- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на задните части
Здравейте тъй като не съм бръснал задните си части и около ануса и сега мисля да го направя някой ще ми даде ли добър савет ?
Уффф... мен това ми изглежда малко женствено ама...![]()
Ако си решен да го правиш по-добре иди на козметик.
пробвай с косачката на баща ти
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
Просто си представям гледката![]()
как се опитваш да си навреш самобръсначката в оная дупка
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мъжете започнаха да се обезкосмяват повече от жените . Махнаха казармата и където се обърнеш педал до педал .
^ правилно .
Това пък още повече не го разбирам ... да си чистиш задника се едно че ще ти го слагат . Мии си пърделника редовно и това е ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
wtf ... искаш съвет как да си обръснеш задника ... излагаш се пич .. иди някъде другаде![]()
абсолютно.Първоначално написано от Garvanec
btw: Jeff Hardy fuckin' rulzzzz![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
И как би могъл да го разбереш ? Но каквото и да обясниш за него си той е прав...просто някой момченца на днешно време се чудят по какъв нелеп начин да впечатлят една девойка , че стигат чак до там да се бръснат задниците да изполдват преси за коси повече от самите момичета , да си бръснат краката да не изостават от останалите и т.н . Много педалски маниери вече виждам в подрастващите момчета и ми е тъпо , като се замисля как след време ще се очаква от тях да работят и издържат семейство ...Първоначално написано от GLaDOS
Абе, по-добре не се обезкосмявай на тия части със самобръсначка, че после няма да можеш да седнеш. Както писаха по-горе - иди на козметик, прежали се за кола маска или въобще не го прави.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
97 .. съмнява ме да имаш кой знае колко косми там... я не ги барай![]()
^ +
Че после ще ти станат като брада на поп
това за казармата е много вярно..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."