- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с гаджето
здравейте обръщам се към тези от вас които са по просветлени с мисленето на момичетата . .. с приятелката ми се познаваме от 2 години а сме гаджета от 2 месеца иииии
проблемът мие такъв ; сега съм в чужбина и тя си ходи с друг но не ми казва . на мен ми писна да ме лъже и й казах малко думи ;,,че неми пука за нея ,че не искам да я чувам,, така от 4 дена та питам какво да правя тя у ш казва че иска да е с мен а има др, как да постъпя да и се обадя ли? не ли? дали да и се подмажа не знам , а аз искам да съм с нея даже мисля да се връщам в бг. моля ви да те ми съвети ........!!!!!!!!!
Толкова несвързана история,отдавна не бях чел.Първо от къде зваеш че си има друг?Сигурен ли си?
Второ-държанието ти..ау.Няма да го коментирам.
ок дайте ми съвети.
То,мъка голяма докато разбера какво искаш да напишеш бе.Я кажи ся от къде си сигурен,че има друг?
Брях,брях
.. Смучеш от пръстите си кво да напишеш бе човек...
Ако я обичаше нямаше да и казваш подобни неща!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ами неми дава да и видя телефона ии една неина приятелка ми каза не знам дали да се връщам при нея
проблем с кирилицата имаш ми се струва, по-скоро оО
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Толкова ли си глупав, че да искаш да си с нея след като ходи с друг??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И като се върнеш при нея к'во си мислиш, че ще стане? След месец-два втори дубъл.
И с езика, не само с азбуката.Първоначално написано от IseeDEADbodies
моля?
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Зарежи я тая въртиопашка.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Тва, че си крие телефона, не означава задължително, че има друг. Ако имаше нещо толкова много за криене, да го е изтрила. Според мен си внушаваш някакви неща. "Приятелките" често забиват мн яко ножове в гърба, тъй че те съветвам преди да решиш каквото и да е, да говориш с момичето, а не да вярваш на всеки срещнат.
хейй ами случаино да сте се замисляли , че може би така наречените и "приятелки" може да не те понасят или нещо и да измислят някаква история за да ви разделят ... А и както казаха и аз съм на същото мнение , че ако си я харесвал и още повече обичал , е нямало да и кажеш , че не искаш да я виждаш повече и т.н![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
хора ситуацията е такава че тя и в момента е с друг , аз съм в чужбина и се връщам в края на месеца и мисля че затова така прави . в facebook мие дала достъп само до някои снимки това го видях от приятел . и друго приятелката и която ми каза каза че ходи с друг е много достоверна ... въпроса мие .имали смисъл да се занимавам с нея след като тя постъпва така ? а в същото време съм и казал много ясно че ако иска да е с друг да ми каже и ок аз ще се съглася с нея но тя продължава да се крие от мен и да ме лъже .. от което ме боли много .много исках да съм снея и още искам ,но не знам какво да правя дали да и се правя на недостъпен или да я да и се подмазвам ????????? не знам дайте съвет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Смятам, че темата е фейк. И все пак:
Авторе, приятелю, отговорът на въпроса ти е "ДА". По принцип, когато момиче се праска с друг, го зарязваш да. А като добавиш и това, че те разиграва, бих казал, че си на границата между жалко подобие на мъж и п*тка. Но отчитайки и факта, че се чудиш какво да направиш в тази ситуация- е, поздравления, вече си само п*тка.
Ето един адекватен отговор. Напълно съгласна съм. Поговори с нея, това е цялата философия. От това тръгват повечето проблеми във връзките - липсата на нормално общуване под формата на разговори. Ще останеш учуден колко неща ще ти се изяснят след това.Първоначално написано от kloely