- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета излизат с по-големи момчета
Въпроса ми е ясен ;д напоследък гледам всички се обвързват с 2-3-4 години по големи вчера поканих едно момиче навън и тя ми пише "имам уговорка с това момче" и ми праща фейсбука на някакъв който приличаше на Митьо Крика и сигурно беше поне 5-6 години по-голям от нея по тази логика аз сега съм 8 клас -със шестокласнички ли трябва да излизам![]()
Не със седмокласничкиПървоначално написано от Dragoon120
. Виж какво според мен разликата от 2-3 години няма значение, всичко зависи от човека.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Защото "момчетата" в пубертета са си още деца,момичетата предпочитат някой с по-зряло мислене.
Точно така. =)Първоначално написано от Sh@d0w
Защото това е социално приетото поведение.
Първоначално написано от againstyou
е да де ама някои момичета едва ли не си имат стандарт за това ще излизат само с големи и точка ;д
Ей,колко ги обичам тия общи знаменатели...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Защото момичетата се развиват по-бързо и искат някой на техния акъл , а момчетата на по 20 са такива . Няма нищо чудно едно момиче на 15 да ходи с момче на 20-21 . Момчетата на 15 са още с детско мислене , глидат си футбола , играят playstation , ако някой момиче си хареса набор по-добре да се отказва![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
всеки различно се развива.
има много умни и зрели момчета от 15+ (:
зависи.
а за тези 15,16 годишни,които ходят с мъже на 20-25..
няма значение..
важното е да си допадат и да имат общи интереси.
за любовта няма граници.(:
годините нямат значение..
много ме дразни,че в тоя форум се пише само 'аз съм на 15,той е на 17(примерно.)'
какво значение има..![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Точно !! Аз също излизам най-често с по-големи от мене,но не съм си поставила някаква възрастова граница - ако ще и по-малък от мене да е,стига да се паснем по характери..Първоначално написано от Sh@d0w
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
!!Първоначално написано от Sh@d0w
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз веднъж си бях харесала по-малък, но нищо не се получи.Накрая се отказах и си останахме приятели. Наистина бяхме на различни нива в общуването. Една моя приятелка (хубава е, не е от отчаяние) ходи с момче с 2 години по-малко от нея и са много щастливи. Въпрос на късмет.
Личен избор.
Някои го правят, за да се материалните облаги, които един "батко" може да им даде. Други защото си мислят, че не могат да контактуват нормално с момчетата на тяхната възраст.
Всъщност всичко е строго индивидуално. Виждала съм момчета на по 15-16, които се държат къде-къде по зряло от някои по-възрастни индивиди...
the naughty look. <3
Глупости на таркалета. Т'ва са изкуствено насадени простотии. Не мисля, че е нужно да обяснявам. Особено днешните 16 годишни пикли нямат право на гласПървоначално написано от SmilezZz
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
просто защото постоянно подражават на приятелки и т.н. всъщност не са се загледали в по-малките момчета защото колкото и нахално звучи аз съм един от малкото хора които могат да разберат хората обаче няма кой да ги намери ( момичетата които да искат да са с свои връстник)
и най-важното момичета които ще са до толкова наясно с себе си че да оценят човека до себе си
В по-голямата част от случаите е така. Плюс това момиченцата на тази възраст осъзнават че могат да манипулират мъжете с това между краката си и гледат да го усъвършенстват максимално бързо, защото това е лесният път в живота. А батковците обикновено са по-опитни и могат да ги научат на триковете, отделно че само секс им е в главата и нарочно си хващат малки пикли, които се връзват лесно. А и пиклите взаимстват от поведението на пикльовците и се хвалят на колко бройки са вече и какви неща могат да правят в леглото...Първоначално написано от Sh@d0w
А да ви питам тогава, момичетата в пубертета к'ви са? Възрастни и зрели ?! Не мисля...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
еми по-зрели от момчетата на тази възрасттПървоначално написано от IseeDEADbodies
Абе това си е ситуация, където всички са зле, ама едните са по-зле.
Все едно да играят Рилски спортист и Велбъжд....
По-зрели оная ми ра'ота ... и извинение. Аре не ми ги разправяйте такива. Всичко си има изключения, както има момчета дето не знаят за к'во става дума на тая вързаст, не са по-малко и момичетатаПървоначално написано от galet0
![]()