.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Разбирам те напълно, защото преди година и нещо разбрах какво е наистина да обичаш някого, ама при мен си беше кофти по различен начин. На теб мога само да ти кажа, че не си заслужава колкото и да го обичаш. След като не прави нищо относно другите си връзки е по-добре да не си с него. Наистина е ужасно и се надявам да намериш някой истински, който цени това, което правиш за него и вярвам в това, че ще се справиш :P

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не уважава приятелката си, няма да уважава и теб.. За него си малка, манипулативна и лесна... И ако това е мъж...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Абе да не си фейк ти бе?

Иначе, на 23, на 53 ако ще да е... боклук е. Не си губи времето с такива първосигнални животни.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    и го шитнете двете.
    омг тъкмо щях да кажа че може и др да има освен вас двете и бам ти го каза тоя е тъпанар бе не ми се побира в главата как изобщо се занимавате с тоя мухльо .....
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на badsector
    Комплексар, който си вдига самочувствието с бройки. В твоя случай гледа да те разработи и сигурно ще гледа да го направи и анално, щом поддаваш...

не не съм фейк мислих. че след регистрацията ще мога да си оправя годините ама не мога а колкото до bebeemalko еми и аз незнам как се занимаваме с него.. прекалено красив е, знае как да говори на 1 момиче, за да се влюби в него, знае как да те предрасположи, как да се даржи мислих го за перфектен и различен и така се влюбих в него или поне в фалшивата си представа за него..
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от denzzityy
    еми да ама си мислих че няма да сгреша ако спя с него и той ми е първия

И като го знаеш к'ъв и що е, к'во може да те наведе на мисълта, че да спиш с него ще има каквито и да е позитиви Не мислите там ви е проблема. Не се замисляте дори малко, и след това ревете ! Еми като сте прости ---> ще си патите. Той, че е смотаняк и боклук, това е ясно... но аз и друг път съм го казвал : докато има такива шматки като тебе, ще има и такива нещастници които само се възползват като него

Съжалявам, ако звуча прекалено грубо, но това е простата истина.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Както прави с приятелката си, така би правил и с теб, ако тръгнете. Ползва те за секс и те баламосва с разни глупости от сорта на това за упоритостта, излез от филма
    eXxXciTeD е адски прав , ако тръгнете ще направи същото както и с неговата приятелка.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Да се излагам и едва ли не да се бия с приятелката му или да му пиша по стена в Фейсбук любовни споменчета и песнички ?!?
    Не знам дали е писано вече, но все пак - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ- НЕ МОГА ! Ех, когато бях млада беше още импулс. ;/
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Баси тоя цял харем имал бе ;д И ти искаш да се занимаваш с такъв. Разиграва те, използва те, а ти му позволяваш. От идеята ти с любовните песнички във фейсбук, по-голяма простотия не съм чувала. Просто спри да си набиваш филмите и си намери друг

хаха в никакав случай няма да дам анално IseeDEADbodies не си много груб и да така е прав си попринцип не съм такава с момчетата но сега сякаш не бях аз.. а, относно с песничките за Фейсбук го казах на шега, знам че съм тъпа, но не чак толкова
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    знам че съм тъпа, но не чак толкова
    Браво. Важна стъпка към себепознанието. Той лудия не осъзнава, че е луд. Както казва един мой приятел : "Аз щом осъзнавам, че съм за лудница, значи не съм луд". Че и твойта работа същата.

Както и да е по темата: Съгласна съм.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Жалка картинка си

Мега фен Аватара на Hilary_
    Божееее .. жалко за тебе .. МНОГО ЖАЛКО!!!

ии между другото .. съществува буквата "Ъ" .. научи се да я пишеш от време на време ..

мисля че тук няма кой да ми гледа правописните грешки.. все пак това е сайт, а не място за намиране на грешки (спокойно в училище сЪм грамотна и използвам "Ъ")

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    все пак е на 23 а аз на 15

О,не,не,момиче,събуди се малко,той направо си е мъж вече,приятелката му сигорно и тя е над 20.Човека си търси пикли,дето да му се вързват като тебе.Ми и двамата сте еднакво тъпи.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на badsector
    ...мислих го за перфектен и различен и така се влюбих в него или поне в фалшивата си представа за него..
    Извади си поука и следващия път, когато решиш да се влюбваш, си припомни тези факти : никой не е перфектен; представата ти за всеки е фалшива; всеки е различен и уникален, съответно по уникален начин може да те накара да си разтвориш краката.
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    докато има такива шматки като тебе, ще има и такива нещастници които само се възползват като него ...
    Така де, не е луд тоя, дето яде баницата
    мисля че тук няма кой да ми гледа правописните грешки..
    Гадно и грозно е при четене, и създава лошо впечатление.

приятелката му е на 16 или 17.. 1 година е по-голяма от мен, учим и в едно училище.. наистина ще имам 1 наум вече с всяко едно момче с което се занимавам за напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си