.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Гаден проблем..

До като бях в цикъл ми излезна някакво топче на дупето (колкото бобено зърно), което е много болезнено, от два дни го имам, и днес започна да кърви леко, някой може ли да ми каже дали се е сблъсквал с такова нещо и евентуално как се е справил с него?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Вероятно става въпрос за хемороиди, но за да се потвърди подобно нешо са нужни още подробности.
    Би трябвало да си миеш редовно дупето с хладка вода, да избягваш пикантна храна и ЗАПЕК, който е чест проблем при момичета и жени. Естествено е добре да избягваш и аналният секс!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

И аз мисля че са хемороиди...
    You me at six

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не поставяйте току-така диагнози.Хемороидите не са единствената възможност.Може да са хемороиди,може да фистула,фисура,киста и други, но това ще уточни лекар.Авторката,
    наличие на кръв в изпражненията да имаш?Ако да,светла или тъмна е тя?
    Болки по време на изхождане?Чести оплаквания от запек?

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Не поставяйте току-така диагнози.Хемороидите не са единствената възможност.Може да са хемороиди,може да фистула,фисура,киста и други, но това ще уточни лекар.Авторката,
    наличие на кръв в изпражненията да имаш?Ако да,светла или тъмна е тя?
    Болки по време на изхождане?Чести оплаквания от запек?
    Не нямам оплаквания от запек, няма кръв в изпражненията, и няма болки при изхожданията, просто това нещо сега се спука или незнам какво точно, но започна да тече кръв от него и болката намаля..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си