- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблеми със Скайп
Инсталирах си скайп 5.0...В момента,в който изляза и го включа наново отново съм със скайп 4.2...Какво да направя,за да ми се отваря направо 5.0?
Изтрий 4.2
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Страх ме е да не ми сезатрият абонатите!?Първоначално написано от Kinghood
Пак ли само на win7 се бъгна?!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Уф.. и аз не мога да си вляза..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз немога да вляза и пукам от яд![]()
Първоначално написано от SoAfraid
Скайп мрежата се срина и никой няма скайп спокойно![]()
Умряха пак, а новия им собственик искам да го![]()
новия е Бил ГЕЙ-тс
Чичо ГЕЙц бъзика скайп този път. Вече му стана скучно да прецаква само Windows...![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Интересно ми е колко пъти треа да се счупи за да почне да излиза от употреба? Аз до сега преброх 3 сривания за по-малко от 2 години, като последните 2 станаха за по-малко от месец![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Проблема е в кламерите, а аз нямам кафе. През Русия си бачка перфектно:
Lock: 109147, Moscow, Russia
IP: 83.222.206.146
Port: 49505
Type: HTTPS
И представете си, ме събудиха по телефона за това.Защото двете ръчички леви, в главата се джаскат два мозъкояда, умрели от глад и не се сещат една входна точка да изместят до нов нод. Айде със здраве. Малоумен скайп.
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Остани си с "4" 5-цата е тъпа!!!Първоначално написано от PENELOPE123
За мен всяка версия на скайп по-висока от 3.8.х.х е пълна боза. В момента съм с 5.1, защото 3.8 не тръгва на W7, а на 3.6 не ми тръгва камерата.