.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Първи в сърцето ми..

Здравейте Преди 4 месеца започнах да се виждам с 1 момче, което си има приятелка. Парвоначално му писах на шега, но после се влюбих в него и с всеки изминал ден чуствата ми нарастват към него. След няма и 1 месец спах с него беше ми парвия бягам от нас да се виждаме тайно. С приятелката му ходят 1 година вече. Казвал ми е че когато се е прибрал от Италия преди 1 година ме харесал, но аз сам се дърапала и сам била срамежлива... Споменавал ми е и че е казвал на майка му за мен, малко се самнявам да не ме баламосва все пак още е с неговата приятелка.. Преди 2 дена ми каза, че да съм с него трябва да съм упорита, беше пиян. Моля ви дайте савет не зная какво да правя вече, какво значи да съм упорита ?!? Да се излагам и едва ли не да се бия с приятелката му или да му пиша по стена в Фейсбук любовни споменчета и песнички ?!?

Както прави с приятелката си, така би правил и с теб, ако тръгнете. Ползва те за секс и те баламосва с разни глупости от сорта на това за упоритостта, излез от филма
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

И все пак ако упорствам както писах по горе за карането с приятелката му, публикации, званне и нахалстване и дали ще се излагам на празно...вече секи знае за това което се е случило, какво още мога да изгубя ?!?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от denzzityy
    дали ще се излагам на празно..
    Най-вероятно.

Я се огледай, прави го с теб и ходи с нея, постъпка на пълен охлюв...
    Какво ти харесва в него? Толкова ли си наивна, че умее да те държи "под ръка" с разни предизвикателства като това за упорството.. Не позволявай да те използват по този жалък начин
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А ти малко достойнство и себеуважение имаш ли ? Оставяй го,разиграва те и теб и приятелката си,не се унижавай заради такъв.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Информирай приятелката му и го шитнете двете.

Мега фен Аватара на xoxi

Re: Първи в сърцето ми..

или да му пиша по стена в Фейсбук любовни спомени и песни ?!?

пп: не издържах...
    И спря да се върти за миг земята..

той й крашка с много не само с мен и за повечето тя знае и въпреки това е с него няма смисал просто да й казвам нищо

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Само да му пишеш по стената на фейсбук ще да е !

Заблудена си. Човека си те върти, ако питаш мен. Ако толкова е искал да е с тебе, щеше да остави това момиче. Явно ти си ми просто ей така за разнообразие.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

той й крашка с много не само с мен
    Това означава, че дори и да се раздели с приятелката си и бъде с теб (което много ме съмнява), ще продължава да изневерява. И някой ден някое заблудено девойче ще пише същата тема във форума, и ще се чуди какво да прави...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бургадидас !
    той й крашка с много не само с мен

Това говори още по-зле за теб.. Значи си просто една от многото му курвички. Зле за него, зле и за теб Оня е идиот, ама и ти не му отстъпваш като гледам.

П.П. - крЪшкам се пише с Ъ
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Не се излагай.Остави го,не си заслужава.Както се държи в момента с приятелката си,така ще се държи и с теб-ще те използва.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Дали искаш да продължаваш да си с него или не при положение, че знаеш още колко момичета размотава си е твоя работа... Но в никакъв случай не си позволявай да си жертваш достойнството заради когото и да било. Не му пиши разни любовни излияния и не му звъни... нека той те търси!
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да си по-упорита?Че той няма ли си уста?Ако иска да е с теб,ще скъса той с приятелката си,не ти да се буташ.Направо му казвай аз или тя и тва е.Кви са тея курвенски номера от тоя?

ПП:може и да земеш да го преебеш и да кажеш на приятелката му,като го зареже тя и ти да го зарежеш.
    Брях,брях

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Аз нищо не разбрах.. Искаш да разбереш как да си упорита или какво да правиш с псевдо връзката си с това момче? Не мога да разбера как може да се чувстваш толкова спокойна да имаш сексуални отношения с момче, което доста добре си е подбрало един харем... Цениш ли достойнството си, ако отговорът е да, мога само да ти кажа, че го унищожаваш приемайки факта, че си една сред многото, а не единствената. С това нямам предвид да се стремиш той да бъде само с теб, а ти да се освободиш от него.

Искам да знам какво да правя как да го спечеля и дали ваобще дали да се занимавам с него.. И да преди си ценях достойнството, но вече нямам зареди него...Не искам да съм една от многото му искам да съм единствената за него за това се обърнах към вас защото съм много объркана в действията си към него и от това, че не знам дали той ще бъде с мен и само с мен и дали наистина иска да види, че съм готова на всичко за него, но от коментарите на другите разбирам, че найстина много се унижавам зареди него...

Супер фен
    Излез от филма, моля те.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Излез от филма, моля те.

Или поне да пусне следващия епизод ?

сериозно - няма как да си единствена за такъв боклук. Не се занимвай и си намери момче което ще те цени наистина Колкото по-бързо го проумееш (че с тоа немаш ник'во бъдеще), толко' по-добре за тебе Ай със здраве ;p

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    ...Това говори още по-зле за теб.. Значи си просто една от многото му курвички. Зле за него, зле и за теб Оня е идиот, ама и ти не му отстъпваш като гледам...
    Просто за него си поредната курв@, която клати. Сама се замисли как си стигнала до това положение.

Няма какво да те съветвам, за мене е безрасъдно да спиш с някакъв и той да ти е първият, при положение, че си има приятелка от 1 година и не я оставя.
    Не мога да разбера, толкова ли сте малки или глупави, че позволявате така да ви лъжат. Толкова елементарно е..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Русе
    Ти си една от многото му момичета просто го остави. Няма смисъл да ходиш след него и да настояваш, така излагаш себе си, а на него явно не му пука нито за приятелката му, нито за теб, нито за някое от другите момичета.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Разбирай, че щом ти е казал да бъдеш упорита, ако искаш да сте знаедно, това означава, че няма да му пука особено, ако го търсиш, защото той няма намерение да се занимава с теб постоянно, но в случай, че му се дое.бе докато другата не е на разположение, тогава си му добре дошла.

Много ми е смешно като някой каже "Заради него нямам достойнство" - това ти сама го решаваш. Просто не искаш да имаш Така си решила...

Аз мисля, че след момче не трябва да се тича. Излагация е. Обикновено те трябва да са по-напористите.

Няма да се повтарям с другите, ясно е, че просто иска да те клати, и че не си нищо по-различно от всичките му други к**ви. Ясно е, че и тоя е загорял пубер.

Но друго искам да ти кажа - няма как да накараш някого да си "единствена" за него, защото това зависи само от неговата воля и неговите чувства. Ако няма такива към теб, забрави да си единствена за него.

И още нещо - това, дето ти е казал да си по-упорита, е чиста проба манипулация. Решил е, че ставаш за пецкане, и не иска да те изпуска от "контрол", да не вземеш да се откажеш от него. В действителност никога няма да си изостави приятелката или да ти обещае нещо, само ще те баламосва и ще те надъхва да си упорита, докато лъже и маже както теб, така и приятелката си. Само секс - не се надявай на нищо повече ииии да, верно, стегни се.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ами не е в пубертет все пак е на 23 а аз на 15 и да знам какво ще кажете "много си малка за да спиш с момче" еми да ама си мислих че няма да сгреша ако спя с него и той ми е първия, но доста грешно мисля за сажаление
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си