.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Ккаво ми става???

Така неезнам как точно да започна затова ще карам направо.Има едно момче познаваме се отдавна(от един клас сме)напоследък започнахме да се зарибяваме и изобщо погледнах на него с други очи нещата станаха сериозни,но проблемът е в това,че например когато сме навън заедно с приятели и той ми каже''дай да те гушна'' аз му отвръщам и след това казвам няква тъпотия от сорта на ''айде гушна ме сега ме пусни''. Какви подяволите ги върша,защо му казвам да ме пусне като знам,че искам да си остана в ръцете му и да си умра там!В даскало уж съвсем случаино се навъртам около него чакайки да дойде при мен и да направи нещо ,а дойде ли аз се дърпам.От друга старна той се зглежда и по други момичета(една патка от даскало)и аз полудявам дори само да я погледне.Немога да си представя нещата да не се получат,защото аз седържа така студено.Моля ви поимогнете ми нямала съм този проблем с предишните ми момчета ,затова се притеснявам,че може да загуби интерес мислейки си,че аз не изпитвам същото.Благодаря ви предвърително.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като за начало,спри да се държиш "дръпнато".

Толкова е просто нали?

Е, знаеш, че се държиш тъпо и продължаваш.. като знаеш къде ти е проблема,реши си го,дръж се по-отпуснато и си искай своето,за да не го получи друга.
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    98?! Seriously?!

Как няма да заглежда други, като ти се държиш тъпо... стегни се малко и може и да е твой..

Неграмотност ти става!!!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    98?! Seriously?!

Как няма да заглежда други, като ти се държиш тъпо... стегни се малко и може и да е твой..
    Не не съм родена 98 тва профила на малката ми сестра аз съм на 15 щом са ви важни годините.

Сега сериозно можеби сте прави за това,че трябва да се стегна,но може би идва от това че най-добрата ми приятелка изобщо не го харесва и смята,че не е човека за мен.Някак просто немога да се отусна пред нея,защото знам на какво мнение е.Все пак благодаря.

Спри да се държиш дръпнато. Това го кара да се заглежда по другите момичета. Когато направи нещо, му отвърни, не го отблъсквай. Сега, явно са модерни зарибявките по скайп, така че...

Голям фен Аватара на magita

Re: Ккаво ми става???

Цитирай Първоначално написано от veni98bee
    От друга старна той се зглежда и по други момичета(една патка от даскало)и аз полудявам дори само да я погледне.
    и кво искаш да те чака тебе ли, след като не знаеш какво искаш и какво правиш ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми спри да се дърпаш !!! ..

защо те интересува твоята приятелка какво мисли ? щом ти искаш да си с него не се драж така !!

Цитирай Първоначално написано от denzzityy
    защо те интересува твоята приятелка какво мисли ? щом ти искаш да си с него не се драж така !!
    Еммм можеби си права ще пробвам.Благодаря ви хора за светкавичните отговори

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Излиза ли ли сте само двамата, примерно? Ако не, излезте! Не вярвам да не знаеш какво да правиш на среща, а още повече, ако знаеш, че чувствата са взаимни, за това съвети няма да давам. А ако сте излизали, направете го пак, но този път се дръж по-топло, а може този път и ти да поискаш да го прегърнеш. Защо да не? Въпреки всичко, не се прави на друга, в смисъл такава - каквато не си. Все пак те е харесал ТЕБ, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си