- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Щастливи ли сте?
Абе това си е моментно състояние. в крайна сметка ако си много дълго време щастлив все ще се намери нещо за което да объркат нещата.
Единственото което можем да направим е да се радваме на живота такъв какъвто го имаме, колкото и да ни е трудно..
Аз съм си щастлива, имам си проблеми но въпреки това съм![]()
![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
ЩАСТЛИВА СЪМ ! винаги има трудности, просто се концентрирам, върху хубавите неща в живота си
Първоначално написано от Greennight
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
През целия си живот само един ден съм била истински щастлива.![]()
Сега нямам проблеми нито с приятелите,нито с училището, нито с любовта, но не мога да кажа че съм щастлива.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от xoxi
![]()
Първоначално написано от Djuff
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Понякога да, понякога - не ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Т`ва е защото вие момиченцата си мените настроението през 2 минути,опасните нечовеци сте..Първоначално написано от tanch3t093
Не ми мисля, че съществува такъв човек. Аз мога да се похваля с това, че в училище всичко е наред, приет съм в университет в Бремен, не живея в пълна беднотия, рядко се карам с нашите, имам много награди от състезания по информатика...
Отстрани може и да изглежда перфектно, но пък за сметка на това нямам особено добри приятели в града, повечето са разпръснати из цяла България, а най-добрият ми приятел живее в Канада от няколко години... Сблъсквал съм се с любовта, но тя беше несподелена, досега не съм имал никога приятелка, и въобще не е заради външността, съотвено можете да се сетите и колко секс съм правил...
Но като цяло се чувствам добре и рядко съжалявам за нещо в живота си (:
ОК, спирам да пиша, щото и без това никой няма да стигне до тук![]()