- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
В петък правих секс с приятеля ми,и го правихме 20 минути и той не спря,беше без презерватив и ми беше яко,цялата бях мокра,и после свърши извън мене,но не знам дали през тия 20 минути не е свършил в мене,като си го изкара беше мокър,но мисля че от мене,не знам,според вас има ли шанс да забременея.Не знам,но вчера като се изкъпах по късно получих червено течение,но беше малко и днес нямам нищо,не знам вече какво да мисля
Ще разберем след 2 седмици явно...
Не се шашкай.Наистина сега няма как да разбереш.А ти искаш ли бебе или не ?
Няма подпис
Отиди на преглед при гинеколог.
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Правили сте го преди 2 дена, нали? Значи след още 5 си направи тест. Доколкото помня Sure Check определяше правилно седмица след акта.
и аз мисля като SisiStrange
тва кръвта може да си в цикъл неразбирам много момче съм ама ако си бременна ще ти е много гот и ако си бременна не махай детето що нали гледаш телевизия може да не станеш никога майкавсе пак успех
![]()
Кога ти беше овулацията?
П. П. Избери си коя тема да заключа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Важно е дали си била в овулация, иначе ако не си била не се притеснявай пак има шанс ,но е много,много малък...
Начи-и-и-и, издивявам, като прочета нещо подобно. Как има шанс, като няма яйцеклетка?!Първоначално написано от mey_si
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не знам кога ми е овулацията,аз съм на 17,мога ли да мисля такива работи,не искам бебе.Днес леля ми каза 1 метод който са правели едно време когато е нямало явно хапчета.Каза ми тъй като ми е 2 ден след секс,да си взема 1 чаша бира и мая,да го смеся и да я изпия сместа,и ми каза че щяло да ми дойде от това нещо,то пречиствало,да не бързам да взимам Ескапел.
Ескапел и без това не можеш да вземеш - минало му е времето.
Бе луда ли си. Да, ще ти дойде - някоя диария ще ти дойде. То, ако така ставаше, хората нямаше да дават по 30 кинта за Ескапел.да си взема 1 чаша бира и мая,да го смеся и да я изпия сместа
Ескапел е за 72 часа след секс,мога да взема понеделник ми е третия ден
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
Значи краката можеш да ги вириш, но не можеш да си водиш календарче и да си записваш кога ти идва и да преброиш дните от първия ден на менструацията до първия ден на следващата?!Първоначално написано от rememberme93
най- добере си направи тест за бременост и тогава мисли кво да праиш
И него няма да знае кога да направи. Ще се зарадва на фалшивоотрицателен резултат.Първоначално написано от mimzo0o0
Не знам,но през 2009 имам календарче съм си изчислявала през цялата година.А през 2011 само за месец Март,дошло ми е на 13 Март.
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
^Сори, безсилна съм.
Ориентирай се към спешна контрацепция. Няма да е редно едно дете да плаща за "родителско" безхаберие.
И с какъв акъл го прави без презерватив? Айде, зарежи го него, явно не му пука за тебе. Но ти как можа да се оставиш така? Аз сега откъде да знам, онзи какво е правил, сдържал ли се е или не е. Ще се види на теста за бременност.
Моя съвет: Иди на църква, а след това иди и си купи презервативи!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момиче, потресена съм как може да си на 17 години и хич да не ти пука какво се случва в тялото ти..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Естествено че знам какво се случва с тялото ми,можех още веднага да взема ескапел,но момчето ми каза че е свършил вънка и че няма смисъл.А и Ескапел си е хормонална бомба така че,изобщо не го препоръчвам на никой,няма аз 1 ден да се очудя защо не мога да забременя,заради някакво си хапче.. Да знаете че господ веднъж дава!
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
Няма да забременееш не от ескапела, а от собствената си простотия!
Като ти лепнат някоя гадина, причиняваща тихо подмолно запушване на тръбите, ще си блъскаш кратуната и ще обвиняваш хапчето! А всъщност за бой си самата ти!
Не искала бебе, ама не си знае и датата на овулация. Последната сигурна менструация е от 13-ти март, е да, ама днес сме 6-ти юни! Боб ли да хвърлям или да ти гледам на кафе/карти дали си била в овулация?!
Госпожице, да ти кажа честно правенето на деца не е шега работа.Първоначално написано от rememberme93
Но и пазенето от бременност също.
Малки се единиците, които не могат да забременеят след аборт. А Ескапел, слава Богу, не води до такива рискове, или поне не е доказано. Да, не са бонбонки, които да се пият всеки път, след като сгафиш, но е по-добрия вариант от аборта...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Как ще се казва детето ви?![]()
хЪх...