.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не съм чела предишните коментари, стига ми, че прочетох цялата история. Та според мен си прекалила. Той не те харесва и ти го е казал, но ти не си разбрала от веднъж. Затова като си качила снимка на блока му в фейсбук ( ?!?!?!?!??!?! ) е реагирал така. То е като с животните, докато не бъдеш груб с тях и ясно не им покажеш, че не ги искаш ... те не си тръгват. Просто се стегни и продължи напред, но за в бъдеще знай, че момчетата не са длъжни да те харесват и ако не те харесват не можеш да направиш нищо по въпроса освен да си вдигнеш главата и да продължиш напред. Не да се унижаваш с какви ли не глупости, снимки, скайпове и т.н.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Абе ей момиче.. от къде си паднала?? Защо така си се унижавала. Толкова ли е нямало друг начин да постъпиш с него, а си правила такива.. детински глупости. Осъзнай се!! Ти не знаеш ли, че всяко момче иска то да ухажва момичето, той да я гони, той да и казва, че я обича. И доколкото разбирам тая твоя приятелка ти е дала тая напразна надежда, че те харесвал тоя. И ти от там си си дала надеждата, че ще се получи тъй като вярваш на някакви измислици на приятелки, които се опитват да ти донесат радост, но всъщност ти съсипват живота!! Не е трябвало нито да му казваш, че го обичаш, нито да го псуваш и т.н. Ти си си дробила тая попара, ти ще си я сърбаш!!! Продължи си живота и се надявам, че със следващото момче /което и да е / няма да постъпиш и с 1% от всички тея глупави и детински постъпки!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Лелее Доста жалка гледка. УЖАС !!!!
    "Абе не моа се запра"- е за тебе ... защо като виждаш че момчето не те иска има си основателна причина, а ти продължаваш. Нахална си и си жалка. Поне така изглежда отстрани. Земи се в ръце и го забрави както ти е казала приятелката ти. Няма смисъл да ходиш по него. Доста глупаво е да обиждаш човек, да водиш "войни", да слагаш някакви снимки и да се вкарваш у филми и веднага след това едва ли не не му падаш на колене да му се молиш за прошка и тем подобни. Е няма как да стане. Има само една възможност: СПРИ !! 8ми клас няма как да си открила момчето на живота ти Смешно е просто колкото и да не вярваш. Дано да си прочела всички коментари които ти пишат хората. Трябва да го забравиш. Трябва да спреш да искаш да си с него. Може просто ей така да си го харесваш Айде успех и мила излез от този филм, крайно време е

Здравей.Ще се съглася,че трябва да си ми върнеш и на мен 3-те минути.Историята ти има начало и среда но ти сама трябва да напишеш края и.
    Би трябвало да разбереш,че несподелената симпатия (тук няма да напиша любов защото за теб ''любов'' е твърде непозната дума) е унижаване от страна на харесвача..Да ще кажеш,че за ''любовта'' няма граници,но за нахалството има.Мисля,че момчето се е държало твърде мило с теб и това,че те е напсувал не те прави жертва.Направо е трябвало да ти бие шута ..Щом един човек не иска да е с теб остави го намира..Ти го ''обичаш'' но той теб-не.Разбери,че ти не си достойна дори да му бъдеш добра приятелка щом си толкова настоятелна..Жалко,много жалко!
    Усмихни се на деня,за да ти се усмихне и той!!! [sunn]

Забрави го,не се занимавай с него,не виждаш ли,че не иска да има нищо общо с теб . .

Цитирай Първоначално написано от icebulllet14
    даа в 8 клас си срещнала момчето на мечтите си ... единствения и неповторим принц на бял кон ... въпреки че на мен ми се струва, че по-скоро си срещнала магаре, яздено от поредния Бай Ганьо ... айде, не се вкарвай толкова във филма, не е последния кретен на света, има още много такива спокойноо
    Ааа тва ме разбии ...

По темата: И в моя живот има момче, което може би обичам .. казвам го така, защото съм малка 6 за 7-ми клас .. За мен той си е моето момче , имам чувството, че на него мога да кажа всичко , при него се чувствам сигурна , а когато ходеше преди време с едно момиче болката беше неописуема , а сега като гледам колко много момичета го заобикалят .. просто имам чувството, че нещо в мен умира .. но както и да е аз съм малка и може би тва е просто увлечение (беше несподелено) .. да се върнем към темата - трудния начин да го забравиш е да се оставиш на течението и може би малко по - лесния като излизаш с приятелки , забавляваш се, ходиш по дискотеки и като тръгнеш с друг. Но по - горе ти го казаха .. жалка си като ходиш пред блока му, чакаш го, надяваш се да го видиш , но и той е един шибан келеш щом те псува за това, че го обичаш .. !!
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си