.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съвет

Супер фен Аватара на Me4encety

Съвет

МОже това да е поредната такава тема,но и аз ще поискам вашия съвет относно момчетата.Става дума за това,че досеа съм имала само едно гадже и то за малко.Не,че искам да съм от тези момичета които ги сменят като носни кърпички,но все пак и аз искам да бъда с някой.Като виждам как двойките са щастливи един с друг и как се подкрепят взаимно ми се иска и аз да имам някой

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на MissBianka
    Ще дойде и твоя момент да си щастлива с някой.Не го превръщай във фикс идея и не го очаквай непрекъснато.Когато трябва просто ще се случи.

Мдаа, когато нещо ти стане самоцел автоматично се проваляш. Personal experience.

Живей си. Бъди готина. Спортувай. Отпусни се. Бъди разговорлива и приятен човек. Но го прави за себе си де, не да ти е самоцел. Не просто стой и се цупи и "искай".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    Моментът ще дойде,когато най-малко очакваш.С търсене нищо не става.За всяко нещо си му идва времето,споко.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Съвет

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    ...Като виждам как двойките са щастливи един с друг и как се подкрепят взаимно...
    Гледай как двойките се карат, въртят си номера, бият се, псуват се и т.н.
    Явно сега си във възрастта, когато само мечти са ти в главата и си мислиш, че така стават нещата. Реалността е друга. Както те посъветваха, развивай себе си, а любовта ще те тресне по главата някой ден.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Добре и к'ъв съвет искаш да ти дадем ? Аз не виждам въпрос на който да се отговори ? Съвет как просто да си намериш приятел/гадже не мисля, че има ;] ако беше конкретна ситуация по-може да се каже нещо. А ти тука просто си казваш, че искаш.. еми добре.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Добрите работи ставали бавно .. " пее Андрейчето ..

Спокойно .. няма да останеш само с един ..

" Любовта идва, когато най-малко я очакваш. " - наистина е така, няма смисъл да бързаш.. все пак не си тръгнала да се омъжваш
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Супер фен Аватара на djipsito
    Много хора отстрани изглеждат щастливи, а всъщност не са. А и на много обвързани момичета им се иска да са по-свободни и т.н

Живуркай си, най-хубавите неща стават неочаквано..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ми, като искаш си намери... Тъжната истина е че който търси намира.... Принцът на белия кон не идва у вас с шампанското, предложението за брак и ягодите...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Друг ми беше въпроса....Имах предвид аз ли съм виновна за това?Вярно,че не съм най-красивата,но все пак не съм грозна.Инай-тъпото е че виждам как някой момичета от който имам по добро излъчване,са с ново гадже всеки месец.От това се скапвам,че някакви изкуствени могат,а аз не мога.Не че искам да съм с нов всяка седмица или нещо такова,но бихте ли ми дали някакъв съвет как да привлека мъжкото внимание по нормален начин (а не като се правя на курва)

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на djipsito
    Не си виновна ти... По принцип нещата насила не стават. Сигурно още не се е намерило момче в обкръжението ти, което да ти грабва интереса.
    Ако не мислиш за тва и се занимаваш с други неща, които те карат да се чувстваш щастлива и красива е по-вероятно да те хареса някой. Имай самочувствие (не прекалено) и бъди позитивна.

И не прави грешката да се хващаш с някой само за да не си сама..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Друг ми беше въпроса....Имах предвид аз ли съм виновна за това?Вярно,че не съм най-красивата,но все пак не съм грозна.Инай-тъпото е че виждам как някой момичета от който имам по добро излъчване,са с ново гадже всеки месец.От това се скапвам,че някакви изкуствени могат,а аз не мога.Не че искам да съм с нов всяка седмица или нещо такова,но бихте ли ми дали някакъв съвет как да привлека мъжкото внимание по нормален начин (а не като се правя на к***а)

То понякога не е до излъчване и красота, а до поведение, ако ти си сигурна в себе си, знаеш какво искаш и как да го постигнеш - проблемът ти моментално отпада. Не става въпрос за те могат, а аз не. Като постоянно си го набиваш в главата защо те са с някой, а аз не, нищо няма да се промени. Спри да го мислиш, дръж се самоуверено, харесай си някой и действай.

^ Draconian

Инак другите ти го казаха вече - гледай своето развитие, а ако го гледаш достатъчно добре и отговорно, другите неща сами ще си дойдат покрай него.

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    "Добрите работи ставали бавно .. " пее Андрейчето ..
    а така,почнете да слушате травеститите

иначе къв съвет;
    не те познаваме

и все пак:дръж се естествено
    и наистина,любовта идва когато най малко я очакваме така че..

[quote="Me4encety"] Друг ми беше въпроса....Имах предвид аз ли съм виновна за това?Вярно,че не съм най-красивата,но все пак не съм грозна.Инай-тъпото е че виждам как някой момичета от който имам по добро излъчване,са с ново гадже всеки месец.От това се скапвам,че някакви изкуствени могат,а аз не мога.Не че искам да съм с нов всяка седмица или нещо такова,но бихте ли ми дали някакъв съвет как да привлека мъжкото внимание по нормален начин (а не като се правя на к***а)

Бих искал да поговорим за нещо private.Ако имаш желание дай си скайп-а.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си