- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя?
Имам приятел от доста време-2год. и половина. От около месец не спирам да мисля за друго момче и го сънувам постоянно... той има чувства към мен и не знам какво да направя...
Като имаш чувства към друго момче, к'во още правиш с тоя ?
Най-вече разбери к'во искаш !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
наистина трябва да реша какво искам, обаче не съм сигурна,че ще стане нещо сериозно
И искаш хем вълка сит, хем агнето цяло.
Любимият ми тип мислене.
Щом не спираш да мислиш за друго момче явно просто чувствата ти са охладняли.Помисли дали си заслужава да прекратиш връзката с приятелия си заради момчето което сънуваш.Все пак неможеш да си сигурна,че нещата ще изглеждат така както в сънищата ти.
Ти сама си си отговорила.
Не спираш да мислиш за ДРУГ и го сънуваш даже. Освен това и той има чувства към теб. Не е ли ясно какво трябва да направиш? Щом вече чувствата ти към сегашния ти приятел са се променили и вече си отдадена на друг, естествено е да се разделиш с настоящия си приятел. И започни нова връзка с момчето,за което говориш. Не се страхувай да живееш както ти искаш. И какво,ако не се получи нищо сериозно между вас? Да не би да е последното момче, с което ще бъдеш?
след като нямаш чувства към него,защо се занимаваш?
късате и това е.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Към сегашния си приятел какво изпитваш? Според мен, сънуваният е просто някакво временно увлечение. В живота на всеки човек има множество такива увлечения. Обикновено жените повече се поддавате на тях и изоставяте хора, които са си стрували. Разбирате го, но твърде късно. Все си мислите "ами ако този новият е любовта на живота ми" и тръгвате да гоните дивото. Е да, ама в 99% от случаите оставате излъгани, използвани и ревящи. Ако ли пък не тръгнете с новия, не спирате цял живот да си мислите и най-вече фантазирате за него и от нищо го превръщате в нещо, т.е. в любовта на живота си, която не се е сбъднала. С този тип мислене правите не само себе си нещастни, ами и мъжете до вас.