Първоначално написано от
horacio
Трябва ли да започвам с причините?
Давам примери:
**Момчетата от моя клас (9 клас) плюят по улицата/през прозорците, обиждат, псуват, никакво уважение към който и да било, мързеливи са, постоянно правят некви мизерии.... зимата целят бабички със снежни топки

Тва нормално ли е?
**Приятелят ми (11 клас) ходи на работа, ще взима книжка, ходи на курсове за бърза помощ, учи, супер забавен е и е много мил.
Кое от двете бихте избрали?
Очевидно кое...
Повечето момичета искат сериозни връзки и каква по-точно сериозна връзка може да се осъществи с лайно като най-горе споменатите?
Каква сериозна връзка в 9ти клас бе ХАХАХХАХАХАХХАХАХ Я НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ.... И АЗ ПЛЮЯ ПО УЛИЦАТА, И АЗ ПСУВАМ, И АЗ СЪМ МЪРЗЕЛИВ (като не броим наистина сериозните и важни неща) И К'ВО ОТ ТОВА ?!?!? БОЖЕЕЕЕЕ, АЗ НЕ ЧЕ СЪМ МНОГО ГОЛЯМ, АМА НЕК'ВИ ЛАПЕТА ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА ЛЮБОВ, СЕРИОЗНИ ВРЪЗКИ, РАЗБИРАНЕ И п**** МАЙНИ... ХАХАХхАХАХХА МЕГА ЗЛЕ .... АМА НАИСТИНА ! РОФЛМАО
Има един лаф верно си е в сила : Днешната младеж - пълна леш !

Аз го казах й в предните си коментари, няма да се повтарям отново, че ми писна... В крайна сметка всеки е свободен да си прави каквото иска и с когото иска... Ама не ми разправяйте врели некипели, заблудени гарги такива... няма проблем, то рано или късно човек се усеща от къде изгрява слънцето.. искрено ви пожелавам да се усетите или по-скоро осъзнаете или вразумите и аз не знам преди да е станало прекалено късно... Чак сте ми смешни като пишете ей такива простотии.. НЕМА ОПРАВИЯ КОПЕЛЕ...
П.П. - проблема ви е, че се мислите за голямата работа и после като ви дойдат лайната на главата почвате да ревете, да се оплаквате и да се чудите "ама защо стана така.."