- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо!?!?!?
Оффф направо ми писна от тая любовна 14 съм,другите ми братлета си имат гаджета,а аз още съм сам като некъф аутсайдер! Досега съм опитал сигурно със 10-14 момичета и с нито една от тях не ме върза! Защо по дяволите искат да сме само приятели,не мога да го разбера това нещо! Кво толкова не ми е наред!? Висок съм,имам акъл,не съм боклук като останалите в даскало...позитивно настроен съм,приветлив съм,имам акъл,не съм дебел...е не съм от най-красивите пичове(мое мнение)...Къв ми е проблема незнам хора.Направо ми иде да се гръмна.Последната ми връзка беше преди 4 години и вече взе да ми става много гадно и да се чувствам самотен и изхвърлян и употребен
Д взема ли да тегля една майна на всичко!??? .....
аз съм такъв какъвто съм :P
Недей тегли майна на нищо и на никого!Нещата не стават толкова просто!И не всичко се свежда до външен вид, макар че има водеща роля!От много важно значение е и характера и околното мнение за тебе!Може от там много момичета да имат предразсъдъци за тебе!Може да им лазиш и по нервите на някой и от там да тръгва всичко, защото един 14 годишен вижда света, като черно бял телевизор, които с времето започва да придобива и други цветове!?! Мисълта ми е такава, че няма нужда да се притесняваш по този въпрос само и само, защото другите били обвързани и ти се комплексираш от това, защото ти го забиват този факт в лицето!
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Увери се че харесваш момичето преди да тръгнеш с некоя защото другите си имали гаджета. Остави нещата да се развиват от само себе си флиртувай, забавлявай се и няма да усетих от къде ще дойде любовта![]()
Не търсете любовта, тя ще ви потърси!Първоначално написано от felisiti19
![]()
fan of SHAKIRA
+Първоначално написано от Grommash
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Според зависи![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
немисли постоянно за това че си нямаш гадже.коагто сппреш постоянно да се съжаляваш тя сама ще дойде при теббъди по уверен.ии може би трябва да промениш тактиката на сваляне щтом от 14 момичета нито едно не ти е вързало,посвали малко летвата ии може и да стане
![]()
той тогава просто пусна 2. Виж датата
herp derp
о0 на 14 си е голяма драма да нямаш гадже. Направо не мога да повярвам, че съществуват още такива момчета! 0_о
Я се взимай в ръце. Ако до 24год не си имал 1 гадже, тогава се притеснявай. На 14 още не си се осъзнал, гаджета търсиш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тегли, тегли. Вече си във фазата от живота си, в която ако нямаш жена 2 деца и високо платена работа няма за какво да живееш повече![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
+2Първоначално написано от kitti123
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ето затова.Първоначално написано от sherminator
По най-просташкия (Нищо лично, просто мнение) начин изразяваш това.
Да ти върже момиче не е всичко, "Love can't be forced". Така че, стига си се обяснявал, стани от компа и ходи и общувай с хора. Точно това ми напомни на един от квартала....
Пробва се със всички момичета от квартала, и щом му връзваха, той се кефеше и ги заебаваше, сякаш вече са си негови. Много е жалък.
Въпроса е да търсиш любовта, а не просто да ти върже.....
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Ииии.. време за малка реклама.![]()
btw любовта идва,когато най-малко очакваш!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ако на тези години ти е писнало к'во остава за по натам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз все още стоя с физиономия подобна на тази![]()
Само като прочетох поста и проникна светлина в тунела, "защо по дяволите ти си нямаш гадже", а братлетата ти имат, а ти си "висок, имаш акъл и не си боклук като останалите в даскало". Акъл имаш за едно момче на твоята възраст, неготово за връзка, или поне не за сериозна връзка. Друго е вече, ако ти си гониш бройка, за да станеш част от стадото. Тепърва ти предстои да израстваш, така че "Life less serious".