.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Отслабване до Август

Здравейте. Не съм много дебела, но в краката вече не се търпя. Проблема е там, че трябва да отслабна до Август месец. 90 дневната ми е малко сложна, така че .. Ако може някоя диета с която мога да сваля най - малко 5 кг. за това време? Благодаря предварително.
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

Град
    Пловдив :)))))
    не е истина кви хора има ;х
    има поне 1000 теми за това

и все пак:
    повече спорт,повече зеленчуци...
    ма не се подлагай на някви вредни диети.

аа и 90 дневната.нищо че е по-сложна.много хора са доволни от нея

аз от два месеца съм на овесени трици и ленено семе и вечер хапвам една салата и доста се стегнах

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Спортувайте бе, хора, какви са тия диети, от личен опит мога да ти кажа, че преди въпреки, че не съм била някакъв слон, не подминавах диета, постоянно бях на някакви ограничения, а от два месеца някъде тренирам (понеже скоро имам изпит) и съм забравила за всякакъв вид диети. Но мога ти опиша колко по-добре се чувствам и очевидно съм се стегнала, така че до август имаш достатъчно време да тичаш, скачаш на въже, коремни преси, лицеви опори ... пий повече вода.
    Забрави за диетите.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Спортувайте бе, хора, какви са тия диети, от личен опит мога да ти кажа, че преди въпреки, че не съм била някакъв слон, не подминавах диета, постоянно бях на някакви ограничения, а от два месеца някъде тренирам (понеже скоро имам изпит) и съм забравила за всякакъв вид диети. Но мога ти опиша колко по-добре се чувствам и очевидно съм се стегнала, така че до август имаш достатъчно време да тичаш, скачаш на въже, коремни преси, лицеви опори ... пий повече вода.
    Забрави за диетите.
    От 2009 ходя на танци, но договора на г-дина 'изтече' и сега чак Август месец ще започнем пак. Но танците все пак ми помогнаха. Имам хубава фигура, просто трябва да отслабна малко.
    Ще изчакам малко и всяка сутрин със една приятелка ще бягаме, че още не сме завършили. Скачането на въже също е добра идея. Благодаря.
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

Голям фен Аватара на eminemfenka

:)

лятото вместо да се тъпчеш със сладоледи и манджи , яж салати , месо и плодове
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си