Цитирай Първоначално написано от rememberme93
Аз няма да имам дете,днес си правих тест,беше отрицателен,следващия път това ще ми е като обеца на ухото,вече никога такива изпълнения.
Момчето ми взе ескапел днес в 7 часа за всеки случай така че няма страшно А и не ми трябват учебници по биология имам отличен за дипломата за 12 клас
Това че вие сте големи и знаете всичко,не означава че и ние го знаем.Ние сме деца,и се учим сега,а и по биология не помня да сме учили чак такива неща за човека,просто учехме за устройството на тялото и заболестите.
Цитирай Първоначално написано от fosfora
Това че вие сте големи и знаете всичко,не означава че и ние го знаем.Ние сме деца,и се учим сега,а и по биология не помня да сме учили чак такива неща за човека,просто учехме за устройството на тялото и заболестите.
Какво големи бе моме приятелката ми която е на 15 ги знае тези работи,ти на 17 с 6-ца по биология не ги знаеш.......брех леля му стара.....
Кой работи не знам,не сте ме питали че за да ви ги кажа просто..
След всичко прочетено от теб, мога да кажа с ръка на сърцето, че ти си МАЛОУМНА!!!!
Когато не знаеш нещо-питаш. Ама не след дъжд качулка-питаш, преди да сътвориш мизерията.
Теста ти е отчел отрицателно, защото е много рано да отчете каквото и да било. Това първо. Второ, приятеля ти и той малоумен-за кво чак сега го е зел тоя Ескапел? Няма да ти свърши работа, защото пък за него е късно.
ТРЕТО-ТОВА ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ. В ЧАСОВЕТЕ ПО БИОЛОГИЯ ОСВЕН ЧОВЕШКАТА АНАТОМИЯ СЕ РАЗГЛЕЖДА ДОСТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И ПОЛОВАТА СИСТЕМА. Сигурна съм, че има цял учебен час, отделен на това как се запложда яйцеклетката и след колко време може да бъде отчетена бременност.
Ама е по-яко да си тъп като ръб и да те праскат, отколкото да почетеш малко и да ти е мирна главата