.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Защо всички момичета излизат с по-големи момчета

Въпроса ми е ясен ;д напоследък гледам всички се обвързват с 2-3-4 години по големи вчера поканих едно момиче навън и тя ми пише "имам уговорка с това момче" и ми праща фейсбука на някакъв който приличаше на Митьо Крика и сигурно беше поне 5-6 години по-голям от нея по тази логика аз сега съм 8 клас -със шестокласнички ли трябва да излизам

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

Re: Защо всички момичета излизат с по-големи момчета

Цитирай Първоначално написано от Dragoon120
    Въпроса ми е ясен ;д напоследък гледам всички се обвързват с 2-3-4 години по големи вчера поканих едно момиче навън и тя ми пише "имам уговорка с това момче" и ми праща фейсбука на някакъв който приличаше на Митьо Крика и сигурно беше поне 5-6 години по-голям от нея по тази логика аз сега съм 8 клас -със шестокласнички ли трябва да излизам
    Не със седмокласнички . Виж какво според мен разликата от 2-3 години няма значение, всичко зависи от човека.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защото "момчетата" в пубертета са си още деца,момичетата предпочитат някой с по-зряло мислене.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защото "момчетата" в пубертета са си още деца,момичетата предпочитат някой с по-зряло мислене.
    Точно така. =)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защото това е социално приетото поведение.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Точно така. =)

е да де ама някои момичета едва ли не си имат стандарт за това ще излизат само с големи и точка ;д

Ей,колко ги обичам тия общи знаменатели...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на fenkaaa

Защото момичетата се развиват по-бързо и искат някой на техния акъл , а момчетата на по 20 са такива . Няма нищо чудно едно момиче на 15 да ходи с момче на 20-21 . Момчетата на 15 са още с детско мислене , глидат си футбола , играят playstation , ако някой момиче си хареса набор по-добре да се отказва
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    всеки различно се развива.
    има много умни и зрели момчета от 15+ (:
    зависи.
    а за тези 15,16 годишни,които ходят с мъже на 20-25..
    няма значение..
    важното е да си допадат и да имат общи интереси.
    за любовта няма граници.(:
    годините нямат значение..
    много ме дразни,че в тоя форум се пише само 'аз съм на 15,той е на 17(примерно.)'
    какво значение има..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Точно !! Аз също излизам най-често с по-големи от мене,но не съм си поставила някаква възрастова граница - ако ще и по-малък от мене да е,стига да се паснем по характери..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    !!
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз веднъж си бях харесала по-малък, но нищо не се получи. Накрая се отказах и си останахме приятели. Наистина бяхме на различни нива в общуването. Една моя приятелка (хубава е, не е от отчаяние) ходи с момче с 2 години по-малко от нея и са много щастливи. Въпрос на късмет.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Личен избор.

Някои го правят, за да се материалните облаги, които един "батко" може да им даде. Други защото си мислят, че не могат да контактуват нормално с момчетата на тяхната възраст.
    Всъщност всичко е строго индивидуално. Виждала съм момчета на по 15-16, които се държат къде-къде по зряло от някои по-възрастни индивиди...
    the naughty look. <3

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Точно !! Аз също излизам най-често с по-големи от мене,но не съм си поставила някаква възрастова граница - ако ще и по-малък от мене да е,стига да се паснем по характери..
    Глупости на таркалета. Т'ва са изкуствено насадени простотии. Не мисля, че е нужно да обяснявам. Особено днешните 16 годишни пикли нямат право на глас
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Глупости на таркалета. Т'ва са изкуствено насадени простотии. Не мисля, че е нужно да обяснявам. Особено днешните 16 годишни пикли нямат право на глас

просто защото постоянно подражават на приятелки и т.н. всъщност не са се загледали в по-малките момчета защото колкото и нахално звучи аз съм един от малкото хора които могат да разберат хората обаче няма кой да ги намери ( момичетата които да искат да са с свои връстник)

Град
    Провинцията

и най-важното момичета които ще са до толкова наясно с себе си че да оценят човека до себе си

Супер фен Аватара на badsector
    В по-голямата част от случаите е така. Плюс това момиченцата на тази възраст осъзнават че могат да манипулират мъжете с това между краката си и гледат да го усъвършенстват максимално бързо, защото това е лесният път в живота. А батковците обикновено са по-опитни и могат да ги научат на триковете, отделно че само секс им е в главата и нарочно си хващат малки пикли, които се връзват лесно. А и пиклите взаимстват от поведението на пикльовците и се хвалят на колко бройки са вече и какви неща могат да правят в леглото...

Град
    Пловдив :)))))

\/

Град
    Бургадидас !
    А да ви питам тогава, момичетата в пубертета к'ви са? Възрастни и зрели ?! Не мисля...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Пловдив :)))))
    А да ви питам тогава, момичетата в пубертета к'ви са? Възрастни и зрели ?! Не мисля...
    еми по-зрели от момчетата на тази възрастт

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Абе това си е ситуация, където всички са зле, ама едните са по-зле.

Все едно да играят Рилски спортист и Велбъжд....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    еми по-зрели от момчетата на тази възрастт
    По-зрели оная ми ра'ота ... и извинение. Аре не ми ги разправяйте такива. Всичко си има изключения, както има момчета дето не знаят за к'во става дума на тая вързаст, не са по-малко и момичетата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си