.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен,следващия път това ще ми е като обеца на ухото,вече никога такива изпълнения.
    Тодор

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от rememberme93
    Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен
    Тъкмо бях купил кръстническите дрехи... пу мама му да....
    хЪх...

anonymous768631
    Guest
    Какво се учудвате на фенка на Бийбър.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен,

скъпа, и как разбра че не си бременна за 4 дни?

леле боже, вие ще ме съсипете. минимална обща култура нямате..

ТЕСТОВЕТЕ ОТЧИТАТ НАЙ-РАНО СЛЕД 2 СЕДМИЦИ ИЛИ 1 ДЕН СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕТО !

хайде след 10тина дни пак опитай
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Какво се учудвате на фенка на Бийбър.
    И аз си помислих абсолютно същото.

ама ти не знаеш как и кога да използваш и теста
    Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Предварително се извинявам за спама,нооо
    КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ,БОЖЕ!!!!
    Думите и съветите са излишни,няма смисъл да разтягам локуми,по- добре дружно да съберем пари за авторката и да и купим ескапел,а най-добре един учебник по биология за 8ми клас,че работата е зле
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Момчето ми взе ескапел днес в 7 часа за всеки случай така че няма страшно А и не ми трябват учебници по биология имам отличен за дипломата за 12 клас
    Тодор

Голям фен Аватара на naksdy
    А и не ми трябват учебници по биология имам отличен за дипломата за 12 клас
    Преписвачка

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Момчето ми взе ескапел днес в 7 часа за всеки случай така че няма страшно А и не ми трябват учебници по биология имам отличен за дипломата за 12 клас
    Ами определено не си я заслужаваш тая 6-ца тогава, защото при една добра сексуална култура и малко повече внимание в часовете щеше сама да стигнеш до извода, че на 4-я ден е прекалееено рано да си правиш тест. И само да питам- писа, че си на 17... каква диплома за 12 клас??? Или си прескачала класове?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз в 12ти клас нямах биология, затова явно още от 11ти й е ясно...

Но как може да си толкова необразована и тръгнала секс да прави? Знаела тя какво става в тялото й, ама друг път... Не знаеш кога ти е дошло за последно, пък какво остава за овулацията, тест за бременност не знаеш кога се прави.... Еми за какво правиш секс? То да си отваряш краката лесно... Ама преди да беше почнала, да беше пуснала някоя друга тема, да ти се обясни.. Не, просто не мога да повярвам! Дано се бъзикаш.. на нищо друго не остана да се надявам..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Това че вие сте големи и знаете всичко,не означава че и ние го знаем.Ние сме деца,и се учим сега,а и по биология не помня да сме учили чак такива неща за човека,просто учехме за устройството на тялото и заболестите.
    Тодор

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А като си ДЕТЕ, що се праскаш, като дори не знаеш какво правиш?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Еми като се имаш за ДЕТЕ да не беше почвала да правиш секс..

Разгледай тук, може да ти е от полза..: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Това че вие сте големи и знаете всичко,не означава че и ние го знаем.Ние сме деца,и се учим сега,а и по биология не помня да сме учили чак такива неща за човека,просто учехме за устройството на тялото и заболестите.
    Какво големи бе моме приятелката ми която е на 15 ги знае тези работи,ти на 17 с 6-ца по биология не ги знаеш.......брех леля му стара.....
    [][][][]

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    честито
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    честито
    За какво!?
    Тодор

Цитирай Първоначално написано от fosfora
    Какво големи бе моме приятелката ми която е на 15 ги знае тези работи,ти на 17 с 6-ца по биология не ги знаеш.......брех леля му стара.....
    Кой работи не знам,не сте ме питали че за да ви ги кажа просто..
    Тодор

anonymous708973
    Guest
    Учи се, учи се. Баш такива "неща" за човека. Даже по програма е зададена контролна точно на половите системи.
    Учи се и какво е овулация... и се учи, че няма как да знаеш кога ти е овулацията през юни, след като си си отбелязала менструацията от март.
    Като си дете, отивай си при Барбитата, не прави секс. Никой не е казал да знаеш всичко, но е необходимо да имаш елементарни неща в главата.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Въъъй-аз учих 5 години по 5 часа биология и ти ми обърна представите ,бях една от най-добрите ,а ти тук не знаеш еУементарни работи и имаш 6 ,пък аз така да се блъсках...тъпа държава

иначе-ескапел не винаги действа,особено ако е взет след 24 часа(нищо ,че пише до 72,процентите намаляват с всеки изминал) ,така че стой сега на нокти
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    няма да действа ескапела
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен,следващия път това ще ми е като обеца на ухото,вече никога такива изпълнения.
    Цитирай Първоначално написано от fosfora
    Кой работи не знам,не сте ме питали че за да ви ги кажа просто..
    След всичко прочетено от теб, мога да кажа с ръка на сърцето, че ти си МАЛОУМНА!!!!
    Когато не знаеш нещо-питаш. Ама не след дъжд качулка-питаш, преди да сътвориш мизерията.
    Теста ти е отчел отрицателно, защото е много рано да отчете каквото и да било. Това първо. Второ, приятеля ти и той малоумен-за кво чак сега го е зел тоя Ескапел? Няма да ти свърши работа, защото пък за него е късно.
    ТРЕТО-ТОВА ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ. В ЧАСОВЕТЕ ПО БИОЛОГИЯ ОСВЕН ЧОВЕШКАТА АНАТОМИЯ СЕ РАЗГЛЕЖДА ДОСТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И ПОЛОВАТА СИСТЕМА. Сигурна съм, че има цял учебен час, отделен на това как се запложда яйцеклетката и след колко време може да бъде отчетена бременност.
    Ама е по-яко да си тъп като ръб и да те праскат, отколкото да почетеш малко и да ти е мирна главата

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +++++++++

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +++++++++

Защото ми харесва,защото обичам приятеля си и искам и на двамата да ни е хубаво,нищо че той е 8 клас..
    Тодор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си