криеница те вече знаят какво имат между краката и какви чудеса могат да правят, ние батковците 18+ само едно си знаеме, нещо по сериозно само с набор или по-голяма. Извинявяйте ама колегата по горе е прав, какво може една 15-16 да допринесе за по-сериозна връзка???
И още нещо (не смятах да пише повече но няма как) Ако тези 14-15-16 годишни момчета и момичета не изживяват детсвото си на тези години кога ще го направят? Замислете се едно време как е било ако не е това времете да изживяваш като дете кога ще е ? Има толкова много време да бъдеш възрастен голям и с грижа към всичко но ако не е този момент да бъдеш безгрижен и т.н. то кога ще е ? Да бъдеш дете е много по малко врмете от колкото да бъдеш голям и сериозен!И тези 20 годишни мъже ходят с 14-15 годишни то го правят защото не могат да си намерят своя връстничка а защо? Защото е много по трудно и осъзнават какви саМисля че прекалено много изискват от себе си тези момичета и мислят че всички техни връстници са такива. това е
Нищо освен сексуално удовлетворение,но мъжа често именно това търси,така че жертва всичко останало за тази цел.Първоначално написано от funkey
Ако не бушуваха толкова хормоните при мъжа,много голям процент от жените щяха да са с вроден комплекс за малоценност.
Какво им е зрялото на 15-16 годишните момиченца,чувал ли си ги какви разсъждения за живота праскат?Първоначално написано от CyberMeX
Това че не играят стар варс,съвсем не означава че акъла им е над стар варс.
Сексуално са малко по-напред,но чисто житейски са още деца.
14-15 може, ама познавам няколко на 16 дето са много по зрели от наборите им...
Защото сме "незрели", а не се виждат какви пикли са всъщност те![]()
хЪх...
Ах, ах, ето и аз т'ва питам!Макар че в моя случай е защо големите момчета излизат с пикли на по 13-14-15 години?!И защо се заглеждат по такива? Сега ще кажете, че злобея. Ами може и така да е, при условие, че има такива момчета. То за момичетата ми е ясно - баткото, интересно, да се изфукат пред другите момиченца, че си хванала 19-20годишно /че и повече/, силно, високо, добре сложено момче, което учи във...тук вече е време да спра!Разбрахте какво имам предвид!![]()
20 годишните ходят с някакви малки пикли, защото само те им се връзват на акъла, връстничките на 20 годишните батковци вече им знаят номерата и не могат да вкарат едно 20 годишно момиче толкова лесно в леглото, колкото едно 15 годишноПървоначално написано от stelkastel
![]()
Защото жената винаги е била подтискана. Това е оставило белег дори върху съвременната жена.Първоначално написано от jghgh
По темата - мисля, че няма какво да се обеснявам, досътатъчно много пъти се повториха всички причини. Колкото и да не им се иска на повечето съфорумници от мъжки пол, нещата са на лице. Това, че момичетата предпочитат по-големи момчета е факт и едно оспорване в тема като тази едва ли би променило нещо.
Първоначално написано от Sh@d0w
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow