.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: защо!?!?!?

Hybrid View

Град
    Русе

защо!?!?!?

Оффф направо ми писна от тая любов на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
    аз съм такъв какъвто съм :P

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Недей тегли майна на нищо и на никого!Нещата не стават толкова просто!И не всичко се свежда до външен вид, макар че има водеща роля!От много важно значение е и характера и околното мнение за тебе!Може от там много момичета да имат предразсъдъци за тебе!Може да им лазиш и по нервите на някой и от там да тръгва всичко, защото един 14 годишен вижда света, като черно бял телевизор, които с времето започва да придобива и други цветове!?! Мисълта ми е такава, че няма нужда да се притесняваш по този въпрос само и само, защото другите били обвързани и ти се комплексираш от това, защото ти го забиват този факт в лицето!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    kustendil
    Увери се че харесваш момичето преди да тръгнеш с некоя защото другите си имали гаджета. Остави нещата да се развиват от само себе си флиртувай, забавлявай се и няма да усетих от къде ще дойде любовта

Цитирай Първоначално написано от felisiti19
    Увери се че харесваш момичето преди да тръгнеш с некоя защото другите си имали гаджета. Остави нещата да се развиват от само себе си флиртувай, забавлявай се и няма да усетих от къде ще дойде любовта
    Не търсете любовта, тя ще ви потърси!
    fan of SHAKIRA

Град
    Провинцията
    Чета и не вярвам на ушите си!

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    +
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Според зависи
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

немисли постоянно за това че си нямаш гадже.коагто сппреш постоянно да се съжаляваш тя сама ще дойде при теб бъди по уверен.ии може би трябва да промениш тактиката на сваляне щтом от 14 момичета нито едно не ти е вързало,посвали малко летвата ии може и да стане

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нали вече я пусна тая тема веднъж...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    той тогава просто пусна 2. Виж датата
    herp derp
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

о0 на 14 си е голяма драма да нямаш гадже. Направо не мога да повярвам, че съществуват още такива момчета! 0_о

Я се взимай в ръце. Ако до 24год не си имал 1 гадже, тогава се притеснявай. На 14 още не си се осъзнал, гаджета търсиш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Тегли, тегли. Вече си във фазата от живота си, в която ако нямаш жена 2 деца и високо платена работа няма за какво да живееш повече
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от kitti123
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    +
    +2
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом

Re: защо!?!?!?

Цитирай Първоначално написано от sherminator
    Оффф направо ми писна от тая любов на 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
    Ето затова.
    По най-просташкия (Нищо лично, просто мнение) начин изразяваш това.
    Да ти върже момиче не е всичко, "Love can't be forced". Така че, стига си се обяснявал, стани от компа и ходи и общувай с хора. Точно това ми напомни на един от квартала....
    Пробва се със всички момичета от квартала, и щом му връзваха, той се кефеше и ги заебаваше, сякаш вече са си негови. Много е жалък.
    Въпроса е да търсиш любовта, а не просто да ти върже.....
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Ииии.. време за малка реклама.

btw любовта идва,когато най-малко очакваш!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ако на тези години ти е писнало к'во остава за по натам ..

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Аз все още стоя с физиономия подобна на тази Само като прочетох поста и проникна светлина в тунела, "защо по дяволите ти си нямаш гадже", а братлетата ти имат, а ти си "висок, имаш акъл и не си боклук като останалите в даскало". Акъл имаш за едно момче на твоята възраст, неготово за връзка, или поне не за сериозна връзка. Друго е вече, ако ти си гониш бройка, за да станеш част от стадото. Тепърва ти предстои да израстваш, така че "Life less serious".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си