.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблеми с гаджето

здравейте обръщам се към тези от вас които са по просветлени с мисленето на момичетата . .. с приятелката ми се познаваме от 2 години а сме гаджета от 2 месеца иииии
    проблемът мие такъв ; сега съм в чужбина и тя си ходи с друг но не ми казва . на мен ми писна да ме лъже и й казах малко думи ;,,че неми пука за нея ,че не искам да я чувам,, така от 4 дена та питам какво да правя тя у ш казва че иска да е с мен а има др, как да постъпя да и се обадя ли? не ли? дали да и се подмажа не знам , а аз искам да съм с нея даже мисля да се връщам в бг. моля ви да те ми съвети ........!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Толкова несвързана история,отдавна не бях чел.Първо от къде зваеш че си има друг?Сигурен ли си?

Второ-държанието ти..ау.Няма да го коментирам.

ок дайте ми съвети.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    То,мъка голяма докато разбера какво искаш да напишеш бе. Я кажи ся от къде си сигурен,че има друг?
    Брях,брях

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    .. Смучеш от пръстите си кво да напишеш бе човек...

Ако я обичаше нямаше да и казваш подобни неща!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

ами неми дава да и видя телефона ии една неина приятелка ми каза не знам дали да се връщам при нея

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    проблем с кирилицата имаш ми се струва, по-скоро оО
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Толкова ли си глупав, че да искаш да си с нея след като ходи с друг??

Супер фен Аватара на badsector
    И като се върнеш при нея к'во си мислиш, че ще стане? След месец-два втори дубъл.
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    проблем с кирилицата имаш ми се струва, по-скоро оО
    И с езика, не само с азбуката.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    моля?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Зарежи я тая въртиопашка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Тва, че си крие телефона, не означава задължително, че има друг. Ако имаше нещо толкова много за криене, да го е изтрила. Според мен си внушаваш някакви неща. "Приятелките" често забиват мн яко ножове в гърба, тъй че те съветвам преди да решиш каквото и да е, да говориш с момичето, а не да вярваш на всеки срещнат.

хейй ами случаино да сте се замисляли , че може би така наречените и "приятелки" може да не те понасят или нещо и да измислят някаква история за да ви разделят ... А и както казаха и аз съм на същото мнение , че ако си я харесвал и още повече обичал , е нямало да и кажеш , че не искаш да я виждаш повече и т.н
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Провал по всички параграфи...

хора ситуацията е такава че тя и в момента е с друг , аз съм в чужбина и се връщам в края на месеца и мисля че затова така прави . в facebook мие дала достъп само до някои снимки това го видях от приятел . и друго приятелката и която ми каза каза че ходи с друг е много достоверна ... въпроса мие .имали смисъл да се занимавам с нея след като тя постъпва така ? а в същото време съм и казал много ясно че ако иска да е с друг да ми каже и ок аз ще се съглася с нея но тя продължава да се крие от мен и да ме лъже .. от което ме боли много .много исках да съм снея и още искам ,но не знам какво да правя дали да и се правя на недостъпен или да я да и се подмазвам ????????? не знам дайте съвет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Смятам, че темата е фейк. И все пак:

Авторе, приятелю, отговорът на въпроса ти е "ДА". По принцип, когато момиче се праска с друг, го зарязваш да. А като добавиш и това, че те разиграва, бих казал, че си на границата между жалко подобие на мъж и п*тка. Но отчитайки и факта, че се чудиш какво да направиш в тази ситуация- е, поздравления, вече си само п*тка.

Цитирай Първоначално написано от kloely
    Тва, че си крие телефона, не означава задължително, че има друг. Ако имаше нещо толкова много за криене, да го е изтрила. Според мен си внушаваш някакви неща. "Приятелките" често забиват мн яко ножове в гърба, тъй че те съветвам преди да решиш каквото и да е, да говориш с момичето, а не да вярваш на всеки срещнат.
    Ето един адекватен отговор. Напълно съгласна съм. Поговори с нея, това е цялата философия. От това тръгват повечето проблеми във връзките - липсата на нормално общуване под формата на разговори. Ще останеш учуден колко неща ще ти се изяснят след това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си