- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен/а в съученик/чка???
На 15 септември се преместих в друго училище. В новия ми клас имаше едно много готино момче и аз яко хлътнах по него. В началото много добре се разбирахме, даже когато имаше проблем идваше при мен и аз много се зарибих по него. Но един ден нещо се промени! Започна само да се заяжда с мен! Понякога, когато го погледна забелязвам че и той ме гледа, но нищо повече. Какво може да означава това???![]()
![]()
![]()
Не знам! Помисли: Казвала ли си му нещо, което може да го отблъсне? Или пък може да те е възприемал като приятелка, след това да се е влюбил в теб и да го е, един вид, страх от това...![]()
Света е нищо без любов.
Всеки отговор, който ще получиш, ще бъде налучкване (безсмислено). Отиваш при него и го питаш, ако наистина се интересуваш и държиш на момчето.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Един ден го ударих и той само се усмихна, сега изобщо не го доближавам. Не мога да отида да му кажа " Харесваш ли ме щот аз сам луда по теб".
Точно.Първоначално написано от razores
Ние не сме гадатели за да знаем какво си направила, какво си казала и какво му е в главата.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Може да те харесва,но да го е яд,че не му отговаряш със същото... -.-
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
За какво удряне става въпрос ? И от какъв зор си го направила..Първоначално написано от elito435
Отиваш и говориш с него.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Заяждаше се с мен отново, а преди това нищо не бях му казала. Иска ми се да му изкрещя че го харесвам, но ако той си има приятелка? После ще се присмива, сигурно ще каже на приятелите си в класа и така всички ще разберат че имам някви чувства към него.
еми ай взимай му скайпа и се разбирайте, щом не искаш да го доближаваш -.-
Аз пък ще ти кажа точно противното.Не му казвай,защото страховете ти,че ще ти се присмива може да са напълно вярни.Била съм близък свидетел на подобни случки и не са приятни.Просто 15 годишните момчета (повечето,без да се обиждате) не са готови за този вид отношения,предпочитат да се глезят.
За това те съветвам,пробвай се да намериш друго момче,към което да насочиш чувствата ти.Пък този от твоя клас ако те харесва,ще се опита да го покаже все някога.И не му позволявай изобщо да се заяжда или гъбарка с теб!Недопустимо е.Може само да го питаш някой път защо се държи толкова гадно.Но нищо повече - разкриването на чувствата ти 80% ще завърши зле.
Пълно против. Ако не му каже, нищо няма да стане м-у тях, а и той да не я харесва, какво ще стане?? Ще я изяде ли?? Има си интернет, могат да поговорят насаме, според мен трябва да опитат, не трябва такова нещо да отива на тоя дето духа.Първоначално написано от brutaLxxbunny
П.С. Има едно нещо наречено теория на стълбата. Прочети го, може да ти е от полза.
Не знам. Просто съм в задънена улица. Приятелка от класа ми каза, че си има гадже, но след няколко дни бяхме само аз, той и негов приятел, и той попита дали искам да ме целуне, но аз знаех че има приятелка . Не пожелах, защото не исках да развалям връзката му. Това се случи преди да промени отношението си към мен. Може би грешката е в мен, но някой от вас ако знае, че момчето , което харесва си има гадже ще се съгласи на тази целувка. Боря се вече от октомври месец 2010 година и никога не намирам отговор на въпросите ми, най - правилно ще е да го забравя, но когато не мисля за него пък го сънува. Не знам.[/url]
оОо... Това ми се случи преди доста време. В 4 клас се харесвахме, станахме гаджета и скъсахме. В 5 клас се държеше все едно ме няма. В 6 се хванаха с една друга съученичка, с която бяхме приятелки. Почти винаги като сме излизали сме били тримата. С него постоянно се заяждахме. По-късно скъсаха и една друга наша приятелка ми каза, че от части било заради мен (супер много се учудих). Оказа се, че почти винаги са се карали, заради мен, тъй като тя е ревнувала от мен и си мислела, че той ме харесва. После в 7 клас една вечер като излизахме с групата той се държеше супер яко с нея, но после като вървяхме ме държеше за ръка. В 8 клас си хванах гадже, с което сме заедно и сега и супер много се обичаме и съученикът ми знае за него. Но дори и сега със съученика ми постоянно се джавкаме
. Още от 4 клас винаги сме били на въпреки с него и винаги сме се заяждали. До ден днешен аз си мисля, че той все още ме харесва (тъй като чат пат се държи супер добре с мен и се е случвало да флиртува с мен, но както и да е, аз си обичам сегашното гадже много и не мисля, че със съученика ми ще се получи, а и не изпитвам нищо към него). Та отклоних се от темата, дори и да се прави, че те отбягва и да се заяжда с теб, не значи, че не те харесва. Повярвай ми няма да се учудя, ако и той е като моя съученик, който предпочита да си крие чувствата и да се прави все едно аз не съществувам.
Ако питаш мен действай и му кажи, че го харесваш.![]()
lOve iS in The aIr
Днес един съученик ми услужи с якето си, а той ме погледна няколко пъти, но се стараеше да не го забележа, че ме гледа. После питах да се освободя от последен час но даскалката не ме пусна, когато се прибирах към стаята той беше пред мен погледна ме два пъти, но нищо не каза. По време на час забелязах, че пак ме гледа и аз започнах да се усмихвам. Не знам дали разбра, че изпитвам нещо към него. Момчета вие кажете какво означава това нали си знаете номерата.![]()
![]()
Кофти е да си имаш гадже от твоя клас. Постоянно сте заедно и по-бързо ще си омръзнете. После като скъсате, ако не искате да се виждате повече ще бъдете принудени да се виждате пак всеки ден. Според мен е подлудяващо, но както ти си решиш. Поговори с него ако желаеш. Разяснете си нещата. Ако те харесва-супер. А ако не - здраве да е. Има много други момчета за теб.
Понякога момчетата не знаят как да изразят чувствата си. Затова започват да се заяждат и да обиждат.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Писна ми , но не мога да спра да мисля за него! Кажете някакво лекарство за моята болка. ;(
Понякога имам чувството, че го мразя и не мога да го понасям, но когато го видя се разтапям в очите му!
И аз имам проблем. Тази година ми е първа в гимназията и хлътнах по едно момиче. Но не знам как да го заговоря, да се запознаем! Ако някой има идея нека я сподели?