.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Question Проблем с нокатя!!?!?!?!?!

От мнгоо време имам някъква кафява 4ерта на нокатя на палеца на лявата ръка? От какво може да е?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    каква е чертата? вертикална...хоризонтална колко е голяма?

Вертикална,тънка и по целия нокът.Аз допреди 1 седмица ги гризах,но вече съм спряла и даже ползвам маслото на Икаров за по-бърз разтеж!
    Последно редактирано от 1Пуканка1 : 04-11-2012 на 16:13

бре! вертикална? ама откога си я имаш? защото като е вертикална значи е заедно със самия нокът о.О може нещо в начина на хранене да е или ддз аз примерно понякога имам бели петънца и те са от липса на витамини то кафяво? о.О виж това си нямам и на идея какво може да е о.О

Banned Мега фен
    снимка ? и аз си нямам и на представа какво може да е...

Няма да мога да кача снимка Сори....

Ами значи.Една вертикална линийка..която е кафеникаво-жълта...по около 1мм...и се спуска вертикално по целия нокът...Аа и въпросната черта е посредата на нокътя!
    Последно редактирано от 1Пуканка1 : 04-11-2012 на 17:39

Не съм ползвала лак за нокти от 124788932432 години.Щото и без това си ги гризах..нямаше смисъл.

Понеже ходих до аптеката да търся за маслото на Икаров...преди това обаче питах аптекарката дали йод може да ползвам за по-бърз разтеж и тя каза че йода е по-добре да се ползва ако има гъбична инфекция..

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Може някъде да си се прискрипала, да си се ударила. Имаш ли такива спомени?

oo боже..само това ми остава///да е нещо много ло6о . Ще кача снимка след малко

Голям фен Аватара на cheburashka
    - Жълто-кафяви петна - причинители са най-често микози, признак на гъбична инфекция, причина може да е и използването на некачествени козметични продукти за нокти (най-често лакове). Причина за подобни петна по ноктите може да са и някой медикаменти.

копнах го от една статия, не знам до колко е вярно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    - Жълто-кафяви петна - причинители са най-често микози, признак на гъбична инфекция, причина може да е и използването на некачествени козметични продукти за нокти (най-често лакове). Причина за подобни петна по ноктите може да са и някой медикаменти.

копнах го от една статия, не знам до колко е вярно
    вярно е,но за жълти петна -да,а тия са кафеникави,което ме навежда на мисълта,че няма да е от единия лак.. може и гъбички да са..

Banned Мега фен
    ^ добре.. от нокътя няма какво кой знае колко лошо да е,но все пак не е нормално и те съветвам да потърсиш специализирана помощ..

може и да не е самия нокът ами да е кожата под него

Супер фен
    снимка, ако пуснеш или обясниш по-подробно може да ти помогнем с проблема
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Минала е сигурно почти 1 година откакто имам този проблем.Нззз защо чак сега търся помощ!
    Просто не обръщах почти никакво внимание на ноктите си освен когато съм била нервна и съм си ги гризала ..

абе може са гъбички
    я отиди при аптекарката утре и я питай какво трябва да вземеш за това(и й покажи пръста си)
    ше тряя да знае кво ще да е това

Аз говорих с майка ми по този въпрос и тя каза, че не е възможно дяа са гъбички защото за 1 година са щяли вече да пораснат доста...а на мен тая чртичка си стой в същия размер!

Така ще направя.Благодаря на всички за помоща! Дано да не е нищо сериозно

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Вие гъбички по ноктите знаете ли как изглеждат въобще? Плюс това, първо трябва да има гъбична инфекция по ръцете, че да се пренесе на ноктите. Според мен е от нараняване, удър, прещипване, ако си гризеш и кожичките. Така например дядо ми си е удрял палеца с чук преди около 20 години и от тогава нокътят му си расте разделен на две.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да определено знам как изглеждат гъбичките ...Мойто е съвсем различно нещо..и ще се оправяя

Голям фен Аватара на cheburashka
    успех
    10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си