.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Голям фен

Една дълга и мъчителна история . ;((

Не

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Какви драми, какво нещо...

Колко трябва да си глупав, че да обиждаш един човек и веднага на следващия ден да го съсипваш с извинения? След известно време пак да го размажеш от обиди и пак да започнеш да му се извиняваш ревейки? И това да се повтаря многократно!
    Егати унижението, егати нещото. Поне поука да си беше взела.

Момчето ясно те отхвърля и не иска да се сгаджоса с теб, толкова ли не можеш да схванеш?

Стягай се и го забрави. Спри да го търсиш и да висиш под блока му, че си жалка и нито едно самоуважаващо се момче няма да иска да започне връзка с такова момиче.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ами виж какво ще стане с този който ти обръща много внимание въпреки че не го харесваш дай му шанс.а с този "П." незнам пробвай се да го забравиш въпреки че знам че е невъзможно защото ии аз също обичам така едно момче.просто каогато разбереш че нямкой те харесва ии ако на теб ти е симпатичен му давай шанс,гледай да избягваш П. и може пък да го забравиш...гледай да не си пишеш или говорш с него въпреки че предполгам че би било много труднос,защото така си причиняваш един вид болка.намери си някакво хоби.не казвам че ще го забравиш веднага но поне се опитай колкото и да ти е трудно или си мисли за него,страдай си докато си сама в стаята но не позволявай на едно момче да ти отнеме абсолутно всичко.опитай се и да се забавляваш малко все пак това са едни от най-хубавите ти години .и така общо взето,надявам се да сам ти помогнала поне малко

Момчето е постъпило по много лапешки начин.. поне според мен. Ако е имал приятелски отношения към теб и не е искал да бъдете повече от приятели можеше да ти обясни нормално. Това , което ще те посъветвам е да продължиш напред. Сигурно много те влече към него , не ти излиза от ума, но ...какво да се прави. Дето се вика - те първа почваш да живееш . Сега в гимназията ще се запознаеш с мноого нови хора. Не само от училището ти .. Със сигурност ще срещнеш твоето момче рано , или късно. Имай търпение. Как да го забравиш ? Забавлявай се. Излизай с приятели и не го мисли. След години ще си спомняш за детската си любов и ще съжаляваш за тези сълзи . Успех

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Че то филм,че то чудо.Поне да беше слагала точки,можеше да го дочета цялото.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Ashenvale
    cool story bro ..

Искам си трите минути, в който четох тази ТЪПА ИСТОРИЯ!!

Голям фен
    За вас може да е тъпа но за мен не е . Защото това е човекът на животът ми ! И изрично съм написала без неподготвени коментари ! Ако нямате какво смислено да кажете по-добре мълчете

Супер фен Аватара на icebulllet14
    даа в 8 клас си срещнала момчето на мечтите си ... единствения и неповторим принц на бял кон ... въпреки че на мен ми се струва, че по-скоро си срещнала магаре, яздено от поредния Бай Ганьо ... айде, не се вкарвай толкова във филма, не е последния кретен на света, има още много такива спокойноо
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Той не ти обръща внимание и казва че не го интересуваш а ти продължаваш да го ''обичаш'' .. нямам думи..тва със снимката на блока му във фб и това на скайпа е било тъпо.. просто го остави .. зарежи го..това не е любовта на живота ти и той не заслужава да ''даваш всичко за него'' .. обърни внимание на момчето което те харесва..

и аз съм съгласна с някои от по-горните коментари.Забрави го.Най-голямата грешка на човек е да тича по някого.Така не печелиш нищо, напротив даже губиш.Губиш вяра в себе си, време, унижаваш се...и защо?Заради някви простотии... пък и не вярвам, че го обичаш.Аз съм на 15, имам си приятел и смело мога да кажа "да, обичам го".Обичам го защото и той ме обича.Показва ми, че ме обича.Не ме обижда и псува...нито аз него.И не ти ще намериш принца си, а той теб.Успех
    Could I have this kiss foreva`?

Представи си следната ситуация.Някое момче те хареса.Ти го одрежеш,.Той те заплашва,ама после решава,че не е прав.При всяка една ваша среща това момче плаче и през ден ти пише извинения във Фейсбук.Би ли му имала уважението?Мен дори ми би било забавно.Никога няма да мога да го гледам като достоен човек,а за връзка с него даже и не бих помислила.Сама си му паднала в очите.След пет чата по скайп да изтърсиш,че го обичаш.Да му правиш на пук и да ревеш като малко дете.Първо се научи да уважаваш и обичаш себе си,и чак след това някой друг.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Какви са тия принцове, за които говорите, бе, хора? Толкова ли не разбрахте, че това е един вече твърде изтъркан и КРАЙНО грешен израз?

Принцове не съществуват, щото за тях биха били достойни САМО принцесите, които също не съществуват. Следователно няма хора, които да спадат нито към едната, нито към другата категория.
    Излезте от приказките най-после, че уж сте големи, а звучите смешно.

Он: Човекът на живота ти, казваш? Пълни глупости. Искаш го толкова силно, защото виждаш, че не можеш да го имаш.
    А след около година той вече ще е един лош спомен.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Честно това момче не си заслужава.Доста хора те нападнаха, че си била жалка и отчаяна.Еми не става ли такова всяко момиче когато наистина харесва някого?!Углопява, иска да бъде забелязана и т.н. Разбирам какво си искала да постигнеш, но момчето просто не си струва.Ако поне в началото ти беше казал приятелски, че нещата няма да се получат щеше да си тръгнеш с приятелски чуства, а сега...Не прави повече нищо.Отбягвай блока му, наистина не си струва!Късмет, защото в момента чуствам същото към едно момче и знам какво изпитваш.Не търси любовта, тя сама ще дойде при теб някой ден..хех

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Ехх, историята ти много ми напомня, когато и аз бях малка и следях готините батковци, за да разбера къде живеят
    От няколко чата и вече казваш, че го обичаш? За толкова време е чисто и просто НЕВЪЗМОЖНО да опознаеш напълно един човек, за да го обикнеш. Животът ти нямало смисъл без него... Вашето поколение май още от малки почвате да използвате някакви заучени изрази, дето постоянно ги слушкате по ТВ, а всъщност нямате идея за истинското им значение. След няколко години, ще осъзнаеш колко тъпичка и жалка си сега. Нямам предвид да те обидя, извинявай, ако съм прекалено груба! Просто се вбесявам на малките дечица, които още не могат да пишат, но си мислят, че знаят всичко...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    За вас може да е тъпа но за мен не е . Защото това е човекът на животът ми ! И изрично съм написала без неподготвени коментари ! Ако нямате какво смислено да кажете по-добре мълчете
    Ох,моля ти се,"човека на живота ми"!ще срещнеш поне още пет такива.Я се оправи малко и се замисли.Не го казвам да се заяждам.
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Цитирай Първоначално написано от gerityySUN
    Момчето е постъпило по много лапешки начин.. поне според мен. Ако е имал приятелски отношения към теб и не е искал да бъдете повече от приятели можеше да ти обясни нормално. Това , което ще те посъветвам е да продължиш напред. Сигурно много те влече към него , не ти излиза от ума, но ...какво да се прави. Дето се вика - те първа почваш да живееш . Сега в гимназията ще се запознаеш с мноого нови хора. Не само от училището ти .. Със сигурност ще срещнеш твоето момче рано , или късно. Имай търпение. Как да го забравиш ? Забавлявай се. Излизай с приятели и не го мисли. След години ще си спомняш за детската си любов и ще съжаляваш за тези сълзи . Успех
    ++ няма какво да плачеш за някой който не плаче за теб нали така ? така и така виждаш че нищо не се получава .. защо се мъчиш?? просто го забрави а gerityy ти каза как вече
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ооох....

нямам кво др да кажа

wall of text indicates too much drama power
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Цитирай Първоначално написано от bibi7352
    Ехх, историята ти много ми напомня, когато и аз бях малка и следях готините батковци, за да разбера къде живеят
    ...
    +1

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    wall of text indicates too much drama power
    +1
    Ти в час ли си бе, дете.
    В 8ми клас срещнала човека на живота си...
    Порасни

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен Аватара на alice13
    Еммиии наистина кофтуюи историика.Но ся без да се обиждаш... тъпо е да седиш пред блока му и да си пишеш такива неща по профила.Не съм кой знае колко голяма но никога не бих се злепоставила така..Това са детски истории.Може би те отхвърля защото се държиш като дете.Недей да си хабиш сълзите за него.Така ви е било писано какво да кажа.Знаеш ли ... по добре опитай с другото момче.. но за да е честно спрямо него изтрий всичко свързано с П. аз така направих ( със С. ) айде стягай се .... мога да ти го кажа от личен опит.. не си заслужава да падаш в очите на един мухльо..

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Дори на годините не ти отива тази история - съжалявам, но е така !
    Не мога да дам мнение какво да правиш с този въпросен П, но мога да ти дам съвет.
    В 5 клас си харесах един батко от 7 и така две години само за него съм мислила.. отслабнах до неузнаваемост, за да ме хареса, дори за малко да тръгнем. Мислех, че е мъжа на живота ми и, че няма да обичам никого както него... след това се изпокарахме, драми, гаджета глупости.. сиг с месеци ми е било гадно за него... докато в един момент един познат не започна да ме сваля...В началото не мислех, че нещо ще излезе, но и от подписа ми можеш да видиш колко време сме заедно.. и едва тогава осъзнах какво е наистина да обичаш... Повярвай ми, не мисли, че този ще е единствения. Някой ден когато наистина се влюбиш в някого, който го заслужава ще ме разбереш и ще ти е по-добре ако не си се ядосвала за такива като този П ; ))))

ПП ; Съжалявам, че е дълго, но малко се ядосах
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сори, но сама си си прецакала нещата с тия изблици на ревност, агресия и не знам си още какво. Аз като четох си мислех през цялото време, че той човека си е съвсем прав да не те понася. Ще мине доста време докато успееш да му промениш мнението за себе си. Но едва ли ще успееш, защото вижда се, че не си се променила.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

(rofl) Това цял филм бе.И аз бих реагирал по същия начин , както пича.Успех.
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си