- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекламите, които дразнят
Не знам какво се оплаквате от рекламите за превръзките. Само едно ще ви кажа - радвайте се, че демонстрират попивателността им със синя течност!
ееееее с бензиииин, иииииии с керемидиииии, оооо с отрова за мишкии...
Първоначално написано от Theo
що бе, тая е поносима![]()
не като падащите зъби, акитата на кучето, пеещите превръзки, 'искаш ли с пастетчето да намажеш хлебчето' , 'ее с масло', онова невъзпитаното дете с маймуните, всичките реклами на мтел са уникални тъпотии (както и вивател), саламчето на леки за деца..защо трябва да ги лъжат по тоя шибан начин.. а? :Х
или ушната кал, диарията и менструалните болки....ами проблемни са, ама защо по дяволите трябва да ги дават...има хора, които ядат пред ТВ.
![]()
...и заекът доведе гаджето си котка в банята,където ненадейно майка му слоница прави секс с най-добрия му приятел, използвайки презервативи durex и тъкмо когато зайчето понечи да вземе бухалката,air wick му пръсна в очите и малкия му брат гъсеничка каза,че иска да ходи в тоалетната на Ники.
^![]()
![]()
Дразнят ме рекламите за превръзки и оная шибана реклама на плажа с момиче и момче,които играят волейбол.След некви секунди ги дават вече с бебе в ръце..еми дразни ме бе ебаси.
Да живеят английските човечета!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0nYU5...feature=relmfu