Цитирай Първоначално написано от britzy
Аз като по-голяма от диапазона,който ти изтъкна,ще кажа,че съм имала връзка и с по-голям, и с набор .Е,разликата е ,че по-голямото момче е по-отговорно,не се осланя на парите на мама и тате,а ги изкарва той .Мисли занапред и планира.Държи се отговорно .Наборът ми ми разказваше за скай-фай сериали,за космически кораби,които за БОГА дори не съществуват in the reality и за вов,за некви други-дори не помня,даже се вживяваше в роли .Извинявай ,но това е най-добрия начин да убиеш някакво женско желание у момичето .Да ти спадне ,'дет се вика .Та сегашният ми приятел е на 20 (аз съм на 19 ) и не се занимава с тия простотии ,знае къде да бутне какво да каже именно за да събуди желанието ми,доколкото онзи го убиваше .Това е-не е нужно да съм к***а,за да предпочета по-големия .Изтъкнах си доводите ,не оспорвай ако имаш намерение
В случая ти излизаш с твой връстник, една година не е нищо, не се обиждай, но примера ти е уместен. ;] И аз съм на 20, смятам се за достатъчно отговорен и планиращ човек, но в същото време играя Counter Strike и Diablo II... к'во от това? Но я си се представи с един 30 годишен чичко, или поне 25+ какво общо може да имате?

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Защото момчетата са си момченца няколко години по-дълго, отколкото момичетата. Докато девойките вече се оглеждат за партньори, момчетата си играят на топка. Доказано от практиката !
Аре стига с тия глупости вече.. сериозно оО