.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

какво да направя?

Имам приятел от доста време-2год. и половина. От около месец не спирам да мисля за друго момче и го сънувам постоянно... той има чувства към мен и не знам какво да направя...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Като имаш чувства към друго момче, к'во още правиш с тоя ?
    Най-вече разбери к'во искаш !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

наистина трябва да реша какво искам, обаче не съм сигурна,че ще стане нещо сериозно

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И искаш хем вълка сит, хем агнето цяло.

Любимият ми тип мислене.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Щом не спираш да мислиш за друго момче явно просто чувствата ти са охладняли.Помисли дали си заслужава да прекратиш връзката с приятелия си заради момчето което сънуваш.Все пак неможеш да си сигурна,че нещата ще изглеждат така както в сънищата ти.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ти сама си си отговорила.
    Не спираш да мислиш за ДРУГ и го сънуваш даже. Освен това и той има чувства към теб. Не е ли ясно какво трябва да направиш? Щом вече чувствата ти към сегашния ти приятел са се променили и вече си отдадена на друг, естествено е да се разделиш с настоящия си приятел. И започни нова връзка с момчето,за което говориш. Не се страхувай да живееш както ти искаш. И какво,ако не се получи нищо сериозно между вас? Да не би да е последното момче, с което ще бъдеш?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    след като нямаш чувства към него,защо се занимаваш?
    късате и това е.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на badsector
    Към сегашния си приятел какво изпитваш? Според мен, сънуваният е просто някакво временно увлечение. В живота на всеки човек има множество такива увлечения. Обикновено жените повече се поддавате на тях и изоставяте хора, които са си стрували. Разбирате го, но твърде късно. Все си мислите "ами ако този новият е любовта на живота ми" и тръгвате да гоните дивото. Е да, ама в 99% от случаите оставате излъгани, използвани и ревящи. Ако ли пък не тръгнете с новия, не спирате цял живот да си мислите и най-вече фантазирате за него и от нищо го превръщате в нещо, т.е. в любовта на живота си, която не се е сбъднала. С този тип мислене правите не само себе си нещастни, ами и мъжете до вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си