- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първи в сърцето ми..
Разбирам те напълно, защото преди година и нещо разбрах какво е наистина да обичаш някого, ама при мен си беше кофти по различен начин. На теб мога само да ти кажа, че не си заслужава колкото и да го обичаш. След като не прави нищо относно другите си връзки е по-добре да не си с него. Наистина е ужасно и се надявам да намериш някой истински, който цени това, което правиш за него и вярвам в това, че ще се справиш:P
Не уважава приятелката си, няма да уважава и теб.. За него си малка, манипулативна и лесна... И ако това е мъж...![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Абе да не си фейк ти бе?
Иначе, на 23, на 53 ако ще да е... боклук е. Не си губи времето с такива първосигнални животни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
омг тъкмо щях да кажа че може и др да има освен вас двете и бам ти го каза
тоя е тъпанар бе не ми се побира в главата как изобщо се занимавате с тоя мухльо .....
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Комплексар, който си вдига самочувствието с бройки. В твоя случай гледа да те разработи и сигурно ще гледа да го направи и анално, щом поддаваш...
не не съм фейк мислих. че след регистрацията ще мога да си оправя годините ама не могаа колкото до bebeemalko еми и аз незнам как се занимаваме с него.. прекалено красив е, знае как да говори на 1 момиче, за да се влюби в него, знае как да те предрасположи, как да се даржи мислих го за перфектен и различен и така се влюбих в него или поне в фалшивата си представа за него..
![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Първоначално написано от denzzityy
И като го знаеш к'ъв и що е, к'во може да те наведе на мисълта, че да спиш с него ще има каквито и да е позитивиНе мислите там ви е проблема. Не се замисляте дори малко, и след това ревете ! Еми като сте прости ---> ще си патите. Той, че е смотаняк и боклук, това е ясно... но аз и друг път съм го казвал : докато има такива шматки като тебе, ще има и такива нещастници които само се възползват като него
![]()
Съжалявам, ако звуча прекалено грубо, но това е простата истина.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
eXxXciTeD е адски прав , ако тръгнете ще направи същото както и с неговата приятелка.Първоначално написано от eXxXciTeD
![]()
Не знам дали е писано вече, но все пак - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ- НЕ МОГА ! Ех, когато бях млада беше още импулс. ;/Да се излагам и едва ли не да се бия с приятелката му или да му пиша по стена в Фейсбук любовни споменчета и песнички ?!?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Баси тоя цял харем имал бе ;д И ти искаш да се занимаваш с такъв. Разиграва те, използва те, а ти му позволяваш. От идеята ти с любовните песнички във фейсбук, по-голяма простотия не съм чувала. Просто спри да си набиваш филмите и си намери друг
хаха в никакав случай няма да дам аналноIseeDEADbodies не си много груб и да така е прав си попринцип не съм такава с момчетата но сега сякаш не бях аз.. а, относно с песничките за Фейсбук го казах на шега, знам че съм тъпа, но не чак толкова
![]()
![]()
![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Браво. Важна стъпка към себепознанието. Той лудия не осъзнава, че е луд. Както казва един мой приятел : "Аз щом осъзнавам, че съм за лудница, значи не съм луд". Че и твойта работа същата.знам че съм тъпа, но не чак толкова
Както и да е по темата: Съгласна съм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Божееее .. жалко за тебе .. МНОГО ЖАЛКО!!!
ии между другото .. съществува буквата "Ъ" .. научи се да я пишеш от време на време ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мисля че тук няма кой да ми гледа правописните грешки.. все пак това е сайт, а не място за намиране на грешки (спокойно в училище сЪм грамотна и използвам "Ъ")![]()
Първоначално написано от denzzityy
![]()
![]()
![]()
О,не,не,момиче,събуди се малко,той направо си е мъж вече,приятелката му сигорно и тя е над 20.Човека си търси пикли,дето да му се вързват като тебе.Ми и двамата сте еднакво тъпи.
Брях,брях
Извади си поука и следващия път, когато решиш да се влюбваш, си припомни тези факти : никой не е перфектен; представата ти за всеки е фалшива; всеки е различен и уникален, съответно по уникален начин може да те накара да си разтвориш краката.Първоначално написано от denzzityy
Така де, не е луд тоя, дето яде баницатаПървоначално написано от IseeDEADbodies
Гадно и грозно е при четене, и създава лошо впечатление.Първоначално написано от denzzityy
приятелката му е на 16 или 17.. 1 година е по-голяма от мен, учим и в едно училище.. наистина ще имам 1 наум вече с всяко едно момче с което се занимавам за напред![]()