- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ.. ??
Имам много лунички по лицето.. искам да ги премахна от много време,ни всички ми казват,че ми отиват..понеже косата ми е кестенява,очите ми са кафеви,и луничките са кафеви ..Но не ме интересува искам да ги махннааааааааа...
Ако знаете някакви домашни маски кажетее,ако ли пък не..кремове и тем подобни,но които сте изпробвали или ваш познат,и е имало ефект ..
![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
лунички не се махат ..просто свикни с тях
Hostis Honori Invidia
Кажи на колко сиМайка ми като малка е имала много лунички и е много бяла. Но с време са й се махнали. На 18 не е имала или има много малко. Консултирай се с лекар, защото е много опасно излагането на слънце при хора с много лунички. Ако си от тях го направи. Ако не са толкова много ще се махнат с времето.
Ходи на плаж, но с лосион с фактор 50 или колкото повече намериш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Наистина, ако ходиш на плаж и печеш лицето си, но като разбира се използваш качествени слънчезащитни кремове при това, луничките ще намалеят значително.Моите почти не си личат вече.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
@LadyV .. Ами на 14 съм.. не са толкова много и знам,че ще се махнат.. Защото пра-баба ми,баба ми и майка ми на моите години също са имали лунички .. но на 15-16 години са се махнали ... Зимата когато няма много слънце намаляват,но лятото простоооо ..Аз г/д съм свикнала с тях,но ако ги няма ще е супер..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз като малка имах малко лунички, но вече нямам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
@marin4itu .. А на колко си ?!
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм на 21 и още си имам, колкото съм имала като дете...нямат махане сякаш мойте....иначе избелващи кремове, маски с краставица, лимон и магданоз може да потърсиш из нета.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На 18 съм. Но моите по принцип не бяха много, но определено си личаха.Първоначално написано от stteLii
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз съм така. Намаляха с годините, но не изчезнаха. Не ми и пречат особено.Първоначално написано от AliceSw
Няма начин да ги премахнеш изцяло. С избелващите кремове и маски луничките изсветляват, но не изчезват.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote