- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете...
Здравейте, искам да ви помоля за съвет, момиче на 14 съм.Един ден излязох с най-добрата ми приятелка на вън и както винаги когато излизаме, тя постоянно ми разкаваше за момчето което харесва и се жалваше , че той е с 2 години по-голям от нея (той е на 14 , а тя на 12).Бях слушала толкова много за него, бяхме си пислаи по скайп и сме съседни класове, аз "а" а той "б", случи се така, че започнах да си падам по него, казах на приятелката си и тя го прие добре, разбрахме се, че няма да се караме за него, е не можехме да изпълним това напълно, но никога не се отказахме една от друга.Той е много харесвано момче, когато му казх , че го харесвам, само ми се усмихна и ми каза "Затрудняваш ме" .Продължавахме да си чатим и го попитах имам ли шанс, той отговори да..даде ми надежда, говорихме си в училище, посточнно ми се усмихваше, беше разказал на всички, но това не ми пречеше.Разбрах, че харесва някакво момиче, доведе я в училище, тогава приятелката ми падна духом (всъщност ние сме и братовчедки), аз реших, че няма смисъл да вярвам, че нещо ще се получи между нас.Отнова момиче беше дошло да се разправя с нас, разбира се защитих братовчедка ми и приехме всичко, след няколко дни разбрахме, че някой я е лъгла, че я обиждаме и че за това е дошла, а всъщност между тях няма нищо..все пак се бях отказала, напоследък започнахме да излзиаме цялата му компания, аз и братовчедка ми, говорим си, усмихва ми се и пак започвам да го харесвам, моля ви дайте ми съвет..
.................
На 12 нямате ли си по-важна работа? Като например да си играете на криеница пред блока или да прочетете някоя книжка - сега се оформя хубав речник - на тая възраст.
Ти изобщо прочете ли историята или като видя 12, реши веднага да говориш, аз съм на 14
.................
Да, прочетох я. Ок, ще ти отговоря и по темата.
Този отговор сам по себе си показва, че момчето няма някакъв голям интерес. Никой, който харесва дадено момиче не отговаря така на признание от нейна страна.Първоначално написано от aleks07
Казал ти е "да" точно, за да ти подхранва надеждите, защото момчетата на тая възраст обичат някой да им ходи по гъза и да им храни егото. Защо мислиш е разказал на всички? Това постъпка на човек със зряло мислене ли е? Един джентълмен (или в случая човек с най-общо възпитание) знае кога да си мълчи.Първоначално написано от aleks07
А кой, според теб, е заявил на това момиче, че дрънкате срещу нея?Първоначално написано от aleks07
да, разбира се, че ще ти се усмихва. Защо не? От негова страна се искат само няколко усмивки, ти хлътваш и пред приятелите му той е звездата.Първоначално написано от aleks07
Съветът: или не се занимавай все още с момчета (рано е, от опит ти казвам: на тая възраст няма смисъл), или си намери някое по-скромно момче, което те харесва, не те разиграва, не ти вдъхва напразни надежди, само колкото да му вдигаш егото... и въобще. Тоя просто си го избии от главата.
Едно допълнение: В мислите си го качваш на пиедестал, защото не си ходила с него, сега ти се види недостъпен и му приписваш качества, които не притежава. Ако в един момент реши да се съберете (което ме съмнява дълбоко) изведнъж ще откриеш колко всъщност не е този, когото искаш.
напълно съгласен , не се занимавай с тоа
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
SisiStrange е права.
Това момче се занимава с теб, само за да те накара да хлътнеш още повече - това му храни егото.
Ех, как ги мразя такива! Като разберат, че ги харесват 2 момичета примерно и самочувствието им веднага скача до небето!
Моят съвет е да спреш да си пишеш и говориш с него и да се държиш студено. Тъкмо може да се сети, че няма право да си играе така с чувствата на другите.![]()
Съгласна съм с всички мнения, остави го, не те зъслужава.. спиред мен е поредния надувко
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Точно в десяткатаПървоначално написано от SisiStrange
![]()