.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на zero

Голям шит !!!

Здравейте !

Още преди началото на сесията си правех следните планове:
    Имам 3 изпита от тях да се съсредоточа в/у 1 и 3тия, а втория да го взема на поправката, понеже той е най-невъзможния от 3те
    1вия премина успешно, за което съм страшно благодарен !
    Вторият ми е в Сряда на 8ми ииии направо се ужасявам при мисълта, че ще отида на изпит с ръцете в джоба не ми остава време и пищови да правя (нямам ги разработени темите, колегите и те ги нямат, а от съседните класна - не мога да взема информация, понеже не съм в града където е университета, а нямам друга комуникация с тях)
    Иии така се получава един супер шит, нито матрици, нито механизми могат да ме оттърват ;(
    Днеска цял ден посветих на това да измисля някакъв изход, къде с пищов, къде с нещо друго - НЯМА и НЯМА
    И реших да се допитам до вас ... Моля, дайте съвет !

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Имаш 4 дни. Научи поне нещичко...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Вече дните са 3, а темите са 57, теглят се 3 от тях от 3 различни раздела, ако не пишеш по едната -> 2

Супер фен
    Еми брат ти така си си го направил, ние не можем да ти помогнем. Като не си учил... Ако имаше темите, можеше да си отделиш най-важните неща, колкото за 3 и тях да учиш тия 4 дни, ама ти и това нямаш. Ще го вземаш на поправката или се молиш да се паднат тия 3 теми дето ги имаш

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Еми брат ти така си си го направил, ние не можем да ти помогнем. Като не си учил... Ако имаше темите, можеше да си отделиш най-важните неща, колкото за 3 и тях да учиш тия 4 дни, ама ти и това нямаш. Ще го вземаш на поправката или се молиш да се паднат тия 3 теми дето ги имаш
    Въпроса е, че не се учи за 3 ..
    Учиш за 6, знаеш за 5, изпитват те за 4 и ти пишат 3
    Но между другото имам някакво странно чувство какво БИ могла да даде на изпита, поне от единия раздел
    Ние понеже сме електро предполагам, че ще даде закон на ОМ и точно с него ще ни ебе мамата, за да ни направи смешни
    >> Все пак възможността е едно към гьотере, но я има
    частта, която е механика, МОЖЕ и да я направя надявайки се на знанията си по механика, но трептенията и вълните ... не мога да ги оправя
    Иначе голям шанс ще е наистина да изляза като пич от изпита с положителна оценка

Супер фен
    Чакай, чакай, ти закона на ОМ ли не знаеш? Ако наистина не го знаеш, то не се хаби да учиш. (какво остава за 2та закона на Кирхоф...)

Койт не знае закон на ОМа, да си ходи в дома
    Знам го естествено, нооо не знаеш какви изисквания трябва да покрия, че да искарам 3
    Мисълта ми е, че ще направи точно това на изпита да се изгаври с нас Иначе закона на ом си ми е ясен, знам даже и малко предистория на закона и на опитите на Георг Ом

Е тва беше нещо нечувано
    Такива теми изпраска тая, че напраоо ми завъртя главата
    Резултата е на лице - СКЪСАН съм !
    Моя съвет е да не разчитате на други, а да си учите редовно

Мега фен Аватара на Chacho
    Ех, zero, побратиме, така е то. Абе късането - късане, поне на поправителната да се оправим
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Провинцията
    Поне като не ти се учи през студентския ти живот, ходи на лекции и записвай, та поне пищови да имаш..

По темата: Виж дали имаш някой учебник ако са дали професорите, от там също можеш да си разработиш теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си