.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да отслабна!! Help : ))

Здравейте! На 15 г. съм и тежа 65кг. висока съм 160см. Имам паласки и стрий по краката, също имам и малко коремче.. Ходя на народни танци,не ям много ама нищо не става,диета ако ми предложите съм склонна да пробвам само ако е супер ефективна и здравословна. Много ще съм благодарна ако ми помогнете

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Искам да отслабна!! Help : ))

Цитирай Първоначално написано от kpopgirl
    Здравейте! На 15 г. съм и тежа 65кг. Имам паласки и стрий по краката, също имам и малко коремче.. Ходя на народни танци,не ям много ама нищо не става,диета ако ми предложите съм склонна да пробвам само ако е супер ефективна и здравословна. Много ще съм благодарна ако ми помогнете

Е,те такова нещо няма
    иначе 90-дневната или тази на Боряна ама тя е блаххх-карала съм я и скоро не мисля пак
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

^^ И аз мисля да я пробвам на Боряна, ама с тея 2 кофички кисело мляко ми се струва, че голям глад ще пада.

Голям фен Аватара на DesSsi

Re: Искам да отслабна!! Help : ))

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от kpopgirl
    Здравейте! На 15 г. съм и тежа 65кг. Имам паласки и стрий по краката, също имам и малко коремче.. Ходя на народни танци,не ям много ама нищо не става,диета ако ми предложите съм склонна да пробвам само ако е супер ефективна и здравословна. Много ще съм благодарна ако ми помогнете

Е,те такова нещо няма
    иначе 90-дневната или тази на Боряна ама тя е блаххх-карала съм я и скоро не мисля пак

и колко кг свали
    Съдбата помага на смелите !

Карай 90-дневната! (:

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Диетата на Боряна, въпреки че се свалят килограми, според мен не е подходяща за 15-годишна. По добре пробвай с правилно хранене и спорт, колкото и банално за звучи.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на xoxi
    На 15г. си! С тия диети само ще си съсипеш организма!!!
    Вместо да правиш глупости, запиши някакъв спорт. Ако не ти се занимава, тичай, когато имаш време. Карай колело, скачай на въже, движи се повече. Спорт! Спорт! Спорт! И забрави за всякакви диети..
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Някакви гинекологични проблеми да имаш? Да имаш акне, засилено окосмяване?
    Да си сънлива? Да ти е суха кожата? Да се усещаш апатична?
    По колко калории дневно приемаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

и на теб ще кажа да спреш хляба, от него най-много се дебелее, от другите неща хапвай по-малко и повече салати и вода
    : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си