- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен,следващия път това ще ми е като обеца на ухото,вече никога такива изпълнения.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
Тъкмо бях купил кръстническите дрехи... пу мама му да....Първоначално написано от rememberme93
хЪх...
Какво се учудвате на фенка на Бийбър.
Първоначално написано от rememberme93
скъпа, и как разбра че не си бременна за 4 дни?![]()
леле боже, вие ще ме съсипете. минимална обща култура нямате..
ТЕСТОВЕТЕ ОТЧИТАТ НАЙ-РАНО СЛЕД 2 СЕДМИЦИ ИЛИ 1 ДЕН СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕТО !
хайде след 10тина дни пак опитай![]()
И аз си помислих абсолютно същото.Първоначално написано от kartacha
![]()
ама ти не знаеш как и кога да използваш и теста![]()
![]()
![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Предварително се извинявам за спама,нооо
КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ,БОЖЕ!!!!
Думите и съветите са излишни,няма смисъл да разтягам локуми,по- добре дружно да съберем пари за авторката и да и купим ескапел,а най-добре един учебник по биология за 8ми клас,че работата е зле
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Момчето ми взе ескапел днес в 7 часа за всеки случай така че няма страшно![]()
А и не ми трябват учебници по биология имам отличен за дипломата за 12 клас
![]()
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
Ами определено не си я заслужаваш тая 6-ца тогава, защото при една добра сексуална култура и малко повече внимание в часовете щеше сама да стигнеш до извода, че на 4-я ден е прекалееено рано да си правиш тест. И само да питам- писа, че си на 17... каква диплома за 12 клас??? Или си прескачала класове?Първоначално написано от rememberme93
Аз в 12ти клас нямах биология, затова явно още от 11ти й е ясно...
Но как може да си толкова необразована и тръгнала секс да прави? Знаела тя какво става в тялото й, ама друг път... Не знаеш кога ти е дошло за последно, пък какво остава за овулацията, тест за бременност не знаеш кога се прави.... Еми за какво правиш секс? То да си отваряш краката лесно... Ама преди да беше почнала, да беше пуснала някоя друга тема, да ти се обясни.. Не, просто не мога да повярвам!Дано се бъзикаш.. на нищо друго не остана да се надявам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това че вие сте големи и знаете всичко,не означава че и ние го знаем.Ние сме деца,и се учим сега,а и по биология не помня да сме учили чак такива неща за човека,просто учехме за устройството на тялото и заболестите.
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
А като си ДЕТЕ, що се праскаш, като дори не знаеш какво правиш?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Еми като се имаш за ДЕТЕ да не беше почвала да правиш секс..
Разгледай тук, може да ти е от полза..: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Какво големи бе моме приятелката ми която е на 15 ги знае тези работи,ти на 17 с 6-ца по биология не ги знаеш.......брех леля му стара.....Първоначално написано от rememberme93
![]()
[][][][]
честито
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Кой работи не знам,не сте ме питали че за да ви ги кажа просто..Първоначално написано от fosfora
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()
Учи се, учи се. Баш такива "неща" за човека. Даже по програма е зададена контролна точно на половите системи.Първоначално написано от rememberme93
Учи се и какво е овулация... и се учи, че няма как да знаеш кога ти е овулацията през юни, след като си си отбелязала менструацията от март.
Като си дете, отивай си при Барбитата, не прави секс. Никой не е казал да знаеш всичко, но е необходимо да имаш елементарни неща в главата.
Въъъй-аз учих 5 години по 5 часа биология и ти ми обърна представите ,бях една от най-добрите ,а ти тук не знаеш еУементарни работи и имаш 6 ,пък аз така да се блъсках...тъпа държава
иначе-ескапел не винаги действа,особено ако е взет след 24 часа(нищо ,че пише до 72,процентите намаляват с всеки изминал) ,така че стой сега на нокти
няма да действа ескапела
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
След всичко прочетено от теб, мога да кажа с ръка на сърцето, че ти си МАЛОУМНА!!!!Първоначално написано от rememberme93
Когато не знаеш нещо-питаш. Ама не след дъжд качулка-питаш, преди да сътвориш мизерията.
Теста ти е отчел отрицателно, защото е много рано да отчете каквото и да било. Това първо. Второ, приятеля ти и той малоумен-за кво чак сега го е зел тоя Ескапел? Няма да ти свърши работа, защото пък за него е късно.
ТРЕТО-ТОВА ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ. В ЧАСОВЕТЕ ПО БИОЛОГИЯ ОСВЕН ЧОВЕШКАТА АНАТОМИЯ СЕ РАЗГЛЕЖДА ДОСТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И ПОЛОВАТА СИСТЕМА. Сигурна съм, че има цял учебен час, отделен на това как се запложда яйцеклетката и след колко време може да бъде отчетена бременност.
Ама е по-яко да си тъп като ръб и да те праскат, отколкото да почетеш малко и да ти е мирна главата![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
+++++++++Първоначално написано от Extremescream
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото ми харесва,защото обичам приятеля си и искам и на двамата да ни е хубаво,нищо че той е 8 клас..Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тодор
![]()